Hotel Blue Sky Beach**** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.905 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Rhodos Stad > Hotel Blue Sky Beach****

Beoordelingen Hotel Blue Sky Beach****

10 februari 2012

6,5
5,8
Kiezel strand voor het hotel.

Hotel Blue Sky Beach scoort een 7,7 uit 10, op basis van 294 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Blue Sky Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Blue Sky Beach**** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 269 vakantiefoto's van Hotel Blue Sky Beach**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Blue Sky Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Blue Sky Beach**** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

291 beoordelingen over Blue Sky Beach****

met jonge kinderen
Toppertje!
naomi frieling
18-10-2011 Wij komen al 15 jaar op Rhodos en ook al 15 jaar bij Blue Sky. Super!!! Ook met twee kleine kinderen. Geweldig personeel, ook bij klachten! Het avondeten is inderdaad niet geweldig, dus boeken wij al jaren logies/ontbijt is prima!

met een groep
Zeker voor herhaling vatbaar
Patricia
7-10-2011 kamer 525. Mooie ruime schone kamer met geweldige uitzicht en privacy op het balkon. NL tvzender bvn. airco aanwezig, maar kamers zijn zeker niet bloedheet (buitentemperatuur 30 a 35 graden) dus airco niet altijd nodig. Buffet was klein, niet veel keus maar verder wel aardig. Vriendelijk personeel. Wifi tegen (flinke) betaling in hotel. Drankjes ook duur in hotel. Tip: ga naar Hollands glorie, 150m bij hotel vandaan voor gratis wifi en betaalbare drankjes. In tien minuten ben je in de oude stad.

met partner, Okt. 2011
Heel bijzonder
E van Delden
15-10-2011 Zojuist terug. 14 okt 2011. Kijken terug op twee mooie weken in het Blue Sky Hotel.
Balcon met 100% privacy geeft uitzicht op het strand, de zee en Turkije. Werkelijk geweldig. Wel zeezicht boeken. Kamers achterzijde, vind ik niet horen bij zo,n mooi hotel.
Personeel is, met name in de eetzaal, bijzonder vriendelijk. Ook de keuken verdient een pluim.
De receptie groet maar dat is het dan ook.
Het eten is werkelijk geweldig. Er zijn altijd een drietal soorten vlees, daarbij altijd vis, diverse warme groentes en ik denk wel een tiental soorten salades.
Lees ook negatieve verhalen. Snap hier echt niets van.
Al met al goede vakantie gehad, maar of het ooit weer Griekenland wordt ik denk het niet
Door heen, een uur vertraging, maar terug 5!! uur. Je zit in het vliegtuig en stellen het mogen vertrekken telkens een uur of meer uit. Denk als dank voor de 80 miljard steun.
Daarnaast vindt ik het land vies worden en de mensen ronduit onvriendelijk.
Jammer

Heerlijk Hotel
js v. elst
22-10-2011 Net 2 weken terug uit Rhodos,hotel Bleu sky beache.Heerlijk hotel,.goede ligging.Alles op loop afstand,nieuwe stad,oude stad.De service in het hotel,zowel in het restaurant,zwembad, en bar was perfect.Vriendelijk personeel aan de receptie.Ook de kamer was prima,329 werd goed schoon gehouden.Prachtig uitzicht.Het eten was ruim voldoende,en goed verzorgd.Kortom voor ons was dit boven verwachting,voor een stads hotel.Dus een aanrader,zeker de kwaliteit en prijs verhouding.

met een groep, Sept. 2011
Voor herhaling vatbaar
Patricia

NOOIT MEER
Maasdam
1-10-2011 Smerige kamers vieze vloer beddeking. Had kortsluiting in airco is pas naar 3x melden wat aan gedaan de steekvlamen kwamen eruit en anderhalve dag zonder stroom op kamer gezeten daardoor, En dan zijn ze nog beledigd ook als je er wat van zegt. Eten was een toonig en niet warm. en dat heeft dan 4 sterren nou voor ons is het nog geen 2 sterren waard. Wij komen nooit meer in dat hotel

Leuk hotel met uitzicht op zee
Monique
19-9-2011 Het hotel was wel redelijk, we hebben daar 1 x s-avonds gegeten, het eten was goed alleen was er niet zoveel keus, tip: bij Danish Corner kun je lekker Grieks buffet eten voor 9 euro. De kamer was netjes, badkamer groot genoeg. Ik zou wel een kamer met zeezicht of landzicht nemen want de andere kamers kunnen kleiner zijn. Strand is minder mooi veel kiezels, dus schoentjes aantrekken. Farilaki is een heel mooi zandstrand kun je met de stadsbus naartoe. +/- 25 minuten lopen naar de oude stad vanaf hotel, de stad heeft een mooie vestingmuur kun je leuk shoppen.

Redelijk goed hotel
Erik
13-9-2011 Uit de reacties valt op te maken dat de kamers kwalitatief onderling nogal verschillen, dus je moet geluk hebben. De kamer die wij hadden (302) was voorzien van vinyl, dus redelijk schoon. Bedden waren nogal hard, kussens waardeleloos. Badkamer was klein, maar goed te doen. Niet groot, maar wel netjes. 1 keer gegeten in hotel, dit was onder de maat, dus gewoon slapen/onbijt boeken. Restaurantjes zijn vlakbij en beter (salade/hoofdgerecht/drank rond de 15 euro). Kiezelstrand met veel wind. Ga een paar keer naar Falliraki met de streekbus voor een echt leuk strand. Geen last gehad van herrie en de airco doet het prima. Dvd spelertje aanwezig, wifi (wel betalen) en bvn op de tv. Oude stad 20 a 25 minuten lopen.

Goed hotel
Peter en Petra
24-9-2011 Wij zijn van 11 tm 22 september in dit hotel geweest. Wij hadden een kamer met zeezicht geboekt en ook gekregen. Wij hadden dus een mooi uitzicht op zee. De kamer op zich was best groot. De badkamer was echter te klein, met een zeer kleine douche cabine. Dit vonden wij eigenlijk het enige nadeel. Er zijn mensen die het eten van dit hotel niet goed vinden. Ik denk dat deze mensen niet verder komen dan bv Mc Donalds. Het eten vonden wij goed. Er was voor iedereen wel wat en het werd continue bijgevuld. Wij hebben geen koud eten gehad. De service en bediening waren goed en de mensen waren vriendelijk en behulpzaam. Als wij naar Rhodos terug gaan zullen wij zeker weer dit hotel boeken

Nooit meer
P.Breider
29-9-2011 vies hotel en geloof me dit wil je niet meemaken vloerbedekking zal ik nog niet in mijn hok willen hebben liggen als je er overheen loopt heb je Zwarte voeten tegels kapot schimmel in douche en als klapstuk Diefstal uit mini bar .
De ergste 2 weken van dit jaar waren blij dat we naar konden

6,5