Hotel Beach Hotel*** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 6.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.196 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Rhodos Stad > Hotel Beach Hotel***

Beoordelingen Hotel Beach Hotel***

10 februari 2012

5,8
5,9
Hotel Beach Hotel*** Rhodos Stad

Hotel Beach Hotel scoort een 6,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Beach Hotel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Beach Hotel*** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Beach Hotel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Beach Hotel*** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

14 beoordelingen over Beach Hotel***

Bagger hotel
Nancy
23-7-2009 Vorig jaar een weekje in dit hotel geweest, eigenlijk na de goede reacties hier op de site (hoewel de beoordeling inmiddels al flink is gedaald). Het begon al met de kamer. Deze hadden we geboekt MET bad, we kregen echter een douche waar zelfs ik m'n kont niet kon keren (en die is zeker niet breed haha). Hierdoor veel wateroverlast in de rest van de badkamer wat ook nog eens de kamer in liep. Om deze reden handdoeken op de grond gelegd, vervolgens werden dezelfde handdoeken weer opgehangen!!! Toen we vroegen om schone handdoeken werd ons even medegedeeld dat deze maar om de dag vervangen werden. Slecht. Ontbijt was eentonig, na 2 dagen ook wel gezien. Dit hotel nooit meer! al met al een leuke vakantie gehad.

Een prima hotel
rieki
25-10-2008 net terug van vakantie in rhodos.
gelogeerd in beach hotel.
vriendelijk personeel,goed onbijt.
het diner in belvedere hotel was ook goed.
zwembad was erg klein,werd ook geen gebruik van gemaakt.
maar de zee was vlak bij en het zwembad bij belvedere hotel was ook beschikbaar dus water genoeg.
een prima hotel,maar wel een beetje uit het centrum.
sávonds waaide het wel hard,maar daar staat rhodos om bekent.
al met al een prima hotel

Simpel
Jodia
12-10-2008 De kamers waren verouderd, de badkamer klein, het zwembad vies en in de schaduw. En het ontbijt goed.

met oudere kinderen, Okt. 2008
Nooit meer
niels
15-7-2009 het was niet slecht maar zeker ook niet super
het eten was erg op de engelse gericht amper grieks eten.

met partner, Sept. 2008
Volgende keer niet meer dit hotel
j koster
13-11-2008 Als je het ernaast gelegen hotel belvedere gewend ben .
Is dit maar ontzettend sober en armoedig

met partner, Sept. 2008
Nooit meer ! afbraak hotel
zelissen
9-9-2008 dit hotel is klaar voor de sloophamer en niet schoon ! kamers bar slecht en vies / oud. de oude zooi uit hotel belvedere staat nu in beach hotel.
etage H is reeds gesloopt, de badkamers zijn vies en onderkomen, het enige dat fatsoenlijk werkt is de aitco. Het personeel is nog te beroerd om goedemorgen te zeggen en het eten is eentonig, simpel en slecht. kortweg een hotel klaar voor de sloophamer waar je absoluut niet heen moet gaan voor een leuke en goede vakantie. ps het zwambad heeft niet eens een prasol en is zeet klein

met partner, Aug. 2008
Prima accomodatie
N&M
2-1-2009 Goed hotel, met een mooie kamer.
Goede ligging, direct aan het strand en winkeltjes op loopafstand.
Eten bij "de buren" het naastgelegen hotel, prima geregeld!
We hebben het goed naar ons zin gehad in dit hotel!
Het is alleen niet, zoals wij vooraf hadden begrepen, een appartement maar echt een hotel.

met partner, Apr. 2008
frits kor
4-5-2008 leuke hotel, personeel vriendelijk
prachtig uitzicht,alles op loopafstand,geweldig

Familie, Juli 2006
Eenvoudig net hotel
Yvonne Pangemanann-...
9-8-2008 Prima ligging met goede service en nette kamers.
Jammer dat er geen animatie en/of activiteiten rondom en in het hotel aanwezig zijn.( tafeltennis,poolbiljart etc)Het zwembad valt tegen. Er staat vaak een gigantische wind waardoor het na 15.00 uur niet meer zo prettig is daar. Maar aan de overkant v/d straat ben je direct op het strand. Daar is het goed toeven.Vanuit het hotel ben je ook zo in het centrum van Rhodos-stad. Is lopend prima te doen. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Als we terug gaan naar Rhodos zou dat goed in hetzelfde hotel kunnen zijn.

met partner, Juli 2006
samira,rodion
30-7-2006 naast het hotel ligt het riool open dus als je aan het zwembad zit is de stank niet te harden

5,8
5,9