Hotel Athena*** in Rhodos Stad Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Kamer

Beoordelingen Hotel Athena***

27, G.Leontos Str , 85100, Rhodos Stad
Hotel Athena scoort een 8,1 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Athena***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Athena*** in Rhodos Stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 87 vakantiefoto's van Hotel Athena*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Athena*** met andere accommodaties in Rhodos Stad.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Athena***

met partner, 2011
"Dubbel gevoel"
Anna
19-8-2011 Afgelopen nacht zijn we terug gekomen uit Rhodos, waar we 10 dagen in een 2-kamer appartement hebben gezeten in Athena. Zowel het complex als het appartement zelf ziet er super mooi uit. Erg ruim, nette (kleine) keuken, badkamer is oké en heel groot balkon. De service was ook helemaal perfect. Bij de receptie zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam en ook wordt er elke dag schoon gemaakt (ongeacht het tijdstip dat je het appartement verlaat) en wordt je appartement voorzien van schone handdoeken. Het zwembad is wat klein, maar het strand is daarentegen 3 min. lopen. Het enige wat roet in het even heeft gegooid is de enorme geluidsoverlast. Vlakbij zit de barstreet (met kroegen en discotheken) en daar wordt de hele nacht muziek gedraaid. Wij konden in bed precies horen welk liedje er 'op' stond. Dit heeft onze nachtrust wel heel erg verstoord. Zoals iemand hier al zei; je hoort de deuren van de buren dicht slaan.
Verder is het appartement wel van alles voorzien!

met vrienden, Aug. 2011
"Superligging"
arjan
27-12-2011 Zeker de moeite waard om hier je vakantie te houden.

met vrienden, Juli 2011
"Goed hotel, wel erg gehorig"
Lisa
8-8-2011 Het hotel ligt op een goede plek, vlakbij de barstreet en ongeveer een kwartiertje lopen naar de oude stad en het busstation. Kamers worden iedere dag schoon gemaakt.
Het hotel is wel erg gehorig. Je kunt horen wat er in de (bad)kamer naast je gebeurd en ja kan de deuren van de verdieping erboven en de verdieping eronder horen slaan. Ook de schreeuwende jongeren buiten, zijn bijna te verstaan.

Ontbijt is goed. Veel verschillende dingen (scramled eggs, gebakken ei, gekookt ei koekjes, cake, wit brood, bruin brood, harde broodjes, kaas, ham, komkommer, tomaat, fruit, kwark, koffie, thee enzovoort.) Wel iedere dag hetzelfde maar er is genoeg keuze.

In tegenstelling tot een reactie hieronder hebben wij juist een goede ervaring gehad bij restaurant Napoleon (zijn we zelfs 3 keer wezen eten!!), lekker eten en niet duur en we hadden een slechtere ervaring bij Antique.

Kortom: Hotel is zeker aan te raden maar houd er wel rekening mee dat er in het hoogseizoen een hoop lawaai kan zijn.

met partner, Mei 2011
"Mooi hotel vlakbij het centrum"
Gerrit
21-9-2011 Hotel Athena ligt midden in het centrum, het is nog geen twee minuten lopen en je bent in het nieuwe gedeelte van Rhodos. Het oude centrum ligt op ongeveer vijf minuten lopen.
Het hotel ziet er zeer verzorgd uit en de kamer is in perfecte staat. Het ontbijt is goed te noemen en de consumpties zijn niet zo verschrikkelijk duur.

met vrienden, Sept. 2010
"Goed hotel voor een mooie prijs!"
Lianne
26-9-2010 Wij zijn 10 dagen op Rhodos geweest en het is ons super goed bevallen.
Het hotel ligt 2 min lopen van het strand(windybeach)Waterschoenen is wel aan te raden want het is een kiezelstrand.
In de straat achter het hotel is de barstreet. We hebben hier totaal geen last van gehad. Wel vonden wij de barstreet tegen vallen. We vonden het klein en hadden er meer van verwacht.
Als je het hotel uit loopt zit je meteen al in het "nieuwe" gedeelte van Rhodos.
De oude stad is 10-15 min. lopen.
Wij hebben een aantal x een slechte ervaring gehad met het eten(o.a. Jason en Napoleon).
Echt een aanrader om te gaan eten is Restaurant Anitque!

De kamers van het hotel zijn niet groot maar ook niet te klein. De badkamer is wel klein.
Het balkon was groot alleen kijk je uit naar het hotel tegenover je.
Elke dag schone handdoeken en regelmatig schoon beddengoed. Airco was gratis en een kluisje is NIET aanwezig op de kamer. Personeel is ook zeer vriendelijk!

met partner, Sept. 2010
"Goed appartement"
Frank
12-9-2010 Goed tweekamerappartement met airco en groot balkon, maar erg kleine doucheruimte. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Uitzicht op ander appartementengebouw. Veel, heel veel restaurants, snackbars en disco's in de buurt. Het strand op twee minuten lopen; wel winderig. Al met al een dikke voldoende! Aan te raden!

met partner, Aug. 2010
"Goed net hotel....."
Tom
14-9-2010 Als je in het centrum van Rhodos stad wil zitten vlak bij Bar street is dit hotel perfect......
Elke dag word netjes je appartement schoon gemaakt, elke dag zuivere handdoeken en om de twee dagen schoon beddegoed......

met partner, Juli 2010
"Prima hotel!"
Sabine
30-7-2010 Prima hotel. Een nette hotelkamer en aardige schoonmakers die ontzetten hun best doen. Enige minpuntje; een kleine douche.
Het ontbijt is voor een 3 sterren hotel prima. Locatie is goed. Barstraat een straat achter het hotel. We hebben geen last gehad van t geluid. Het oude centrum is 15 min. lopen. Prachtig gelegen tussen 2 stadsmuren. ( Ga eens eten bij Romeo, heerlijk en betaalbaar)
Een auto huren is een aanrader. Ga dan naar het strand bij Faliraki. Hele mooie zandstranden!! Verder zijn het waterpark en Lindos ook aanraders! Op het eiland Rhodos is voor ieder wat wils.. hele vakantie stappen, lekker naar het strand, maar ook genoeg culturele dingen!!

met oudere kinderen
"Prima Hotel en/of appartement"
K.Loonstra
18-7-2010 Hotel Athena is een goed Hotel cq. appartement. Ligging op noordpunt van eiland in Rhodos-stad.Strand vlakbij,100 mtr een strand met veel wind en op 500 mtr strand in de luwte. Prima vertoeven. Hotel zit midden tussen de winkeltjes restaurants en terrassen waar je voor een redelijke prijs heerlijk kunt eten en drinken. Vlakbij de havens voor veel bootexcursies en de oude stad wat het bezichtigen waard is.

met vrienden, Juli 2010
"Prima hotel"
A en E
7-8-2010 Prima net hotel op een perfecte locatie, barstreet om de hoek (zonder dat je geluidsoverlast hebt), strand om de hoek (wel het strand met de meeste wind en met kiezels, al vonden wij de wind erg prettig), oude stad prima te lopen of voor 4 euro met de taxi. Zwembad met ligstoelen is niet erg groot, maar wel fijn erbij. Wordt goed schoongemaakt, ruime kamer met balkon.
Romeo is qua eten inderdaad een aanrader, maar er zijn genoeg lekkere tentjes te vinden.
Enige minpunt vonden wij ook de harde bedden.
Wij waren al met al erg tevreden met dit hotel!

1 2 3 4 5 6 volgende