Beoordelingen Archaeological Museum of Rhodes

22 mei 2013

Archaeological Museum of Rhodes
Beoordelingen Archaeological Museum of Rhodes
Platia Mousiou, GR-851 00, Rhodos Stad
Wil je weten wat anderen vonden van Archaeological Museum of Rhodes in Rhodos Stad? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Archaeological Museum of Rhodes.
Archaeological Museum of Rhodes scoort een 8,4 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Archaeological Museum of Rhodes in Rhodos Stad? Op deze pagina lees je beoordelingen van Archaeological Museum of Rhodes. Je kunt 1 vakantiefoto van Archaeological Museum of Rhodes bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Archaeological Museum of Rhodes in Rhodos Stad.

15 beoordelingen over Archaeological Museum of Rhodes

met partner, Mei 2013
"Interessant museum"
Wilfried
19-5-2013 Het museum heeft een uitgebreide collectie van prehistorisch over Egyptische kunst tot laat-Grieks. Het gebouw zelf is mooi gerenoveerd.
6 Euro inkom pp.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Mooi"
Reina
30-10-2012 heel veel oud aardewerk.
in een mooi oudgebouw gevestigt

met partner, Sept. 2012
"Museum"
Rinie
1-10-2012 Archaeological Museum, met wat oude beelden

"Erg mooi"
andreriegman
10-8-2012 Mooi museum met veel bezienswaardigheden.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Prachtige mozaïeken uit de 1e eeuw BC!"
Iet S
16-7-2012 we waren te laat voor het paleis van de Grootmeesters en het Nicolaasfort, gelukkig was dit nog open tot maar liefst 20 uur. Erg mooi om dit soort oude vondsten direct bij hun vindplaats te kunnen zien, de moeite waard!

"Interessant"

17-7-2012 Super mooi museum, lekker rustig

met partner, Juni 2012
"De moeite waard"
coordin
18-6-2012 Ooit het hospitaal van de Johannieters herbergt het nu het archeologisch museum. Mooi gebouwencomplex.

met partner, Juni 2012
"Mooi museum"
Wilma
16-6-2012 prachtige kleine collectie oudheden, ook buiten schitterende mozaïeken in een rustgevende tuin

met een groep, Juni 2012
"Mag je niet missen!"
nijhofa
1-7-2012 De eerste keer dat ik hier kwam waande ik me dat ik hier met een trouwjurk door de gangen en de trappen af zou lopen...Je voelt je hier even terug in de tijd gezet.

Beste accommodaties in Rhodos Stad

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit