Villa Milos*** in Pefki Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Villa Milos***

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Villa Milos***

Pefkos, Lindos, Pefki
Villa Milos scoort een 8,1 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Milos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Milos*** in Pefki, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Villa Milos*** met andere accommodaties in Pefki.

4 beoordelingen over Milos***

met jonge kinderen, Mei 2011
"Goede uitvalsbasis"
Thijs
4-6-2011 Milos villa's zijn prima geschikt als uitvalsbasis. Ligt aan de rand van Pefki en het dorp, winkels en restaurants liggen op loopafstand. Pak voor het strand de auto. Minder geschikt voor een verblijf met kinderen.
Tip: Ga eten bij Kavos (afslaan bij Taverne Nikolas), heerlijke verse vis gegeten.

met jonge kinderen, 2010
"Prima, maar niet dicht bij strand"
Martijn
16-8-2010 Wij waren op zoek naar een mooie rustige villa met een kinderzwembadje. Het zou dicht bij het strand moeten liggen, zodat de kinderen zelf op en neer konden lopen.

Villa Liana zag er mooi uit. Ruim opgezet, grote tuin er om heen.

Op naar het strand! (dit zou op 150 meter liggen).
Helaas, op 150 meter staan er alleen andere hotels en een paar bomen. Om bij het strand te komen moet je over een paar wegen lopen waar auto's rijden. Omdat het te heet was om met ons kleintje te lopen, deden we dit met de auto. Op de autokilometerteller was dit 850 meter. Zeker niet om de hoek dus. Wel even gebeld met Eliza, hoe dit nou mogelijk was. Ze beloofden eea te bespreken en het aan te passen op de website. Helaas is dit nog niet gebeurd; laat je niet misleiden.

Volgens Griekse gewoonte waren de bedden oncomfortabel keihard. Wil je lekker liggen, neem dan een matje mee om over het matras te leggen.

Behalve deze 2 punten hebben we een zeer geslaagde vakantie gehad.

met jonge kinderen
"Villa Gemma (1 van de 4 Milos Villas)"
taco
27-7-2009 2 weken in Villa Gemma verbleven. Acc is prima, van alle gemakken voorzien en ligt direct naast het fijne zwembad. Lekker gegeten met prachtig uitzicht bij Nicolas, Elini viel ons tegen. Pefki zelf vonden wij minder, hoofdz. bevolkt door getatoeëerde Britten, gelukkig ligt Milos villas lekker buitenaf, maar toch...
Een prachtig beschut strandje vindt je, hemelsbreed, de kortste weg naar het strand (naar boven, links, bij Nicolas links, links en de weg blijven volgen tot de zee, daar een zand pad lopen naar beneden),baai met een voor kinderen ideaal aflopend strandje de zee in (150 meter?, hemelsbreed, dus lekker met de airco naar beneden vv).
Tip: Zuidelijk staat er tijdens de meeste hitte meer wind en is het dus goed toeven in dit rustigere gebied van het eiland (richting Prasonisi zijn prachtige verlaten stranden)
tip 2: Acropolis Lindos: doen rond 0800 ivm vele toeristen.

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Milos*** bij:

met jonge kinderen, Juli 2009
"Villa Milos"
taco
27-7-2009 Twee weken in Villa Gemma verbleven. Acc. is prima en van alle gemakken voorzien, Gemma ligt direct naast het fijne zwembad. Lekker gegeten met prachtig uitzicht bij taverne Nicolas, Taverne Elini viel ons tegen. Pefki zelf vonden wij tegenvallen, hoofdzakelijk bevolkt door getatoeëerde Britten, gelukkig ligt Milos villas lekker buitenaf, maar toch... Een heerlijk stil beschut strandje vindt je, hemelsbreed, de kortste weg naar het strand (weg naar boven, links, bij Nicolas links, links en de weg blijven volgen tot de zee, daar een zand pad lopen naar beneden) ,prachtige baai met een voor kinderen ideaal aflopend strandje de zee in (150 meter?, hemelsbreed, dus met de airco naar beneden en vv). Tip: Zuidelijk staat er tijdens de meeste hitte meer wind en is het dus goed toeven in dit rustigere gebied van het eiland (richting Prasonisi zijn prachtige verlaten stranden, ook Prasonisi zelf is erg mooi en "relaxed).
Tip 2: Acropolis Lindos is erg mooi, doen rond 0800 ivm vele toeristen.