Hotel Atrium Palace & Villas***** in Lindos Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.090 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Lindos > Hotel Atrium Palace & Villas*****

Beoordelingen Hotel Atrium Palace & Villas*****

30 januari 2012

zwembad

Hotel Atrium Palace & Villas scoort een 8,5 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atrium Palace & Villas*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atrium Palace & Villas***** in Lindos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Atrium Palace & Villas***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Atrium Palace & Villas***** met andere accommodaties in Lindos.

25 beoordelingen over Atrium Palace & Villas*****

All Inclusive... inclusief vriendelijkheid!
rocky
7-10-2011 We waren na een drama zomer in NL erg toe aan een weekje zon en boekten deze accommodatie. Prachtige website, maar is het echt zo, vroegen we ons af. Het heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Het is een groot hotel, maar de persoonlijke bediening en service, maken dat dit niet zo voelt. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Prachtige zwembaden gesitueerd in een nog mooiere tuin. Het eten was erg uitgebreid, vonden wij wel een klein nadeel... valt lastig te kiezen en erg veel variatie.

Goed hotel, maar absoluut geen 5 sterren!!
sagunzel
7-10-2011 Waar iedereen kennelijk lirisch is over het eten, is onze ervaring anders. Buffet beslist geen 5 sterren waardig. Ikzelf ben echt geen moeilijke eter, maar 3 x uit eten geweest (op 1 dag was er ENKEL vis te verkrijgen!!...wat je dan wel moet lusten...wij niet dus).De bediening is wel perfect..alles wat niet bij het management hoort, doet stinkende zijn best.
Netheid van de kamers?? Ik zou zeggen..kijk eens onder het bed!! Bij ons in 12 dagen niet 1 x schoongemaakt, wel gewoon de vloer gemopt.
In de koelkast vonden we na een week een bevroren worst in het vriesvak (ook niet echt fris).Toen de receptie vroeg waarom wij hiervan geen melding hadden gemaakt: "ik vind dat een 5 sterren resort GEEN klachten mag ontvangen, dat los je voor die tijd op"..de jongedame kon mij slechts gelik geven. Dit hadden zij zelf dienen te constateren\ bij eindcontrole..daar is bij een dergelijk luxe uitziend resort geen excuus voor.Kortom: geen Atrium meer voor ons.

Rustige ligging,charmant hotel in palmboomtuinen.
steven
5-9-2011 Mooi rustig gelegen hotel ,**** waard ,geen 5.Ideaal voor rustige vakantie,geen actieve.Kiezelstrand (rustig) in de directe nabijheid,mogelijkheid tot nudisme op de verlaten stroken.Wel last van de plaatselijke miertjes gehad op de kamer (tot 3x op verschillende plaatsen).Klimaat Rhodos is zalig en super op deze plaats!Hotel ligt wel niet ideaal gelegen,zeker auto nodig om eiland te doen.Nogmaals,ideaal voor zwembad/strand vakantie,niet voor een actieve.All-in formule nog id kinderschoentjes,goed uitkijken en navragen!Wel geen handdoekgeloop/reservatie in de morgen op de stoelen ah zwembad wat een voordeel is.Lekker (tot zeer lekker)eten,wel nu en dan ietwat lauw en soms wat wachten op bediening drank en hoofdschotel,maar je bent in verlof,is het niet?Bad/douche met gordijn dat eigenlijk een douchescherm had mogen zijn.Balkons zijn niet prive.winkeltjes in de nabijheid alsook 1 in hotel voor de krant of drank.Toch een aanrader,maar geen 5 sterren.

Hotel maakt verwachtingen waar!
Leandra
15-8-2011 Hotel Atrium Palace op Rhodos is een prachtig hotel, met een nog mooiere tuin. Alles aangelegd, een oase in de droge en dorre omgeving. Wij wilden 8 dgn helemaal niets doen, alleen maar luieren en van de zon genieten en daar is dit hotel bij uitstek zeer geschikt voor. Het is een ruim complex waar je je makkelijk een week vermaakt zonder dat je buiten de poort wilt. Wil je wel buiten de poort, dan is er een bushalte op ca. 15 minuten lopen. Openbaar vervoer is goed geregeld, wij zijn 1 ochtend naar Lindos geweest met de bus. Mooi op tijd gegaan (de bus van 8 uur) daarmee grootste hitte, maar vooral grootste drukte voor geweest.
Wij hadden all in, prijzen van het drinken zijn hoog (bv 7 euro 80 voor 2 bier) dus all-in was geen overbodige luxe! Restaurant aan de zee een aanrader! Strand niet fantastisch (kiezels) maar wij zijn zwembadmensen en die was geweldig! Zeer vriendelijk personeel!

Super Hotel
Hennie van der Weeg...
10-7-2011 Super hotel dat zijn 5* zeker waard is,erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Diner kun je kiezen uit buffet of een samengesteld menu.
Kamers netjes en schoon,s'avonds leuke animatie.
Je zit wel overal ver vandaan maar de bushalte is vlakbij en je kunt voor 3.60 euro naar oud Rhodos stad en voor 1.60 euro naar Lindos,in het hotel bij de receptie hebben ze een busregeling met prijzen,tijden en bestemmingen .TOP.
Zwembaden zijn mooi en schoon en er is genoeg ruimte om te liggen,tevens is er een bar in het zwembad,wij hadden all inn dus over de prijzen van de drankjes kan ik niets zeggen.Op de dag van vertrek hadden we een kamer gevraagd om te douchen en kregen een erg luxe kamer met bubbelbad en privezwembad,ook werden de koffers naar de kamer gebracht SUPER.

Fantastisch!
Wouter
3-7-2011 Wij hebben 8 dagen heerlijk genoten. Personeel is uitermate vriendelijk, de kamers zijn schoon en eten was goed. De kamers worden gerenoveerd en dat ziet er super uit. Alleen het strand stelt niet zoveel voor. Animatie 's avonds was iedere avond anders, alleen de kinderdisco was iedere avond hetzelfde.

Echt een aanrader als je er even lekker rustig uit wilt en tot rust wil komen.

met oudere kinderen, Mei 2011
Helemaal top
mirthe
14-6-2011 Het is echt een heel mooi en luxe hotel ! Heel vriendelijk personeel.
De zwembaden zijn heel mooi aangelegd al waren ze wel een beetje koud.
Als je geen all inclusive hebt is het drinken wel erg duur ! Een kopje koffie koste al 4 euro en een cocktail 8 euro ...
Je kan prima met de bus naar lindos (koste ca. 2 euro) en naar Rhodos stad (ca. 5 euro)
Er waren wel veel Russen in het hotel.
Ik zou zo weer naar dit hotel gaan, een echte aanrader !

Zeker geen 5 sterren hotel
Monique
1-9-2010 lage service, kamer vol met mankementen: licht werkt niet bij bed, koelkast kapot, spleet in deur waardoor we 's nachts veel licht binnen kregen, vies douchegordijn, telefoon werkte niet. Bij vertrek waren nog veel dingen niet gemaakt. Klachtenbrief bij General Manager ingeleverd, daar wel wat response op gehad.
Geen shuttle-bus van en naar Lindos.
Lunch in restaurant bar-ongezellig, rommel op de grond.
Een uur rijden van Rhodos-Stad, dus dat is met de taxi onbetaalbaar, dus moet je een auto huren.
Taxi naar Lindos 9 tot 15 euro per rit van 5 minuten dus dat loopt aardig op als je daar 's avonds wil gaan eten.
Voor ons nooit meer naar dit hotel.
Restaurant Asteria wel super goed, met perfecte bediening.

met partner, Aug. 2010
Fijne vakantie!
Bas
29-8-2010 Mooi hotel op rustige plek op het eiland. Gelegen aan rustig kiezelstrand. Bedjes en parasols van het hotel waren er voldoende. 'Cantina' op het strand was een aanrader. Kiezelstrand: als je op je slippers naar de zee liep, kon je de slippers bij de branding laten en dan prima de zee in. Helder, warm zeewater. Kiezels heeft zelfs een voordeel: op de laatste dag woei het wat harder en op een kiezelstrand heb je dan helemaal geen last van opstuiven. Rondom het hotel zijn een paar winkels en je kunt met de taxi naar Lindos. Auto huren is verder een aanrader om het eiland te verkennen. Rhodos is een leuk eiland met voor elk wat wils. Kamers zijn mooi maar niet meer supernieuw. Atrium Palace: mooie tuinen, veel groen en bloemen.

Perfect en zeer vriendelijk
James Swaving
11-7-2010 Dit hotel hebben wij bezocht eind mei begin juni 2010. Hebben daar een supertijd gehad en willen zo weer terug. Bediening is super!!!! Auto huren is wel wat je moet doen, eten goed, kamers prima en schoon!