Pension Auberge Kalopetri in Kritinia Griekenland beoordelingen 9.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Kritinia > Pension Auberge Kalopetri

Beoordelingen Pension Auberge Kalopetri

_
9,8
9,5
Uitzich tvanaf een van onze kamers

Pension Auberge Kalopetri scoort een 9,6 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Auberge Kalopetri? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Auberge Kalopetri in Kritinia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Pension Auberge Kalopetri vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Pension Auberge Kalopetri met andere accommodaties in Kritinia.

23 beoordelingen over Auberge Kalopetri

Is een fantastische plaats machtig uitzicht
waterman
16-9-2011 Ik heb alleen woorden van lof over deze B&B uitbaters lieve meegaand bezorgd kortom prachtige mensen .
Ik raad iedereen die graag logeert in een B&B dit te doen mss

PRACHTIG!!
Marleen
15-9-2011 Het voorschot voor volgend jaar is al betaald.....ik denk dat dit meer dan genoeg zegt!
Een echte aanrader voor hen die van rust en stilte houden.
Goede sfeer, internationale bezetting, goed eten, mooi zeezicht en.....toffe uitbaters!!!

Gewoonweg super!
Erwin, Wendy, Wout
26-8-2011 Auberge Kalopetri wordt uitgebaat door 2 fantastische mensen: Ulrike en Ioannis. Dankzij de gastvrijheid, vriendelijkheid,...zorgen zij voor een vakantie die je nooit meer vergeet. Auberge Kalopetri ligt op een hemelse en rustige plek, weg van het massatoerisme. Je kunt er in de omgeving genieten van mooie uitzichten, leuke strandjes, mooie bergdorpjes, prachtige zonsondergang, sterrenhemel, en zoveel meer!
Ook ons zoontje van 4.5 jaar had het er naar zijn zin. 's Morgens werd hij begroet door de lieve hond Leonidas. Nadien kon hij zich uitleven op de trampoline...
Kortom, het was een vakantie om nooit te vergeten! We gaan er zeker terug!
Nogmaals bedankt voor alles Ulrike en Ioannis! En de chocoladecake die je maakte om mee te nemen op de vlucht was njammie!! Greetz, Erwin, Wendy & Wout

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Auberge Kalopetri bij:

De andere kant van Rhodos.
natalie_heijmans
16-8-2011 Eind juli hebben wij voor 11 dagen mogen genieten van deze fantastische plek. De appartementen zijn gezellig en comfortabel, het uitzicht is geweldig en Ulrike en Ioannis zijn ontzettend gastvrij.
Hier kun je op adem komen en genieten van de rust en de mooie natuur, weg van de massa. Wil je toch de drukte opzoeken, dan ben je binnen 45-60 minuten in Rhodos Stad, Faliraki of Lindos, waar veel te beleven is.
Maar vergeet tijdens het verblijf vooral niet de aangrenzende dorpjes, waar het eten erg lekker is en de mensen zeer vriendelijk. De bergweggetjes geven je een fantastisch beeld van deze andere, minder bekende kant van Rhodos.
Auberge Kalopetri is een echte aanrader!

In èèn woord "GEWELDIG"
Ser en Marga
5-8-2011 Auberge Kalopetri is in èèn woord geweldig.
De mooie appartementen,de rust,het schitterende uitzicht en s`avonds de mooiste sterrenhemel die je maar kan wensen.
Het ontbijt zeer goed met heel veel extra's. Ulrike en Ioannis zijn een perfecte gastvrouw en gastheer, die ontzettend hun best doen het ieder naar de zin te maken. Soms kan je er ook s`avonds eten, ze koken dan de lekkerste gerechten en
alles vers uit eigen tuin.(een aanrader)
De omgeving van Kritinia is prachtig,leuke bergdorpjes,kleine strandjes,genoeg restaurants waar je heerlijk kan eten.
Dit is het andere Rhodos,het Rhodos waar we zeker naar terug gaan.

Fijne vakantie !
Paul & Bianca
15-6-2011 Leuke studio, compact, maar nieuw en goed verzorgd. Prima ontbijt. Lokatie is prachtig en rustig gelegen. Eigenaren Ulrike en Ioannis zijn erg aardig en behulpzaam. Tip: ga eens eten bij restaurant-grill house Maroylokis in Embonas. Fantastisch eten, gezellige mensen en heel betaalbaar !

met partner, 2011
Fantastische plek om tot rust te komen
Hendrik en Gaby
8-6-2011 Wij hebben bij auberge Kalopetrie een fantastische week beleefd. De eigenaars zijn supervriendelijke mensen. De locatie en de accomodatie is er perfect. Het ontbijt is super en er werd voor ons enkele malen ook s avonds gekookt. Voor ons een vakantie om nooit te vergeten. Een echte aanrader. Wij verbleven er van 3O mei tot 6 juni 2O11.
Hendrik en Gaby.

Mooi vakantieverblijf
Danny en Edith
13-6-2011 Gezellig en goed onderhouden bungalows met uitzicht op zee. Prima gelegen om Rhodos te ontdekken. Heerlijk ontbijt met veel zelfgemaakte producten en met veel afwisseling.
Leuke avonden beleefd op het terras met gastheer en gastvrouw en de andere gasten bij een glaasje wijn of een Grieks biertje. (de Souma niet te vergeten) Auberge Kalopetri is de ideale plek om volop te genieten van een heerlijke vakantie ver weg van het massatoerisme. Geweldige gastvrouw en gastheer die er voor zorgen dat je niets tekort komt.
Bedankt Ulrike en Ioannis voor deze heel fijne vakantie. Wij komen zeker nog eens terug.

Geweldige plek om te onthaasten
Ronald en Sjan
11-6-2011 De eigenaars geven je echt het gevoel dat ze hun hele ziel en zaligheid in zaak steken.
Ze zijn echte [vlaamse en griekse] ambassadeurs voor het eiland en leggen je daar waar mogelijk in de watten.
Dat is vooral te merken aan de aandacht voor details. Mooie locatie, gezellige appartementen en geschikte uitvalbasis voor allerlei activiteiten. Prima tegenhanger voor het drukke deel van het eiland. Kortom super!!!

met partner, Mei 2011
Batterij is weer helemaal opgeladen!
Richard & Mirella
15-5-2011 Vanuit ons knusse huisje hebben we een fantastisch uitzicht over zee. Deze kleinschalige bed & breakfast ligt in een prachtige bergachtige omgeving, weg van alle drukte. De bedden zijn heerlijk en waar word je 's ochtends nog wakker met het geluid van vogeltjes en blatende geitjes.

Eigenaren Ulrike en Ioannis zorgen op een ontspannen manier dat het je aan niets ontbreekt. Tijdens het ontbijt worden veel zelfgemaakte dingen geserveerd. Op verzoek kookt Ulrike 's avonds een heerlijk Grieks gerecht.

Met een half uur ben je in Rhodos stad, zeker een bezoekje waard. Schuif aan bij restaurant Nireas (Sofokleous 22, oude centrum Rhodos stad), Theodoros Tsikis schotelt je een heerlijke verse vis voor met gegrilde groente. Lindos, aan de andere kant van het eiland mag je zeker niet overslaan. Dichterbij kun je heerlijk eten bij Lukas in het haventje van Kameiros Skala.

Een echte aanrader voor wie een ongedwongen en ontspannen vakantie wil!

9,8