Aparthotel Euroxenia Valsami**** in Kremasti Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Euroxenia Valsami****

29 mei 2012

Aparthotel Euroxenia Valsami**** Kremasti

Beoordelingen Aparthotel Euroxenia Valsami****

Marmaroto, Kremasti Marmaroto Kr, 85104, Kremasti
Aparthotel Euroxenia Valsami scoort een 8,1 uit 10, op basis van 207 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Euroxenia Valsami****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Euroxenia Valsami**** in Kremasti, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 191 vakantiefoto's van Aparthotel Euroxenia Valsami**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel Euroxenia Valsami**** met andere accommodaties in Kremasti.

206 beoordelingen over Euroxenia Valsami****

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Uitstekend appartement met prettige service"
jevdham
9-10-2011 Wij hebben met veel plezier 10 dagen doorgebracht in Valsami. Kamer was ruim en schoon, service uitstekend door vriendelijk personeel. Zwembad groot en mooi, maar enigszins koud. Het hotel ligt precies in de aanvliegroute van het vliegveld (afhankelijk van de windrichting) en er komen dus regelmatig vliegtuigen laag over. Wij vonden dat geen enkel bezwaar. Minpuntje vinden wij dat warm water alleen tussen ongeveer 10 en 22 uur aanwezig is. (Ze verwarmen water alleen op zonnecollectoren.)

"Leuke accomodatie zeker gezien prijs!"
Anja
17-9-2011 Na verschillende commentaren wat huiverih, maar dat was nergens nodig voor geweest.
Overvliegende vliegtuigen wisten we van te voren, vinden het nog steeds een prachtig gezicht endan met 30 seconden zijn ze over. Wij hebben hier nog heerlijk een week te gaan. Zwembadwater inderdaad wat troebel maar je kan er gewoon in zwemmen. Er staat buiten het bad een pomp aangesloten. Appartement is goed en schoon, balkon erg groot denk wel zo'n 8 meter lang. Airco niet genomen ondanks 30 graden. Wie voor 16 geboekt had kan geld via onze touroperator terugkrijgen. Eten bij Kalesma prima, verder niet veel taverna's dan moet je in Kremasti zelf zijn. Wij hebben dus niks te klagen, veel waar voor weinig geld. Leg wat geld neer voor de schoonmaakster, beloning: elke dag schone handdoeken en om de twee dagen een schoon bed!

"Voor ons: "The place to be""
Ervano
27-9-2011 Dit jaar 2 keer geweest, in juni (met vrienden) en in september(met partner), maar volgend jaar gaan we weer!
Appartementen en personeel, in een woord super.
Zijn daar zeer gastvrij ontvangen door o.a. Mr. en Mrs Valsami, en voelden ons ook meteen thuis.
Avondeten prima, en ook nog eens voor een prima prijs, wij hadden zoiets van "waarom zouden we ergens anders gaan eten"
Na het avondeten gezellig even een babbeltje met Jango en Jorgos.
Overdag Anastasia en Yusuf ook erg vriendelijk en behulpzaam.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Euroxenia Valsami**** ...

met jonge kinderen, 2011
"Mooi schoon"
lennie
10-9-2011 jammer van de aanvlieg route van het vliegveld .maar het wend heel snel

"Heerlijk gehad."
Fam. Smits
19-9-2011 Wij hebben 2 heerlijke weken gehad in "Valsami". Een groot 2 kamer appartement en een fijn balkon met uitzicht op het zwembad. De schoonmaak was goed en het eten in het restaurant ook. Het hele complex ziet er verzorgd uit, de tuin met palmbomen en veel bloemen en de kleurrijke appartementen. Eigenlijk niets op aan te merken.
Met een scooter, die door Anastasia is geregeld hebben we bijna het hele eiland doorkruist, en veel verschillende stranden en dorpjes bezocht. En die vliegtuigen....tja, als je de hele dag op je balkon of aan het zwembad zit, dan is het wel storend, maar wij waren overdag toch altijd weg. En het heeft ook wel wat!

met partner, 2011
"Niet meer wat het was"
familie
2-9-2011 Dit jaar voor 4e maal geweest. Bij aankomst bleek dat je de airco apart moest betalen. Wel werd verteld dat als je voor 15 Juni 2011 had geboekt dit geld terug te vorderen is bij de touroperator. Dame aan de receptie was aardig totdat we vroegen om ander appartement daar we ons balkon moesten delen met de buren. Vanaf dat moment niet meer zo aardig Zwembad was groenig met sterke chloor lucht. Kon je ook zien aan je bad kleding. Complex is nog wel netjes maar gaat wel achteruit. Voor ons Valsami even niet meer

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Schoon en goed hotel"
Daniëlle Coolen
17-9-2011 Hier 15 dagen geweest. Het zwembad is nog steeds wat groenig maar wel goed getest en veilig om te zwemmen. Kamers, schoon, iedere dag nieuwe handdoeken en een paar keer per week schoonmaak. Klachten, werdt bij ons meteen iets mee gedaan. Omgeving, tip huur een auto op de hoek naast de supermarkt bij Stuard. Als je iets wilt zien van de omgeving is het huren van een auto wel een aanrader.
Goede uitvalsbasis voor tripjes. In de omgeving niets te doen. Eten, Restaurant Kalesma veel te duur en niet echt geweldig. Tip ga eten langs de minimarkt bij de ideal bar. Goed eten en s,avonds leuke karaoke. (goede sfeer) Wij hebben een hele fijne tijd gehad. Zou er niet terug gaan alleen omdat er in de omgeving weinig te doen is maar dit wisten we wel toen we boekten. Hotel is prima. Vliegtuigen je went er echt aan. Zagen er soms 40 per dag je stopt even met praten je kijkt en dat was het.

"Prima appartementen"
plakias
6-9-2011 Nette ruime appartementen met airco (8 euro p.n.) bij aankomst vertellen de eigenaren niets over zwembad problemen (water nog steeds troebel).
iedere dag komt de schoonmaakster je bed opmaken en evt.handdoeken vervangen.
De ligging is rustig, van de vliegtuigen heb je niet veel last.(eerder een mooi gezicht)
minimarkt aanwezig.
Om de hoek zit een grotere supermarkt/souvenier winkel
Op nog geen 5 minuten lopen ben je op een rustig strand (kiezels).
De eigenaren zijn vriendelijk
Scooter of quad huren niet doen via Valsami (veel duurder) ga naar montiadis in ixia,Herma de eigenares is nederlandse en geeft goede service.
Een mooi kleinschalig complex met diverse restaurantjes in de omgeving voor een echte relax vakantie

"Superleuk complex met giga service"
Fam Jousma
16-8-2011 Valsami is een complex waar alles dichtbij is. Vriendelijke mensen die giga service bieden.
Ook aan te raden met kinderen Wij gaan er zeker terug!
Dichtbij Rhodos stad maar lekker rustig.
Jorgos en Anastasia zijn heel erg behulpzaam en lief

"Zeer goede vakantie gehad"
Jet
19-8-2011 Wat een ontvangst en wat een klantvriendelijkheid! Aardig personeel die zorgen voor een geweldige sfeer en dat het je aan niets ontbreekt. Eigenaar dhr. Valsami is zeer menselijk en betrokken (zelfs een lift gekregen naar Rhodos stad omdat hij ons bij de bushalte zag staan!) en ook barman Jannis is altijd in voor een geintje. Ruime en schone kamer, alles aanwezig wat je nodig hebt. Supermarkten in overvloed. Strand om de hoek (grote kiezels), Kiteboarding mogelijkheden ook voor beginners, maar wel ver lopen naar beginnersstrand continue op en neer, wordt snel diep, weinig golven, goede wind. Entertainment: karaoke (vreselijk geluid), BBQ avond, live music zanger Manolis, en barman Jannis is continue aan het entertainen. Het zwembad had een klein technisch probleem en het water zag er niet erg helder uit maar daar wordt aan gewerkt. Zwemmen kon gewoon, wel sterke chloor lucht. kleinschalig keurig complex, kortom super vakantie! Tip: restaurant Kalesma (NL eigenaren) naast Valsami.