Hotel Relax Bay*** in Kolymbia Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Relax Bay*** Kolymbia

Beoordelingen Hotel Relax Bay***

Eucalyptus Street, 85103, Kolymbia
Hotel Relax Bay scoort een 7,8 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Relax Bay***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Relax Bay*** in Kolymbia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Hotel Relax Bay*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Relax Bay*** met andere accommodaties in Kolymbia.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Relax Bay***

"Hotel Relax maakt zijn naam meer dan waar."
EI
6-10-2011 In september/oktober zijn we voor de 4e keer naar Relax gegaan.
Het was weer fantastisch. Het eten heerlijk goed, en warm en elk dag iets anders. De kritiek hierop die ik of en toe lees snap ik dan ook helemaal niet. Op de griekse avond was het eten helemaal in stijl. Het is een fantastische familie die dit hotel tot een groot succes maakt. De baas Nikos kent zijn gasten bij naam, ook de rest van de familie doet alles om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Je bent in dit hotel geen nummer. Aan de bar staan lieve mensen, met als klapper Alicia dat is echt een heel lief meisje dat erg hard wertk. De rest is al zo vaak genoemd. Kamers elke dag schoongemaakt. Ligging ideaal. Leuk loopje naar het stadje. Inderdaad moet je de airco in september betalen maar dat staat vermeld in de gids. Autohuur tegenover supermarkt Zeus, 10 dagen 200 euro. Gaan maar weer heel snel boeken voor volgende jaar.

"Harde bedden waar spiraalveren voelbaar zijn"
Jan en Vicky
14-9-2011 Kamer is ruim, wordt goed schoongemaakt en de handdoeken worden dagelijks gewisseld. De bedden zijn echter hard en spiraalveren zijn goed voelbaar. Dat zorgt voor geen al te beste nachtrust. Ondanks dat in de reisbescheiden van touroperator staat dat airco inclusief zou zijn, moest er toch € 7,00 per nacht bijbetaald worden. We hebben een nacht zonder airco geprobeerd, maar je zweet je bed uit. Bovendien vonden de muggen via het open raam een lopend buffet..
Eten was goed, zo ook de bediening.
Ondanks dat een fijne vakantie gehad. Tips: bezoek Lindos en Rhodos stad met het openbaar vervoer. Dat is prima geregeld. Ook de vlindervallei is prachtig.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Voor ons geen Relax meer"
Paul
18-8-2011 Goede badkamer, elke dag schone handdoeken en kamer (tip: harde bedden neem extra matrasje mee!). Goede airco. Griekse medewerkers/familie vriendelijk, vooral receptie en nachtwaker. Hun service was goed, zij losten elke vraag direct op.
Rest viel tegen. De Roemeense aan de bar was een bitch! Ze was er van 3 tot stipt kwart over 11. Stond je dan nog in de rij dan had je pech. Ze was steeds onbeschoft, ook tegen kinderen, en haat haar baan en de gasten.
Vier Slowaakse meisjes ruimden de tafels chagrijnig af, ze gristen je bord en glas bijna uit je hand. Eten van 7 tot 9 betekent dat om 9 uur alles moet zijn opgeruimd en schoongemaakt! 1 keer waren we wat later en werden we om 5 voor 9 grof van tafel gestuurd. Overigens op bevel van Maria met wie ze ook taalproblemen hadden.
En tja, dan vallen de verouderde voorzieningen en het kleine zwembad wel tegen. Eten divers en wisselend, soms lekker meestal slappe hap. Kolymbia erg toeristisch. Handjevol Nederlandse gasten, toch gezellig geweest.

"Super vakantie goede prijs en kwaliteit,"
panini
24-8-2011 Het hotel is klein schalig en het personeel werkt hard en gedisciplineerd.
zijn overigens wel allemaal aardig. het heeft natuurlijk altijd 2 kanten waarom iemand zo doet.

het eten was erg goed niet veel keus maar wel genoeg en alles was goed warm.
iedere dag keuze uit veel sla en vis of vlees. en meloen en druiven.
drinken was ook goed. als het een dag niet bevalt kun je voor 30 euro 3 gangen met 2e eten in het stadje zelf.

het strandje vlakbij in de baai is het mooist. overal kosten 2 bedden + paresol is 8 euro. een paresol bij de supermarkt kost 6 euro is een aanrader om aan het begin te kopen.

voor de rest scooter gehuurd 25 euro per dag en kun je overal heen faliraki 15 min rhodos stad 30 min.
taxi rhodos 30 euro

het hotel is erg goed bevallen!

"Niet Relax"
Umut
22-8-2011 Goede schoonmaak. Slecht eten. De ligging was dit wel perfect, het ligt vlak bij het centrum.

"Echt Relaxed"
Henk Jan en Kathrin
27-8-2011 We zijn twee weken in dit leuke hotel geweest. Hotel is zeer schoon. Er wordt zelfs op zondag schoongemaakt. Service is super. Het is kleinschalig, wat ook de bedoeling was. Dus wil je vermaakt worden, is dit hotel niets voor jou. Bus stopt voor het hotel en voor 3,50 euro ben je in Rhodos-stad. Wij kwamen ´s nachts aan en de nachtportier, Peter, gaf je meteen een gevoel alsof je thuis kwam. Echt geweldig. Het is een aanrader om via Maritsa reisbureau, een lokaal reisbureau, een excursie te boeken. De gids praat uitstekend Engels en Duits en is derhalve ook heel goed te volgen en het schelt bijna de helft in euro´s met je reisorganisatie. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Je ziet veel mensen uit Oosteuropa, die erg vriendelijk zijn en zeker geen overlast geven zoals sommige Russen. Verder kom je mensen uit Duitsland, België en Nederland tegen.
Dit hotel heet met recht Relax.

"Goed hotel!"
Simone
25-7-2011 Je moet hier niet heengaan om vermaakt te worden, maar om lekker te relexen. We (mijn vriend en ik allebei 26) hebben het heerlijk naar onze zin gehad. Ik heb geen idee waar mensen het vies kunnen hebben gevonden, de kamers werden elke dag schoongemaakt, nieuw beddegoed en handdoeken. Ook zag je iedereen overal in de weer met schoonmaakspullen. Over het eten valt te twisten, ik vond de griekse salade erg leker. Weet dat ze in ander land anders eten. Ik heb meer afwisseling gezien daar dan ik thuis heb.
De airco was bij ons wel gratis, volgens mij is dat altijd daar in juli en augustus ofzo.
En bier werd vanaf half 11 geschronke en coctails vanaf half 4, dus klopt niet helemaal wat hierboven staat.

Al me al, voor het geld een supervakantie!

"Goed hotel met een paar opmerkingen"
Haico en Janna
13-7-2011 Wij hadden een hele moderne nette en schone kamer. De ouderbedden vonden wij keihard. Er wordt elke dag goed schoongemaakt en bedden opgemaakt. Het barpersoneel zal niet spontaan glimlachen of aardig doen maar als je zelf een praatje maakt en je biertje in het Grieks probeert te bestellen breek je makkelijk het ijs. Waarom ze zulke zure gezichten hebben weet ik niet maar het schijnt met de aanwezige Tsjechen te maken te hebben, al hebben wij daar geen enkel last van gehad.
Qua animatie is er niet veel. Wij hebben 1 avond een griekse avond gehad. Voor de kids staan er 3 speeltafels.
Het eten is eetbaar, wat je voor deze prijs mag verwachten. Wij (de kids) hadden slechts 1 keer patat in 7 dagen. Wat wel vreselijk irritant is zijn zijn de gloeihete borden en glazen. Fijn bij een plakje ham, salade of een glas koude suggoraat sinasappelsap. Overdag wordt er geschonken in plastic IKEA bekers met scherpe randjes. De frisdranken hebben allemaal zoetstoffen, dus light versies.

"Matig hotel, geweldig eiland"
Tommy en Romana
13-7-2011 Wij hebben 10 dagen doorgebracht in het Relax Hotel. Qua hygiene was het hotel erg goed. Er werd dagelijks schoongemaakt. Het eten was niet echt goed. Het was vaak aan de flauwe kant. Het personeel was niet bepaald vriendelijk op de receptie na waar ze vaak wel de moeite namen om gedag te zeggen. In het restaurant werken alleen maar jonge meiden die te beroerd zijn om je aan te kijken, om vervolgens als je nog aan het eten bent je bord weg te trekken. Wat betreft de ligging was dit wel perfect, het ligt vlak bij het centrum en hier kun je voor een prima prijs uit eten(2pers 20euro). Ook is een nagelegen bushalte aanwezig zodat je alle kanten van het eiland op kunt. Desalniettemin hebben wij een geweldige vakantie gehad op een prachtig eiland, maar is het hotel relax helaas niet aan te raden.

"Goed hotel"
René & Gertie
11-7-2011 Prima prijs-kwaliteit verhouding. Goede schoonmaak. Afwisselend en goed eten. Overwegend vriendelijk personeel. Meisjes in de bediening waren oost europees en hadden vaak alleen een lachje over voor hun landgenoten, grieks personeel was echter zeer vriendelijk. Aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende