Vakantie Beoordelingen Kolymbia Rhodos vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,9

29 mei 2012

mozaik in stoep

Beoordelingen Kolymbia

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kolymbia. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kolymbia. Ben je zelf op vakantie geweest naar Kolymbia? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kolymbia scoort een 7,4 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 30 Hotels en 1 Pension in Kolymbia. Op Zoover vind je bovendien 10 vakantiefoto's van Kolymbia. Je kunt 2 video's van Kolymbia bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kolymbia. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos.

26 beoordelingen over Kolymbia

6,3
5,9
"Leuk stadje."
EI
Stranden
6-10-2011 Leuk stadje om 's avond na het eten door te slenteren. Genoeg supermarkten, winkels en restaurantjes en terrasjes. Veel keus om een auto te huren. Goede prijzen vooral tegenover supermarkt Zeus. Er zijn tegenwoordig 2 plaatsen waar de visjes aan je voeten knabbelen. 15 euro voor 30 minuten.
Op het terras Brillante kun je cocktails drinken. 2 voor 4 euro.
Ook de sangria is daar heerlijk. Er is aan het eind van de laan met bomen aan beide zijnden aan de rechter kant een de grote weg een hele grote supermarkt.

"Goed wandelen"
Van Baeten C
Sfeer
15-10-2011 Men kan er zeer mooie wandelingen doen. Ook talrijke winkels, bars en restaurantjes

met partner, Sept. 2010
"Een volgende keer weer!!"
Jan en Karin Koulle...
Sfeer
18-10-2010 Een mooi en goed hotel met goede service en vriendelijk personeel.

met jonge kinderen
"Leuke vakantieplaats"
Trudie van Heugten
Stranden
18-5-2010 Kolymbia is een klein dorp met de bekende toeristenshops, restaurantjes en bars. Het ligt centraal t.o.v. de bezienswaardigheden op Rhodos. Strand van Kolymbia zelf is minder. Direct buiten Kolymbia zijn echter mooie zandstranden te vinden. Tsambika bijvoorbeeld (bezoek ook het klooster van Tsambika). Er is één pinautomaat die tijdens ons bezoek (april/mei) nog niet gevuld was. In Kolymbia is net voldoende aanwezig om in de avond even door heen te wandelen.

"Gezellig!"
Paul & Marja
Omgeving
12-6-2009 Een gezellig dorpje dat groter is dan je in eerste instantie denkt. Diverse bushaltes en pinautomaat aanwezig. Vanaf 18.00 uur gaat er elk half uur een toeristentreintje. Bovendien kun je met een soort koets met paard het plaatsje door.

met vrienden, Mei 2009
"Geweldig"
karin & Marijn
Stranden
27-5-2009 We waren in hotel Relax, was geweldig.
Jammer dat Maria een beetje zuinig was met de drank.
Een gezins hotel, lekker rustig en vlakbij het strand.Het eten was geweldig, nagerecht iets minder, veel cake en ijs, ik hou daar niet zo van.Wel wat Nederlanders, meer Oostduitsers en Tsjechen, daar niet veel aanspraak van gehad
We waren met 5 vrouwen en 1 man dus we hebben ons wel vermaakt, op donderdag muziek of Griekse avond.Vlakbij een leuke kroeg, dus na 23.15 kan je daar heen als je nog niet naar bed wilt. Bus komt regelmatig, dan wel op Griekse tijden. Wij hebben veel gezien en erg genoten van een geweldige RELAXE vakantie

"Aanrader"
Wilma
Stranden
23-9-2008 Wij hebben Kolymbia verschillende malen bezocht. Zelf zaten we in Trianda. Wat een verademing om in Kolymbia te zijn. Gemoedelijk, gezellig en niet zo'n drukte. Je hoeft niet te dringen voor de winkeltjes. De stranden zijn heerlijk daar en divers. Je hebt een behoorlijk lang zandstrand met diverse watersport mogelijkheden. En een kleine pitoreske baai met een klein haventje. Aan de overkant daarvan ook mogelijkheid tot naakt recreren.
Ook leuke wandelmogelijkheden in de omgeving. Kolymbia ligt erg gunstig ten opzichte van uitstapjes: Lindos, het drukke Faliraki, Vlindervalei, Epta Piges. Rhodos stad is goed te bereiken per bus of eigen vervoer.

Familie
"Klein en knus rustig plaatsje met mooie strande"
Ricardo
Stranden
19-9-2008 Kolymbia is een klein plaatsje wat overdag niet zo heel veel is. Maar 's-avonds komt er toch wel wat leven in de brouwerij en is het eigenlijk best gezellig. Zoals zoveel plaatsen in Griekeland maakt het all-in veel van de plaatselijke horeca om zeep.
Voor de sfeer is dat erg jammer, maar al met al is het best leuk 's-avonds(kleinschalig als dat je trekt).
De stranden zijn bij Tsambika het mooist, maar de Anth Quinn bay bij Faliraki is ook erg mooi.

Ger en Anke Baks
Stranden
15-6-2008 Kolymbia heeft niet echt een dorpskern. Er zijn toeristische winkeltjes, waarvan enkele wat meer kwaliteit bieden. Wel geschikt voor een 'loopje' b.v. 's avonds. Bij het kleine haventje is een strandtent waar je wel van het uitzicht kan genieten. Uiteindelijk denken wij dat door het all-inclusive concept de plaatselijke horeca wordt uitgeroeid. En eigenlijk is dat juist waaraan we niet moeten meedoen omdat daarmee het typisch Griekse sfeertje de das wordt omgedaan. Dus voor ons een volgend keer waarschijnlijk halfpension.

daan
Stranden
4-6-2008 Kolymbia stelt niet veel voor, een aantal restaurantjes, terrasjes, toeristenshops, maar dat is het wel. Op de pinautomaat hing een brief met stop all inclusive and save de greece taverna. Helaas was aan het hele dorpje te zien dat de middenstand het blijkbaar moeilijk heeft.