Hotel Lindos Imperial***** in Kiotari Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Lindos Imperial***** Kiotari

Beoordelingen Hotel Lindos Imperial*****

Kiotari, 85109, Kiotari
Hotel Lindos Imperial scoort een 8,3 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lindos Imperial*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lindos Imperial***** in Kiotari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 70 vakantiefoto's van Hotel Lindos Imperial***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Lindos Imperial***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Lindos Imperial***** met andere accommodaties in Kiotari.

1 2 3 4 5 6 volgende

52 beoordelingen over Lindos Imperial*****

6,7
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super hotel met mooie familiekamers"
cindy
11-9-2011 Mooi luxe hotel. Superior familiekamers ideaal met oudere kinderen, volledig af te sluiten en niet door elkaars kamer om bij de badkamer te komen. Eten prima en voldoende keus. All-inn is echt all-inn, tot verse jus bij het zwembad aan toe. Ligt inderdaad wat afgelegen maar er is zoveel te doen dat dit niet erg is. Leuke miniclub, voldoende animatie en veel glijbanen. Voor de rustzoeker speciaal stilte bad aanwezig. Bushalte op 700 meter, stadsbus is modern en met airco en komt netjes volgens schema!

"Voor ons geen volgende keer."
Fam.Vanrusselt.
4-9-2011 Mooi hotel,echter wij vonden het te afgelegen. Ideaal hotel als je 14dagen niet buitenkomt.
Als je weg wil,moet je een auto huren...bushalte 1km van hotel en weg 's nacht niet verlicht.
Hotel is te druk...je vind er moeilijk rust.

"Heerlijke vakantie in een prachtige omgeving!"
j_van_sluijs
11-7-2011 Een prachtig complex, een dorp op zich! Van alle gemakken voorzien. We kwamen 's avonds laat aan en konden nog wat te eten en drinken pakken in het restaurant. Op de kamer stond een fles wijn, fruit en water in een koelkast. De kamers zijn ruim en luxe en worden heel goed schoon gehouden. Er zijn 3 verschillende zwembaden, voor elk wat wils. Ook is er een privéstrand en nog een overdekt bad bij de Spa.
Het eten was goed, vooral het Amerikaanse ontbijt was zeer uitgebreid en smakelijk. De lunch en het diner waren goed en gevarieerd. Er was een mogelijkheid om in een specialiteiten restaurant te eten, wat je vooraf moest reserveren. Daar was dan of een Italiaans of een Thais/chinees buffet. De bediening was over het algemeen heel vriendelijk en in grote getale aanwezig.
Er was de hele dag door gratis drinken, ook de cocktails waren allemaal gratis.
Kortom een buitengewoon geslaagde vakantie.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooi en net hotel"
Mark en Cindy
20-6-2011 Net terug van een 10-daags verblijf in Lindos Imperial. Wij hebben ontzettend genoten van onze eerste vakantie met onze kleine van 7 maanden. Hij had een heel mooi campingbedje en genoeg aandacht van het personeel :)
We hadden kamer 2122 tegenover de eetzaal met uitzicht op het zwembad. Veel zwembaden met ligbedden genoeg waar je gelukkig niet om 05:00 handdoeken klaar hoefde te leggen. De hele dag door zat plekken. Er waren zowel voor kleine kinderen als voor volwassen superleuke glijbanen.
Verder was het een heel schoon en mooi afgewerkt nieuw hotel (5 jaar oud). Het eten was prima ('s ochtends vaak pannenkoeken, tosti's en wentelteefjes en altijd lekkere verse soorten cake en versgebakken koekjes).
Het hotel ligt vlakbij Lindos, een van de mooiste plekjes van Rhodos.
Kortom wij hebben een supervakantie gehad!

met partner, Okt. 2010
"Erg leuk"
Mariette
12-10-2010 Afgelopen zondag zijn we na een weekje Iberostar Lindos Imperial weer thuis gekomen.
Wat een heerlijk Hotel in deze tijd van het jaar!Het was er niet echt druk,hotel zat niet vol,het eten was echt gewoon goed,juist veel variatie en vers en ja af en toe een beetje lauw(we vragen ons steeds af waarom er soms zoveel geklaagd wordt over het eten,je weet dat als je naar het buitenland gaat dat het anders kan zijn),personeel in de bediening was erg goed,eetzaal erg netjes,onze kamer nr 1127 was ook erg netjes en als je de deur uitstapte stond je aan het rustige zwembad met bar,dat is super natuurlijk en het strand was dicht bij.Het Hotel ligt niet dicht bij een centrum maar goed daar wordt je op gewezen als je de info goed leest bij de reisorganisaties,dus hebben wij voor 5 dagen een auto gehuurd,we hebben veel van het eiland gezien.
De animatie wasverder prima,leuke lui.Natuurlijk willen we ook iets te klagen hebben,het water op de kamer was vaak lauw/koud,dat was wel een kleine tegenvaller

met partner, Sept. 2010
"Zeer mooi hotel wel erg groot"
vakantieganger
25-9-2010 Mooi en schoon en het eten was erg lekker. Alles is vers en heel erg veel keuze. Kamers zijn groot en mooi en de schoonmaak is super. Zwembaden zijn schoon en mooi en de bar is prima. Jammer dat om 24.00 uur je moest gaan betalen voor een drankje en dat om 01.00 alle lampen uitgingen en je dan in het donker op het terras zat. De ligging is erg rustig er is in de omgeving niets maar de lijnbus stopt voor het hotel en daar kan je goed mee reizen. Personeel vonden we over het algemeen niet zo hartelijk maar er zaten wel hele aardige behulpzame mensen bij. Ondanks dat het vol was merkte je er niet veel van alleen bij het eten maar dan moet je gewoon iets later gaan en dan is het rustig.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Beetje teleurgesteld..."
Metz P
25-8-2010 Met 2 kids van 5 en 9 jaar een weekje daar verbleven.Mooie zwembaden,wel jammer dat er geen glijbanen voor kinderen waren,maar de animatie aan het zwembad maakte veel goed.Zeer ruime kamers!Ligging afgelegen,maar je kan verderop de lijnbus nemen om uitstappen te maken.Eten,weinig variatie en jammer genoeg zijn onze kindjes op de laatste dag van ons verblijf ziek geworden.Ten gevolge van het eten?In ieder geval al veel reacties hier gelezen over mensen die ziek geworden zijn,wel jammer voor 5* Maar toch zeer mooi hotel ondanks dit.Wel opletten voor de liften,want die gaan levensgevaarlijk vlug dicht!!Vorig jaar Lindos Princess geweest in Lardos en als we terug naar Rhodos gaan,zullen we terug Lindos princess boeken.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige vakantie gehad hier!!"
alies
27-8-2010 wij (gezin,2 volwassenen en dochtertje van 6 jaar) hebben echt genoten in dit hotel.
3 prachtige grote zwembaden, waar we het enorm naar ons zin hebben gehad, ondaks dat er geen glijbanen e.d. zijn heeft ook onze dochter het geweldig naar haar zin gehad met haar opblaasbootje en ligbed enz.
het eten was heerlijk!
veel keuze en variatie, alleen miste wij een kinderbuffetje!
onze kamer (familiekamer) was erg groot en netjes.
vriendelijk en behulpzaam personeel.

met partner, Aug. 2010
"Geweldige vakantie gehad"
Jacqueline van den ...
21-8-2010 ik ben hier gewwest van 12 tot 19 augustus heerlijke vakantie gehad enige nadeel is dat de barretjes bij de zwembaden al om 18.00 uur dicht gaan en daarna alleen nog maar de mainbar open is

met vrienden, Aug. 2010
"Prachtig hotel - goed eten!"
IDJN on tour
18-8-2010 Een aanrader voor iedereen die de drukte ontwijken wil! Prachtig complex met een geweldig animatieteam! Wij zijn 2 weken geweest, eten was zeer goed en voldoende keuze en afwisseling! het 2e restaurant (3 dagen aziatisch en 3 dagen mexicaans) is een absolute aanrader, dit moet je wel vooraf reserveren! Heerlijk! Complimenten voor het Animatieteam; top! de shows 's avonds waren geweldig! (in hoogseizoen 2 wekelijks programma!!) Alles verzorgd door het animatieteam!
Enige nadeel was dat de lobbybar, enigste bar waar je 's avonds lekker kon zitten! Veels te weinig ruimte voor al die gasten! Na 18u ook nog de enige bar waar je drankje kunt pakken!
Top vakantie gehad! Zeker aanrader! 5* zouden wij alleen 4* van maken!

1 2 3 4 5 6 volgende