Aparthotel Kalithea Sun & Sky*** in Kalithea Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Kalithea Sun & Sky***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Kalithea Sun & Sky*** in Kalithea, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 108
vakantiefoto's
van Aparthotel Kalithea Sun & Sky*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(17)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(79)
ALL
"Fijn hotel"
Laura
26-2-2012
Wij zaten in de studio's van dit complex.
Zijn in augustus 2009 en augustus 2011 geweest. Personeel is erg vriendelijk, kamers worden heel goed schoon gehouden. Hadden in 2009 een kakkerlak in de kamer, gemeld bij de schoonmaaksters, deze hebben gelijk de kamer extra gereinigd en lavendel gespoten (schijnen kakkerlakken niet van te houden). Lekker zwembad, helaas onvoldoende lekkere ligbedden. 's morgens werden er al handdoeken door gasten opgelegd die er vervolgens de rest van de dag vandoor gingen en zo dus de bedjes bezet hielden.
Erg leuk eettentje tegenover het hotel. Ligging is heerlijk, rustig, maar overal dichtbij. Eten van het hotel erg ongevarieerd en niet echt smakelijk. Hebben elke dag ergens anders gegeten. Gelukkig genoeg mogelijkheden voor een leuke prijs.
Rhodos is echt een aanrader, gaan zeker nog een keer, maar dan kiezen we toch voor een ander hotel.
met oudere kinderen, Aug. 2011
"6,7!!! zeker een 8 waard!"
fam. uit het zuiden
28-8-2011
Goed hotel, grote schone kamers, geen ongewenste huisdieren. Nw. Airco. Personeel vriendelijk (Ria bar zwembad= volgend jaar m pensioen) (Roman barman binnen erg aardig). Genoeg ligbedden, schaduw. Anita (karaoke) = nederl. SUPER!!! Eten goed en GEEN rijen voor drinken. Wij en onze dochter van 13 hebben 2 weken genoten. 2 x barbeque en variatie genoeg. Friet s/morgens!!? Veel kennissen opgedaan en dochter veel vrienden en vriendinnen. Snappen niet dat er bij zoover recensies slechte ervaringen staan. Wij zaten in het hotel en dit was gewoon goed. Komt verbouwing aan hebben we gehoord, maar dan zal de prijs er ook wel naar zijn. Al met al een dikke 8 waard en geen 6,7!?
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke vakantie gehad"
helma
14-8-2011
prima ligging als je niet direkt midden in rhodos stad wilt (veel drukker met uitgaan enz).lekker relax en als je de drukte wilt opzoeken is het met de taxi heel goed te doen 3 min lopen van de hoofdstraat, je steekt je hand op en de taxi brengt je voor 9 euro naar rhodos. niet zo'n mega groot complex, vriendelijke mensen, eten prima , zwembad schoon,alleen de badkamers en keuken is oud (kan opknapbeurt gebruiken) maar wel schoon . een dag scooter gehuurd lang de kust naar faliraki strand,en terug via kleine strandjes/baaien waar je leuk kunt snorkelen leuk om te doen,waterpark 10 km verder erg leuk met kinderen,dagje lindos moet je zeker doen. al met al goede vak gehad met kind van 12 en 17
De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Ka...
Verklein aantal aanbieders
Sunweb Vakanties
Tjingo
Lavida Travel
AlleReizenOp1Site.nl
Traveltroef.nl
Ebookers.nl
Meer aanbieders
"Aanrader voor low budget"
J.S.
12-8-2011
goed hotel met appartementen, wel gedateerd( 27jr.oud) echter een renovering staat gepland.
personeel uiterst vriendelijk. 5 min lopen tot aan de zee. aan rader voor low budget!!
met oudere kinderen, Juli 2011
"Heerlijke vakantie gehad!!"
Marga van de Kamp-M...
24-7-2011
Ons appartement was inderdaad erg verouderd en in het app bij mijn zoon en schoondochter marcheerden de mieren -ondanks herhaaldelijk spuiten van insektenverdelger- over de bedden en zelfs de tandenborstels. Maar, wat een vriendelijke mensen, vooral de mevrouw bij de poolbar, een prachtig zwembad wat iedere dag werd schoongemaakt, een heerlijk grote tuin met voldoende ruimte en prachtige planten en bomen en ook op het eten was niets aan te merken. Voor elk wat wils en werd continue bijgevuld tot het laatste toe. De plastic bekertjes vond ik wat minder en de ligging was wat afgelegen. Een paar winkeltjes met de bekende toeristische waar en paar restaurants. Wij waren met zn vijven en betaalden voor de bus naar Rhodos 11,00 voor enkele reis. Voor 10,00 konden we ons in een taxi proppen.Leuke baaien in de omgeving en reisleidster Connie is helemaal top, leuk verhaal, leuk mens.
met vrienden, Mei 2011
"Goede sfeer! Renovatie of herbouw noodzakelijk!"
Kappert
6-7-2011
Wij zijn in mij in de appartementen van kalithea sky geweest. De appartementen waren echt verouderd! Bad was al tig keer geverfd en bladderde af keuken onbruikbaar. Wel warm water Totaal 1 stoel in een 4 kamer app. Er zit een schuif tussenwand tussen de ruimtes, wat niet staat vermeld. Geen nachtverlichting in 2e kamer. Wat mieren in huis. Wel schoon op eerste gezicht maar verder moet je niet kijken. Zwembad OK maar voor kinderen? Bar bij zwembad OK. Eten ok maar wel lauw, maar er was een magnetron. Toen het drukker was was het af en toe op , maar als je het vroeg haalde ze.Vriendelijke mensen en personeel. Deden alles als je het aardig vroeg. ( pizzeria aan de overkant bij ingang is ook erg goed!)Animatie niet veel maar dat was lekker . Bij karaoke deed de baas ook een liedje. Met de taxi is het goed te doen naar de stad, maar via de receptie (centrale) ben je 2 euro meer kwijt. Auto huren is leuk vanuit Kalithea. Een gezellige zonnige vakantie gehad met gezellige mensen en personeel!
met vrienden, Juli 2010
"Aanrader !"
Alain en Angelique
23-8-2010
Wij waren tevreden met onze hotelkeuze.
Het hotel is in het algemeen ietwat verouderd. Gevarieerd ontbijt, lunch en avondeten. Personeel is heel vriendelijk. Beddegoed wordt niet elke dag verschoond, maar de handdoeken wel. Zwembad wordt goed onderhouden en kinderbad wordt elke dag leeggepompt.
All in duurt tot 10min voor 23u, nadien te betalen drankjes.
Ong 8 km van Rhodos-stad, met taxi of bus naar de stad betaal je 8€. In de buurt zijn er een paar cafeetje, winkeltjes en restaurants.
met partner, Juli 2010
"Simpel niet slecht hotel"
Jan en Floor
2-8-2010
Wij zijn hier 2 weken geweest. Is geen duur hotel dus voor het geld te doen. Appartement verouderd maar werd dagelijks schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. Eten wel gevarieerd niet veel keus maar zat altijd wel wat bij 2 keer per week barbeque. Lekker zwembad maar aan opknappen toe. Personeel zeer vriendelijk. Geen animatie voor kinderen maar op maandag griekse dans op woensdag karaoke en vrijdag bekende liedjes gezongen en gespeeld door 2 griekse mensen. In de buurt geen pinautomaat. Enkel een paar winkels en restaurants. Al met al voor een keer prima vakantie maar we zouden niet nogmaals hiernaartoe gaan.
met partner, Mei 2010
"Kleinschalig en gezellig hotel."
Lars
13-5-2010
Super vakantie gehad. Ligt in de buurt van enkele winkeltjes, restaurant en bushalte. Dus zijn diverse dingen in de buurt. Strand is niet zo veel in Kalithea.
Verder is het hotel kleinschalig met aardig personeel. Kamers en inrichting van het hotel zijn eenvoudig maar functioneel.
Eten was prima met toch iedere dag weer andere dingen die op het menu stonden. Dat is zeker bij elf dagen wel handig.
Wij waren er in begin van vakantie seizoen en het was gezellig druk in het complex. Kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen erg druk is in het hotel. Vooral de Engelse gasten gingen al vroeg op pad om hun bedje bij het zwembad te reserveren door hun handoek neer te leggen. Verder waren ze soms de hele dag niet te zien. Dus niet erg sociaal.
Verder diverse excursie gedaan. Jeep Safari en boottocht naar Marmaris (Turkije) zijn een aanrader. Natuurlijk mag een uitstapje naar het oude (middeleeuwse) centrum van Rodos niet ontbreken.
Wat mij betreft een aanrader!
"Totaal geen spijt gehad van deze keuze"
F.van Aken
11-10-2009
na wat aarzeling (aankomst middernacht en wat zoekwerk naar de kamer) voelden wij ons hier snel thuis. Geen keiharde muziek bij het zwembad en omgeving.Gelukkig geen constant gezeur om ergens aan mee te doen.Ontspannen sfeer.Kamer (824) netjes maar met irritant opstapje en bij aankomst hiervan gestruikeld. Airco (incl.) prima maar werd 30 sept. sniki meegenomen ivm betaald vanaf 1 oktober. Beperkt maar goed eten ; ontbijt best wel uitgebreid. Vriendelijk personeel.Beter 3 avonden iets goeds (hier) dan elke dag halfbakken animatie.Zwembad dik in orde ; elke avond werd het geinspecteerd en schoongemaakt. Gezellige poolbar met vrolijke moeke. Vergeleken met eerdere 3 , 4 en 5* hotels was Kalithea Sun qua kwaliteit/prijsverhouding een verademend hotel als verblijf ; de moeite waard.
volgende
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie