Hotel Eden Roc Resort + bungalows**** in Kalithea Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Eden Roc Resort + bungalows****

6,7
6,4

29 mei 2012

Hotel Eden Roc Resort + bungalows**** Kalithea

Beoordelingen Hotel Eden Roc Resort + bungalows****

P.O. Box, 85100, Kalithea
Hotel Eden Roc Resort + bungalows scoort een 7,0 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Eden Roc Resort + bungalows****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Eden Roc Resort + bungalows**** in Kalithea, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Eden Roc Resort + bungalows**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Eden Roc Resort + bungalows**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Eden Roc Resort + bungalows**** met andere accommodaties in Kalithea.

37 beoordelingen over Eden Roc Resort + bungalows****

6,7
6,4
"Nooit meer!!"
Peter
4-9-2011 Beste mensen, ik zou dit hotel in geen geval meer boeken of aanraden.. Wij hadden onze twijfels ook toen wij de verschillende meningen voor ons vertrek hadden gehoord/gelezen, wij dachten kom zo erg zal het allemaal wel niet zijn..
Zal eens beginnen.. Hotel, zeker geen all in! Je krijgt pas drinken om 11u.. zelfs water was een krijgen was voor dat uur een grote ramp.. eten was altijd hetzelfde, maar ook echt altijd..En de voorlaatste dag heeft bij ons de emmer doen overlopen, doordat er een slak en een Grote rode mier eruit kwam gekropen! Service valt mee, onze kamers werden grondig gekuist, wij hadden echter de gewone kamers, maar gaven redelijk wat fooi (zal er wel iets mee te maken hebben). maar service in de keuken of aan de bar was tevens schandalig!! Ligging zou van mij een 10/10 krijgen moest het echter kloppen dat het centrum dichtbij was maar is duidelijk meer dan 4km??Maar ligging van het hotel Qua uitzicht, beste wat we ooit hebben gehad! Kamers, 10/10 Maar zvl zijt ge R Ni

"Verblijf eind juli"
Bdn
15-8-2011 Eten was niet slecht en zeker wel warm . Prachtig zicht dicht bij de zee. Vroeg opstaan voor ligbedjes aan het zwembad wel altijd plaats op strand maar betalend (3euro) zwembadje voor de kinder was wel leuk . Frisdranken niet lekker . All in maar tot 23uur. Airo in bungalo maar kindjes slapen in dezelfde kamer . Taxi 's waren in staking dus verplicht overvolle bus te nemen of auto te huren . Leuk waterpark in de buurt.

"Mooie kamers!"
Sarah
14-7-2011 mooie kamers! eten: veel variatie, kwaliteit kan beter. animatie: tijdens de dag oké, s avonds: laag niveau. zwembad: prachtig! omgeving: Rhodos stad goed te doen met lijnbus, wij deden excursie met reisagentschap naar Filerimos en omstreken. Op eigen houtje met lijnbus naar Lindos: zeker doen!
wandeling van hotel naar Koskinou: steile klim maar echt de moeite om te doen. prachtig oud stadje.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Eden Roc Resort + bungalows...

met een groep, Mei 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
Roger goris
28-6-2011 Hotel is te afgelegen en geen airco voor 15 juni.De animatieploeg is te luidruchtig
zowel overdag als 'savonds zeker(apt.met zeezicht ondr disco-bar)Hotel aan maar
kiezelstrand met rotsen.Winkelen alleen in Rhodos stad (15 min.bus of €12 taxi)
Voor juni geen bus voor hotel wel een padje bergop (ong.10 min)tot de grote weg.
Geen taalprobleem in Rhodos-stad ieder goudwinkeltje heeft wel een Ned. of Belgischemeisje in dienst als tolk.Het eten slecht en veel hetzelfde en te koud.Het zaalpersoneel was slecht georganiseerd.De geldautomaten waren niet altijd betrouwbaar.Gelukkig stonden de weergoden aan onze kant

"Nooit Meer!!!!!!!!!!!!"
Emmy en Willy
24-6-2011 Verbleven er van 25/05 tot 08/06/2011....Hotel mooi-Mooi en groot zwembad..zaten in Bungalow na eerst één nacht vertoeft te hebben in veel te warme kamer...Het gonst er van de muggen...De Bungalow was niet steeds goed gekuist..Een avond, een echte plaag van vliegende mierten gehad...Na foontje werd dit snel opgekuist door poetsvrouw en gespoten...Dag nadien terug gevraagd om de resterende dode mieren te komen kuisen.
Eetzaal ofwel smorgens geen koffie of warm water voor thee of dag er na geen tassen en ondertassen.warm eten was steeds te kou en eerlijk, frieten half gebakken met spruiten kou is niet zo lekker...Kortom de slechtste keuken die ik al mee maakte in begin geen personeel genoeg om af te ruimen. Alle fruit ganse dag uit dozen behalve appel of appelsien. Animatie was de eerste week redelijk maar niet goed en de tweede week was animatie dus een grote zero..Wat ook stoorde een Hall -in maar tussen 23.00 en 11.00 uur moest je wel betalen voor drinken zelfs voor een glaasje fris

met een groep, Mei 2011
"Zeker geen 4 sterren waard. Met moeite 3 sterren."
Van Put August
11-6-2011 Te weinig personeel. Zelfs de manager moest inspringen om eetlustigen te bedienen
en tafels af te ruimen.
Onderhoud van de bungalows liet te wensen over. Kamers werden niet altijd voldoende gekuist.
Gevolg tot 3maal toe werd ongedierte aangetroffen in de badkamer.
Bij de balie werd klacht ingediend, maar werd niet opgevolgd.

met een groep, Mei 2011
"Rustige omgeving,eten niet altijd warm"
edgard
12-6-2011 Voor 15 juni is er enkel airco in de bungalo's ,er waren dagen bij van 29°à 31°.Het eten is redelijk goed maar geen topper,vele gerechten zijn maar matig warm ook het "warme" ontbijt gerechten zijn matig warm.Vriendelijk en gedienstig personeel.In winkel hotel kan men krant kopen van het laatste nieuws tussen 10.00 u 10.30 of bestellen 2€

met jonge kinderen
"Supervakantie"
Christine en Peter
11-6-2010 Zoals aangegeven lijkt het hotel bij aankomst maar niks. Maar éénmaal binnen verrast de zeer geslaagde renovatie je compleet. Het geheel is zeer mooi en stijlvol in een nieuw kleedje gegoten. De vernieuwde appartementen zijn een aanraden voor gezinnen met jonge kinderen. Je kan ook rechtsreeks in de tuin ... frigo op kamer ... leuk terrasje, speeltuin om de hoek, direct aan de zee, ... en ongelofelijk kindvriendelijk personeel.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prima hotel"
Saskia
15-5-2010 Prima hotel direct aan zee gelegen. Nette kamers, die aan de tuinzijde zijn aanmerkelijk stiller dan die met zeezicht, omdat daar ook de bar is gelegen. Goede service, heel vriendelijke mensen. Het eten was geen culinair hoogstandje, maar dat is de Griekse keuken sowieso niet. Geen speciale kindervoorzieningen, behalve het kinderbad, maar alle aandacht voor onze zoon. Leuk strandje aan kleine baai (nb kiezelstrand).

met partner, Sept. 2009
"Fantastische plek"
marina
25-10-2009 het hotel langs de buitenkant is wat verouderd maar binnen zeer mooi
prachtige kamers eten zeer goed altijd wel genoeg keuze was altijd goed warm
diegeen die het niet goed vonden zullen in een 5 sterren ook niet naar hun zin hebben
zeer goede airco heel behulpzaam busverbindingen naar alle plaatsen maar 10 min. van het hotel.
ook zeer proper aan de bar zeer vriendelijk zeker de costas
soms wel wat lawaaierige italianen maar kom als dat alles is.