Hotel Syrene*** in Ixia Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Syrene***

3,3

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Syrene***

John B Wilson Court 520, 30045-7647, Ixia
Hotel Syrene scoort een 7,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Syrene***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Syrene*** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Syrene*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Syrene*** met andere accommodaties in Ixia.

4 beoordelingen over Syrene***

3,3
met vrienden, 2011
"Gelukkig was het mooi weer."
Trudy en Aaltje
28-9-2011 Net terug uit Rhodos, Hotel zeer schoon, goede kamers,het meeste personeel vriendelijk en in voor een grapje. Het volgende moet me toch echt van het hart, er liep een heel klein poesje te bedelen. Dat er mensen zijn die dat niet prettig vinden snap ik maar dat een ober het katje bekolde met een geslote fles water en daarbij al zijn kracht gebruikte vond in zeeeeer schokkend. Er zaten ook mensen met kinderen!!!!Het poesje heb ik nog 1 x gezien en was daarna zomaar verdwenen!!!
Het eten was lauw, vaak hetzelfde, totaal geen afwisseling, alleen de griekde avond was het eten lekker.Helaas was dat maar 1 x per week!!!De drankjes waren goed.
Bij het zwembad stond de hele dag muziek aan op een volume dat je echt helemaal achteraan moest gaan liggen om het niet te horen!Dat stond niet in de reisgids!Kortom jammer, maar wij gaan vast niet meer terug.

M ten Brinke
18-6-2008 Wij zijn net terug, als je bij het zwembad ligt is het goed toeven over het algemeen bedjes genoeg, gezellige bar met vodoende eten en drinken gezellig en aardig personeel in de main bar ( deze gaat om 18.00 uur open)is het ook goed en zoals overal aardig en vriendelijk personeel, het eten is wat mij betreft wat minder dan ik gewent ben, erg eentonig en onhandige combinatie~s op de ene dag heb je kip en kalkoen en een andere dag lams vlees en vis een ongelukkige menu keuze dus, verder is het hotel erg schoon de kamers zijn ruim voldoende, niet mega groot maar dat hoeft van mij ook niet, je slaapt er alleen maar, badkamer niet heel groot maar wel super schoon en nog een bad ook heerlijk( en groter dan thuis ) en als het eten niet bevald kan je altijd nog verderop bij olimpias heerlijk eten voor weinig geld.
lopen naar Rhodos stad is goed te doen ongeveer 2 km

Maaike van den Berg
28-6-2007 Het is erg mooi en erg druk dat is wel goed want dan is er nog eens wat te zien het uitzicht is geweldig en het personeel is erg aardig

monsaert etienne
25-5-2007 mooi hotel, maar:
kamer ok, badkamer veel te klein , slechts een persoon kan er tegelijk in, geen douchegordijn, stop bad werkt niet.
Eten: niet voldoende variatie, geen dessertbuffet