Aparthotel Solemar*** in Ixia Griekenland beoordelingen 6.3 | Zoover

zwembaden (3 stuks)

Beoordelingen Aparthotel Solemar***

66 Sotiros, 851 01 , Ixia
Aparthotel Solemar scoort een 6,3 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Solemar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Solemar*** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Aparthotel Solemar*** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Solemar*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel Solemar*** met andere accommodaties in Ixia.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Solemar***

6,5
6,5
5,9
6,7
"Nooit meer"
J&T
30-9-2011 Wij zaten in aug. in de appart. van Solemar. Het zag er op het eerste gezicht goed uit maar dit bleek helaas niet waar te zijn. Bestek la was vies, koelkast koelde niet goed en we hadden in de avond nacht last van kakkerlakken! Echt verschikkelijk om dat mee te maken! Totaal geen nachtrust gekregen door die vieze beesten. Het vreemde was ook dat het er allemaal super schoon uitzag en we aten altijd buiten en binnen dekte we alles goed af. Vaak geklaagd bij de receptie maar die konden weinig voor ons betekenen, als antwoord kregen we That's Greece... Laatste nachten airco genomen, toen bleven de beesten weg. Verder het zwembad was super vies! Het water was vies plakkerig en al het vuil van het veldje (dood gras) kwam in het zwembad. Daarnaast lagen overal vieze bekers van de bar rond om de ligbedden. Ixia is verder erg gericht op Engelsen, ook in Solemar veel Engelsen. Rhodos oude stad en Lindos is een aanrader! Maar Solemar echt niet!

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer!!"
Mariëtta Junge
9-8-2011 Vandaag teruggekomen met vrienden.De eerste aankomstdag was een ramp! Ze hadden een bed,nou,daar laat je je hond nog geeneens op slapen!We zijn tot de volgende ochtend bezig geweest,totdat het opgelost was.We werden gewoon door het personeel uitgelachen!!Van de hostess waren we ook niet te spreken,die dekte zichzelf telkens in met de opmerkingen"hier in Griekenland is dat nou eenmaal zo"Zet dat dan ook in je brochure! TO maakt alles mooier dan dat het in werkelijkheid is!Ik ben heel wat keren op vakantie geweest naar Griekenland,maar ben in een hotel nog nooit zo onbeschoft behandeld zeg!!En de Hostess van TO bied mooie excursies aan,waarvan niks deugd!Wij verbleven in kamer 1 van de appartementen,deden telkens geen oog dicht door het lawaai van een reusachtige waterpomp die pal voor ons slaapkamerraam stond!Ook stikte het daar van de ratten!!Ook dat wordt door personeel ontkend!Maar ach,ook dat zullen ze niet in de brochure vermelden,want in Griekenland is dat nou eenmaal zo!!

met partner, Okt. 2010
"Prima appartement voor weinig"
Debby
25-10-2010 Studio ruim zat voor 2 personen. Er werd elke dag schoongemaakt en zelfs afgewassen! Prima uitvalsbasis om eiland te verkennen. Lieve poesjes bij appartement ;-) Bijna alle dagen gegeten bij Nikos van de Blue Palm (tegenover het Rhodesland Shopping Centre). Verschrikkelijk lekker eten en uitbuiken/nadrinken voor zeer weinig geld. Bediening erg vriendelijk, geïnteresseerd en vermakelijk. Zeker een plek om weer naar toe te gaan! De oude stad van Rhodos Stad is erg indrukwekkend en ook Lindos is een bezoek waard. Al met al enorm genoten van Rhodos!

met een groep, Mei 2010
"Matig hotel"
A.Moret
21-5-2010 Solemar-Hotel: max 2 **Zeer matig hotel-Kamers matig-Eten matig-schoonmaak: matig-ligging:redelijk.Hoognodig aan complete renovatie toe.

met vrienden, Sept. 2009
"Nette accomodatie."
fam. van Gelderen
28-10-2009 ruim appartement voor 4 personen, bushalte tegenover hotel, winkels en restaurantjes op loopafstand, strand op 10 minuten. Nikos, Blue Palm, een aanrader, heerlijk grieks gegeten, gezellig, heeft aandacht voor iedere klant. Naar Rhodos stad ongeveer 15 minuten met bus of taxi. Appartementen zijn eenvoudig en schoon.

"Redelijk goed"
Jean
27-9-2009 Bij ontvangst ging er veel fout. We hadden een tweek.app geboekt en die hadden ze dus niet. Diverse keren wachten en onduidelijkheid...we moesten toen twee dagen in een hotelkamer!!!
Zwembad en ligweide erg lekker. Heel rustig. Alleen maar ouderen gezien en katten...en een lief klein hondje.
Het eten in het hotel kregen we er twee dagen gratis bij en dit vond ik erg lekker (grieks/engels).
Rhodosstad geweldig. Met de taxi erheen kost EUR 8,-. Bus EUR 2,-.
Erg gezellig gegeten bij Nikos/ Blue palm...als je voor het hotel staat naar links. Lieve man die ook veel van Nederland weet.
Riool lucht geroken diverse keren.
Tweekamerapp. was prima voor betaalde prijs. Lekker balkon met privacy. Aardige schoonmaakster die elke dag (behalve op zondag) actie ondernam in het appartement.
Elke dag zon, ongeveer 30 graden.

met vrienden, Sept. 2009
"Een eenvoudig maar goed voorzien appartement"
J.Dondorp
25-9-2009 Schoonmaak zeer degelijk en het linnengoed werd elke 2 dagen verschoond
De ligging is eigenlijk perfect zeker als je niet direct in de drukte wil zijn
Aan de weg voor de deur is er een bushalte en voor 2 Euro per persoon ben je binnen 10 minuten in het centrum van de stad Rhodos
Er zijn genoeg restaurants en bars alsmede supermarkten alles op redelijke loopafstanden tot ongeveer 10 minuten

Zeker restaurant de Blue Palm is een goed restaurant waar de bediening ook nog eens een beetje nederlands spreekt en het eten zeer goed is en zeker goed betaalbaar
Prijs en kwaliteit zijn hier zeer goed
Eigenaar Nikos doet er alles aan om de klanten tevreden te stellen en op het gemak te laten voelen hierbij word hij bijgestaan door Jorgos die na de 2de keer van iedereen de voorkeuren van de dranken wist en dat niet alleen van ons

wij hebben niet alleen genoten van het eiland maar ook van het griekse eten en de vriendelijkheid van de mensen en het is voor herhaling vatbaar

alleenreizend, Sept. 2009
"Nooit meer!!"
Ron
16-9-2009 Hotel is oud en gedateerd,veel betonrot in het gebouw.Het eten is ronduit slecht,totaal geen variatie en de kwaliteit is gewoon slecht,dagel;ijks hetzelfde eten,1 soort vlees en/of vis,pasta,wortelen,aardappelen of patat en alles half koud!! Kamers zijn oud maar wel schoon en dagelijks word er schoongemaakt. Als je op de eerste verdieping terrecht komt kijk je uit op de balkons van het naastgegelegen app complex.Zonneterras en zwembad zijn wel oké.Hotel is geheel op Engelese toeristen ingesteld.Ronduit slecht hotel en sttat daar in de omgeving ook als dusdanig bekend als slecht.

met partner, Sept. 2009
"Mooi voor 1x"
marcel
1-10-2009 Ben er pas geweest en vond het hotel een beetje matig. De service was met uitzondering van 1 persoon ietwat aan de botte kant. Het Hotel was behoorlijk gehorig. Wij zaten bij binnenkomst op 3 hoog aan de rechterkant wat op zich goed is ware het niet dat de buren vogels houden en 3 grote herdershonden die de gehele dag ruimschoots aanwezig waren. De badkamer in de kamer was een drama de douche was 50x50 cm waardoor de gehele badkamer onder water kwam te staan. Zwembad was goed net als de ligweide. Voor de deur is geen strand te vinden ook al loop je 300m is er nog niks, je moet er echt een scooter of iets dergelijks huren. In de nabije omgeving wel veel restaurants etc en de bus stopt voor de deur. Zal hier niet meer naar terug keren. Echt een hotel voor slapen en erop uit trekken verders niets.

met partner, Juni 2009
"Fantastisch"
Ronald
20-10-2009 Samen met vriendin geweest vlak voor hoofd seizoen. Mooie appartement openbaar vervoer voor de deur. Strand is ongeveer 5min lopen, je loopt langs de winkels dus opweg terug gelijk boodschapjes doen. Elke dag schone handdoeken en schone bedden. Leuke ligweide en zwembad. Lekker eten voor weinig in de restaurantjes in de buurt. Zou er zo weer terug naar toe willen aanrader

1 2 3 4 5 volgende