Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)***** in Ixia Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.018 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Ixia > Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)*****

Beoordelingen Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)*****

10 februari 2012

6,3
5,9
Onderkomens
zo mooi is het in Miramare

Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)***** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Miramare Wonderland (vh. Aquis)***** met andere accommodaties in Ixia.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Miramare Wonderland (vh. Aquis)*****

GU-WEL-DUG!
Nadine
8-9-2011 Nóg mooier dan de foto's weergeven, wat een prachtig resort is dit! We zijn zojuist teruggekomen en ik snap 'n aantal reacties hieronder niet. Dan stel je in mijn ogen wel te hoge eisen of ben je nooit tevreden, een b'tje Nederlands zeg maar. De ligging is zo grandioos dat je wel tot rust móet komen. Ja, er zijn veel Oostblokkers en die zijn nogal schuw, maar eens wat anders dan luidruchtige Duitsers, Engelsen of Italianen. Minpuntje voor mij vond ik het bed dat keihard was maar mijn partner vond dat weer wel fijn. Goede service, elke dag wordt er schoongemaakt, voorzien van kitchenette, fohn, badhanddoeken etc. Ontbijt is goed, veel keuze en prachtige plek direct aan zee. Airco was 's avonds stuk en er kwam gelijk iemand om deze te maken! Prachtig zwembad, veel ruimte, kinderanimatie. Wij waren met een kindje van 1 jaar en zij heeft de tijd van haar leven gehad! Wij gaan hier zeker nog weer eens naar toe. Rhodos is wel enorm toeristisch, je wordt de restaurants bijna ingetrokken.

met jonge kinderen, Mei 2011
Uitstekend hotel
Peter
17-6-2011 Goed restaurant, ook voor vegetariërs, met zeer goede service van de hoofdkok. Mooiste zwembad dat we ooit hebben gezien. Appartement met uitzicht op zee was zalig. Ruim opgezet met mooie tuin. En gunstig gelegen ten opzichte van Rhodos Stad: ieder kwartier een bus die er een kwartier over deed. Aanrader!

met vrienden, Mei 2011
Had iets meer verwacht
tani55
22-5-2011 Is een goed 3-4 sterren, maar geen vijf. Prachtig zwembad, huisjes elke dag verschoond incl. bedden. Eten eenvoudig. Personeel vriendelijk op een enkele na.
Leuk voor gezinnen met hele kleine kinderen.

Wij komen hier al 12 jaar Uitstekend hotel
Paul en Will
6-5-2011 Dit jaar gaan we weer. Zo vlak aan het water en alleen het ruisen van de zee horen. Fantastiche ervaring. Komen er zeker tot rust. Wil je wat meer drukte kun je altijd Rhodos stad bezoeken of een van de andere mooie plekken op het eiland. Geen kwaad woord over het eten.
Zolang het kan gaan we er een keer per jaar naar toe.

Voor herhaling vatbaar
Paul & Marja
1-10-2010 Super ligging aan zee en een heerlijk en mooi zwembad. Ontzettend veel russen dus geen amicale sfeer in het hotel maar vriendelijkheid v/h personeel daar waar nodig. Bij het buffet 's avonds kwam het geregeld voor dat we lauw aten en dat was jammer want het eten was kwalitatief goed. Binnen 10 minuten met de bus in Rhodos Stad voor € 2,10 p.p. (elk kwartier)

Zeer goed hotel
Ann & Bjorn
14-9-2010 Mooie kamers, lekkere keuken. Ik begrijp de vorige reactie niet. All in is inderdaad niet zo uitgebreid als bvb in Turkije, maar naar Griekse normen zeer goed.

Ga volgend jaar zeker terug !!!

met partner, 2010
Leuke accomodatie
Cavaljé
29-8-2010 Gelegen aan een drukke weg, zonder dat je er veel last van hebt. In de nabijheid vele restaurantjes. Zwembad met bijhorend poolrestaurant zijn goed.
Rhodos Stad is leik om een keer te bezoeken, maar is zeer gericht op de toeristen,

met oudere kinderen
NOOIT MEER!
sofie
3-8-2010 Dit hotel is puur bedrog! Alles zeer basic: van de kamer tot het eten..... kamers vuil, vies, oud. Volledige omgeving van het hotel: niet onderhouden, vuil. Zeer onvriendelijk personeel, niet één iemand is er vriendelijk.
Oubollige toestanden. Absoluut geen 5* waard en veel, veel te duur voor wat het maar voorstelt.

met jonge kinderen
Geen 5 sterren waard
linda de ranter
Onderkomens
2-7-2010 zijn van 14 juni tot 30 juni 2010 daar geweest op huwelijkreis met onze dochter van 4 met vipselection . Prijs kwaliteit kan het stukken beter
Zeer vriendelijk personeel maar van eten alle dagen dezelfde rommel . Animatie liet ook te wensen over . In den dag altijd hetzelfde en 's avond enkel iemand aan de piano . de kinderclub was wel gezellig ingericht . Zwembad heel mooi ! dat was het mooiste van al ; treintje rijd maar heel af en toe en piept geweldig. heb je kamer met zee zicht heb je heel veel last van het huilen van de wind . Zeker niet wat we hadden verwacht voor zoveel geld .

met partner, Juni 2010
Nooit meer of gratis!
Janssens- Tritz
Onderkomens
30-6-2010 Russenland!!! Juist door Russische 'mafia' overgenomen en nog geen 3 sterren meer waard: oud, onverzorgd en altijd dezelfde buffeten. Geen bar (dwz iets gezellig om s avonds te drinken), geen strand,
amper animatie en geen tennisvelden gevonden!!! Ook geen thema-avonden, zoals aangegeven in VIP cataloge.

alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 6 7 volgende