Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)***** in Ixia Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)*****

29 mei 2012

Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)***** Ixia

Beoordelingen Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)*****

Ialyssos Avenue, 85100, Ixia
Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton) scoort een 8,7 uit 10, op basis van 95 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)***** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Imperial Rhodos (vh Hilton)***** met andere accommodaties in Ixia.

92 beoordelingen over Imperial Rhodos (vh Hilton)*****

met partner, Sept. 2010
"Geweldig Hotel"
Jan-Willem en Saski...
17-9-2010 Prachtig mooi sheraton Hotel met ruime kamers. Wij hadden zicht op de berg aan de achterzijde. Het is wel mooi om een kamer aan de voorzijde te hebben met zicht op zee. Zwembaden en prive! strand goed verzorgt met heel veel ligbedden, waarbij het gelukkig niet mogelijk was om ""handoekje te leggen". Ook niet nodig trouwens. Ontbijt altijd inclusief met veel keuze in broodsoorten en goede koffie. Mooie moderne fitness ruimte met de nieuwste apparaten. De ligging in Ixia is wat betreft restaurantjes in de omgeving niet heel gunstig. Op loopafstand eigenlijk maar 5 restaurantjes waarbij Restaurant Jason en Restaurant Dimitrios erg goed zijn. Aan de andere kant zit nog restaurant Villa di Mare. Prachtig restaurant, maar een drama wat betreft service. Wij moesten zo lang op een eerste drankje wachten dat we zijn weggelopen. Verder kun je in Rhodos Stad heerlijk in de oude stad eten. Met de bus doe je er ongeveer 15 minuten over. Hotel zeker 5 ster waardig. Aanrader !!!

met partner, Aug. 2010
"Zeker 5sterren waard"
lieven
12-9-2010 wij zijn pas terug van dit ongelooflijk geweldig hotel.niets af te keuren.we werden door het personeel op handen gedragen.zo vriendelijk.kamers zeer netjes en mooi zicht.zwembaden zeer proper en rustig.hadden all in, eten zeer goed.vooral in het asian en mediteriaans was het super.dit hotel is zelfs 6 sterren waard.wij gaan zeker terug.

"Goed, m.u.v. diner"
Remie Hendriks
21-6-2010 Wij zijn de afgelopen jaren 4 x in het Hilton geweest. Was perfect. Nu is dit hotel overgenomen door Sheraton. Badkamers iets gemoderniseerd. Eind dit jaar/volgend jaar volgt grote renovatie.
Diner was teleustelling: diverse keren slechts
spare-ribs, hamburgers, kippepootjes/vleugels e.d.! Nieuwe kok moet blijkbaar op kostprijs letten! Diner (in tegenstelling tot hetgeen andere recensies aangeven) geen 5* hotel waardig. Wij gaan in ieder geval niet meer terug. Jammer!

met partner, Juni 2010
"SUPER hotel voor mensen die van rust houden"
Joke Hartzema
17-6-2010 Sindskort is dit het Sheraton-hotel
Prachtige ligging met een rustig privestrand. Vriendelijk personeel. Ik adviseer uitsluitend logies-ontbijt te boeken. Wij hadden halfpension geboekt maar hebben ons vreselijk geergerd aan de slechte avondbuffetten. Het Asian Impiral restaurant was prima. De drankjes in het hotel waren erg duur. De uitstraling van het hotel was erg zakelijk. Geen Griekse sfeer en vakantie gevoel. Ik hoop dat Sheraton er alles aan doet om het diner te verbeteren. Ik adviseer zeezicht te boeken. Ter plaatse kost het € 20,- per dag per kamer. We komen er zeker nog een keertje terug om heerlijk te genieten van de rust en Rhodos.

"Geweldig hotel"
will
29-5-2010 super hotel.
het is 5 sterren maar kan makkelijk door voor 6 sterren.
fantasisch eten. wij hadden half pension geboekt.het lunchen is niet goedkoop net als de drank maar wel zeker z'n geld waard.erg mooie kamers.
hadden zeezicht superior (1183).super bed en mooi balkon.
bus naar rhodos stad( 7 min.) pal voor de deur. 2 euro p.p. taxi 8 euro.eigen strand en waar ook overal luxe lounge bedden en zitjes.
super vriendelijk personeel. niets is te veel moeite.

"Ideaal hotel voor rustzoekers! Super!!"
C&R
20-11-2009 In 1 woord fantastisch hotel. Wij hadden een kamer met zeezicht echt prachtig, zeker een aanrader! Dit is een perfect hotel voor rustzoekers, geen schreewende en rennende kinderen om je heen. Er zijn wel kinderen maar die zijn goed opgevoed en daar hadden wij dus geen last van! Wij verbleven daar op basis ban HP en het ontbijt was erg uitgebreid, veel keus en veel lekkernijen. Avondeten kon iets beter maar was oke, maar het ijs was echt heerlijk elke dag.De En de service was echt top in dit hotel, gewoon boeken dus! Wij hebben deze reis in het laagseizoen op Schiphol als last minute geboekt voor een spotprijs.

met oudere kinderen
"Goed hotel met vriendelijk personeel"
Wendy
16-8-2009 Het hotel heeft een schitterende inkomhal en een prachtig zeezicht. Mooi en proper strand en altijd plaats. Vriendelijk personeel. Ondanks dat het strand en het hotel naast een straat liggen heb je geen lawaai en ben je voldoende afgeschermd: geen pottekijkers. Het enige nadeel was het eten: 's middags geen buffet en 's avonds was het niet altijd even hoogstaand. Zou nog teruggaan maar wel hopen dat er ondertussen een betere kok is ;).

"Grote klasse"
W&J
3-8-2009 Prima hotel, schoon, drie goede zwembaden, mooie tuin, goede sportfaciliteiten (o.a. professionele fitnessruimte), vriendelijk personeel, uitstekende service, goed eten.
De prijzen van drankjes en maaltijden liggen best wel hoog. Maar er wordt een uitstekend all-inclusive pakket geboden, waarbij je niet veroordeeld bent tot het buffet-restaurant, maar ook gewoon a la carte kan eten in een van beide andere restaurants.
Vooral de iets luxere kamers met zeezicht (is altijd lekker wakker worden) zijn de moeite waard.
Voor wie een beetje van wandelen houdt, in 3 kwartier loop je van het hotel naar Rhodos stad.

met partner, Aug. 2009
"Super vakantie gehad"
Jennifer en Daniel
5-9-2009 We zijn echt vriendelijk onthaald in dit hotel. We waren de enige Hollanders in het hotel, maar hebben veel contacten gehad doordat het entertainment je wel iedere ochtend bezig hield zodat je je niet gauw verveelde. Dankzij Jan en Mareen! Het avondeten was relatief goed voor de prijs die je moest betalen en het ontbijtbuffet was echt grandioos. Heel veel lekkernijen. We zouden zeker overwegen terug te gaan naar dit hotel als we terugkeren naar Rhodos.

met oudere kinderen
"Perfect"
Thomas
11-7-2009 Ik ga met de hele familie gedurende 14 jaar al naar dit hotel.Daardoor weet ik dat het hotel al enkele keren van eigenaar is veranderd.Het hotel was op zijn best toen het een HILTON was, dit jaar gaan we opnieuw maar nu is het IMPERIAL, ik zal zeker iets laten weten over het verschil tussen hilton en imperial.