Hotel Hippocampus** in Ixia Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.066 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Ixia > Hotel Hippocampus**

Beoordelingen Hotel Hippocampus**

30 januari 2012

6,1
Hotel Hippocampus** Ixia

Hotel Hippocampus scoort een 7,5 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hippocampus**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hippocampus** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Hippocampus** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Hippocampus** met andere accommodaties in Ixia.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Hippocampus**

Simpel maar goed
Youri
1-10-2009 positief: leuk terras, vriendelijk personeel, koelkast op kamer.

minder positief: matig restaurant, geen zwembad, engels ontbijt (bah), slechte bedden.

Eenvoudige nette kamers, Goed restaurant
Rianne
24-5-2010 Leuk en goedkoop hotel. De kamers zijn eenvoudig, maar goed te doen, de koelkast kregen we er gratis bij. Het eten is erg lekker, het personeel is heel aardig en het zwembadje bij een nabijgelegen hotel was ook erg relaxed. Rhodos stad is goed te bereiken , helemaal als je een scootertje huurt, wat echt een aanrader is!!

Juiste prijs/kwaliteitverhouding
Frank de Jager
20-8-2009 Wij hebben, voor het geld dat wij aan deze vakantie kwijt zijn geraakt, een perfecte vakantie gehad! Hippocampus is een simpel hotel met erg klantvriendelijk personeel. Ixia is daarentegen té rustig om jezelf goed te vermaken. Er is een strand op minder dan 200m vanaf het hotel maar daar blijft het ook bij. Aanraders zijn: een dagje Turkeije (NIET via het reisbureau boeken!!!!), duiken in Rhodosstad, met Papas Niklos een jungletoer maken, Lindos en gewoon lekker rondtoeren met een scooter over Rhodos. De grootste tip die wij mee willen geven is nog wel om je dagjes uit zelf te plannen! Aan de linkerkant zit schuin tegenover het hotel een soort VVV-kantoor, vraag hier naar Tassos en hij zorgt er voor dat je tegen een eerlijke prijs een leuke dag weg kunt!

Super vakantie
Helma
19-10-2009 Het hotel was idd niet zoals je het in nederland verwacht. maar goed je weet wat je van te voren boekt. De kamers waren klein en beetje ouderweds maar ach de sfeer daar maakt het zeker goed. Er waren in onze kamer een paar dingetjes kapot maar wij hebben ons wel gered. Onze bedden waren prima. Wij hadden gehoord dat op een paar andere kamers de bedden slecht waren. Maar de meeste hadden het zelf opgelost.. We hadden kennis gemaakt met mensen van onze vlucht en daar hebben we ook nog gezellige avonden gehad. Het liefst zaten wij ij hippocampus. Super service, Gezellige mensen, Niks is een probleem. We kregen ook wel eens drankjes van het huis. Hij heeft ook goeie tips waar je echt heen moet of waar je het beste een scooter of quat kan huren. Echt super hotel!! Ga Er Zo Weer Heen!!

Was leuk geen 2e keer boeken
Dazzia
13-9-2009 In aug 2009 voor 8 dg Ixia hotel Hippocampus, niets bijzonders er ontbreekt teveel aan faciliteiten op de kamer, het is stoffig en oud, van hygiene ontbreekt het er ook aan. Hippocampus bar maakt het gezellig voordat we Rhodos stad ingingen eerst altijd een drankje doen aan de bar. leuke 80-90 music wordt er gedraaid. altijd wel druk met hotelgasten en bezoekers van buitenaf. receptie is dagelijks gesloten van 13.00-17.00 uur. strand op 3 min loopafstand. verder in de straat veel souvernirsshops, eetgelegenheden en 2 grote supermarkten. pinautomaten ook aanwezig in de straat.geen gebruik gemaakt van hippocampus restaurant of ontbijt. wij verbleven daar op basis van logies. over het algemeen vind ik het eten in Griekenland veel te vet niets bijzonders, wel lekker eten bij de buren nl restaurant Napoli is erg drukbezet elke avond. je moet het zelf leuk maken en ondernemen en ondanks de kleine gebreken hebben we een leuke tijd gehad daar, zeker Rhodos voor een 2e keer maar dan voor 15 dg.

met partner, Juli 2009
Simpel, rustig hotel, aanrader o.b.v. logies
Tijssen
29-7-2009 Simpel hotel in het rustige Ixia. Op 3/4 minuten lopen een grote supermarkt, pinautomaat, restaurants en etahn winkelcentrum --> Je bestelt een drankje en je kunt er de hele dag liggen aan de zee en een lekker een duik nemen in het zwembad. De hotelkamers zijn simpel, jammer genoeg binnen geen tafel en stoelen maar je kunt natuurlijk die van buiten pakken. Een grote koelkast met vriesvak om al je boodschappen in kwijt te kunnen. De badkamer is klein maar voldoende, handdoeken worden niet dagelijks verschoont! Airco is zeker aan te raden want warm is het wel, neem ook anti-mug mee als je niet lek geprikt wil worden!
Wij hebben het hotel op basis van logies gehad, dit beviel prima, zelf boodschappen doen en ontbijten op je kamer, genoeg leuke en lekkere restaurantjes in de buurt, we hebben 2 maal in het hotel gegeten, beide keren was het niet erg lekker, maar smaken verschillen. De bar/cocktails/pooltafel/muziek zijn goed! Leuke vakantie gehad hier! Jungletour excursie is een aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2009
Een aanrader
Koen en Marijke
13-7-2009 Net terug van een heerlijke week vakantie in dit eenvoudige maar prima familiehotel. Niet te groot en geen overdreven luxe, maar daardoor juist sfeervol en knus. Goede kamers, goede bedden, prima badkaner en in ons geval een groot balkon. Koelkast en airco op de kamer werken prima. De familie is echt vriendelijk en zijn altijd bereid tot advies of hulp. Beneden een gezellige griekse bar met heerijke cocktails voor een redelijke prijs. Tevens een restaurant waar je lekker kunt eten en vriendelijk wordt bediend. De bushalte is heel dichtbij en je bent in 10 minuten in het hartje van Rhodos stad. Echt een geweldig mooie stad. Vanuit het strand ben je met een kwartier lopen (ri. Rhodos) op een heerlijk strand met ligbedjes en altijd een lekker briesje. Het zwembad van het naastgelegen hotel is niet al te groot maar leuk en gezellig en uitgerust met een "bar". Diverse excursies mogelijk en met een gehuurde auto kun je op eigen gelegenheid ook het eiland verkennen. Kortom een echte aanrader

Zeker weer terug
Anouschka
13-11-2008 Het hotel is klein maar voor de prijs is het super. Heb er een geweldigevakantie gehad. We hadden een super terras waar wij elke dag ontbeten.
Had onze senseo en pads(want die waren daar niet te krijgen) meegenomen want de koffie vind ik nergens in Rhodos lekker. Dus elke ochtend op het terras een lekker bakkie koffie en een broodje.

Rhodos vind ik een geweldig eiland, super vriendelijke mensen en wij hadden heerlijk weer.
Als je kleine kinderen hebt is het hotel minder geschikt want het ligt aan een hele drukke weg.

Bus stopt vlakbij dus je bent binnen 10 minuten in Rhodos stad. Zeker de oude stad vind ik een aanrader. Uiteten is op Rhodos zeeeeeer betaalbaar.
Wij gaan zeker weer terug. Liefst vandaag nog.

Super vakantie
Frank en anouschka
22-9-2008 Ik kom net terug van Ixia en heb een geweldige vakantie gehad.
Wij hadden een eenvoudige maar schone kamer met een heerlijk terras.
Ligging was voor ons perfect met de bus binnen een kwartier in Rhodos stad en 10 minuten lopen naar het strand.
Heb niet in het hotel gegeten omdat we meestal naar Rhodos stad gingen.
1 dag scooter gehuurd en naar geweldige dorpjes en stranden geweest.
Ik vind het een aanrader en hoop volgend jaar weer terug te gaan.

Verrassend goede 2* accomodatie
Edith Persijn
17-9-2008 Oude kamers, maar schoon en niets kapot.
Leuk personeel, handig dat Taverna en Bar erbij zitten. Kleinschaligheid ook als positief ervaren.
Meer dan waard.

6,1