Hotel Dionysos**** in Ixia Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.165 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Ixia > Hotel Dionysos****

Beoordelingen Hotel Dionysos****

9 februari 2012

Hotel Dionysos**** Ixia

Hotel Dionysos scoort een 8,7 uit 10, op basis van 232 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dionysos****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dionysos**** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 221 vakantiefoto's van Hotel Dionysos**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Dionysos**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Dionysos**** met andere accommodaties in Ixia.

227 beoordelingen over Dionysos****

met partner, Okt. 2011
Goed te doen
mirjam
16-10-2011 Fijn hotel, ruim op gezet. Veel groen om het hotel. Wij hebben logies en ontbijt gehad. Kamers waren netjes, bedden iets wat hard, meteen bij aankomst een top matras gevraagd, werd ook meteen gebracht. Kussen waren voor ons echt heerlijk! Badkamer netjes, lekkere straal water uit de kranen! Ontbijt was voor ieders wat wils, yoghurt, brood, muslie, vers fruit, ei enz.. We konden ook 'savonds in het hotel eten, alles goed te doen. Ik denk dat in het naseizoen alles beter te doen is, geen bedjes hoeven reserveren geen overvolle eetzalen, genoeg aan eten. Service van hotel was goed, vooral de schoonmaak dames doen goed hun best! Al met al een hele goede vakantie gehad! Moet er ook nog even aan toevoegen, als dierenvriend, ik heb daar geen 1 slecht behandeld dier gezien, de Grieken kunnen er voor hun doen een puntje aan zuigen wat betreft de Rhodos-bewoners!

met vrienden, Sept. 2011
Schitterend hotel !
Van Rie Petra
30-9-2011 Op hotel Dionysos valt heel weinig aan te merken. Alles verliep naar wens en het personeel was vlot en vriendelijk, maar (gelukkig) niet aanhankelijk. Samen met een vriendin beleefden wij hier 9 heerlijke dagen.
Eén puntje misschien : er zijn te weinig liften en ze zijn bovendien nogal klein. Voor de rest, niets dan lof over dit mooi aangelegde, gezellige hotel. Echt een aanrader !

Super hotel
AB
5-10-2011 Het hotel is groot, netjes en heerlijk schoon. Er werd de hele dag door gepoetst. Niet hinderlijk voor gasten, wel heel netjes. Het zwembad was keurig netjes. Het personeel van de bar en receptie uitermate vriendelijk. Het personeel van de restaurants iets minder helaas. Ontbijt was goed, lekker en uitgebreid.
De locatie was prima, paar honderd meter van het strand waar je heerlijk kon liggen op strandstoelen die je kunt huren (€ 4 per dag). Bus en/of taxi naar Rhodos goed te doen. Niet duur. Rhodos stad is een aanrader vooral het oude gedeelte.

Laat je niet in met mensen die je kraskaarten aanbieden en je met een taxi je prijs laten ophalen!!!!

Super hotel!
Marjo
6-10-2011 Goed super mooi hotel en netjes, ligt een een zijstraat, rustig weinig overlast van het verkeer.
Uitzicht op bomen, daar het in een zijstraat ligt. Wij zaten boven de ingang en hadden een mooi uitzicht op de entree.
Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk, ben ziek geweest en hebben iedere dag geinformeerd hoe het ging. Ook erg behulpzaam door een arts te bellen en advies te geven.
Ondanks dat het seizoen te einde loopt was iedereen erg vriendelijk. Pluspunt voor het personeel.
Kwaliteit/prijs uitstekend daar alles goed bij gehouden wordt en schoon is.
Er zijn 2 restaurants aan het zwembad, t.o zwembad goed en lekker eten. Daarbij twee poolbars ,lekkere pitabroodjes en crepes. Ontbijtzaal ook netjes en het ontbijt was goed verzorgd. Voor iedereen is er wel iets
Kamers werden iedere dag schoon gemaakt en iedere dag schone handdoeken. Zelfs op de laatste dag nog daar we de kamer tot 18.00u konden aanhouden. Prijs € 35.00 valt mee
Bedden goed, schoonmaak ook kamers zien er goed uit

Mooi hotel
ton cuijpers
4-10-2011 Hotel ca. 300m van het strand verwijderd, niet hinderlijk. Op 300 m bushalte en geldautomaat. Hotel gelegen in een mooie groene aanplant. De openbare ruimtes zijn bijzonder smaakvol ingericht, het personeel, zonder uitzondering, bijzonder vriendelijk en indien nodig behulpzaam. De kamers en openbare gangen gedateerd, echter uiterst schoon en fris. Restaurants en zwembad, zonder uitzondering goed.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Supervakantie in een tophotel
Niels
3-10-2011 Hotel Dionysos is echt een aanrader wat ons betreft. Wat als eerste opvalt is dat alles zo schoon is. Restaurants, zwembad, bar, receptie, kamers, alles is blinkend schoon. Wat ook opvalt is de uitstraling van het hotel. Alles ademt klasse. De tuinen zijn schitterend, vooral als het 's avonds verlicht is. Ook het zwembad ziet er 's avonds indrukwekkend uit. Overdag heeft onze kleine zich prima vermaakt in het 45 cm diepe kinderbad. Ligbedjes genoeg, reserveren was gelukkig niet toegestaan en ook niet nodig. Wat wij altijd erg belangrijk vinden is veiligheid, en ook hiermee onderscheid dit hotel zich van andere hotels. Ondanks dat we 4 hoog zaten kon ons kindje prima spelen op het grote balkon, omdat alles goed afgedicht is. We hebben elke avond in pool/grill restaurant gegeten. Bij beiden een uitgebreide kaart, met lekkere, keurig geserveerde gerechten. Grill restaurant heeft een mooie tuin waar je heerlijk lang kunt dineren. Niets negatiefs te bedenken, echt een geweldig hotel!

Fantastisch !!!
Roosje
19-9-2011 Wij waren hier een weekje en we hebben genoten van onze vakantie. Het hotel is ons zeer goed bevallen. Prachtige ligging, niet aan de drukke weg. Mooi zwembad en restaurants met uitstekende service. Kortom een echte aanrader voor iedereen!!!

Geweldig
leon
10-9-2011 alles was werkelijk schitterend,een echte aanrader.volgend jaar gaan we zeker terug..

Heerlijke vakantie gehad
Tamara
4-10-2011 het personeel achter de receptie was altijd heel aardig en hielp je met alles, het personeel bij de restaurantjes vond ik iets minder... De bedden zijn echt NIET lekker. Ik dacht het valt wel mee want ik kan toch meestal wel slapen in hotels, maar nee het was niet lekker, we hadden wel een topdeck gevraagd, dat hielp ietsjes, dus neem in ieder geval als je plek over heb je eigen kussen mee, misschien helpt dat iets. Nou de ligging is lekker, vlakbij het strand (helaas geen toiletten op het strand, vond ik wel wat minder) dus dan moet je elke keer naar het hotel lopen.
Bij Rhodos Palace geloof ik, wat vlakbij het hotel zit, het 1e restaurantje wat je tegenkomt als je de "winkelstraat" opga, die is goed te doen! Daar hebben wij wel een aantal keren gegeten, De kip curry met patatjes is heerlijk hahaha. *aanrader.

Nee verder is het heeerlijk op het strand, heerlijk windje alles, Je kan ook met de taxi of bus naar andere stranden! is ook heerlijk natuurlijk!!

Geweldig
marlou
18-9-2011 een echte aanrader een geweldig hotel.mooie kamers heerlijke bedden vriendelijk personeel.Ook de resraurants bij t zwembad gewoon goed.Ook onder aan de straat bij restaurant Olypias kun je heerlijk eten,eigenaresse is een ned. vrouw met haar griekse man.We hebben een geweldige vakantie gehad.

met een groep (1)
alleenreizend (3)