Appartement Capsis**** in Ixia Griekenland beoordelingen 4.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.085 bezoekers online
Home > Griekenland > Rhodos > Ixia > Appartement Capsis****

Beoordelingen Appartement Capsis****

9 februari 2012

4,5
4,4
6,1
Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Capsis scoort een 4,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Capsis****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Capsis**** in Ixia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Appartement Capsis**** met andere accommodaties in Ixia.

6 beoordelingen over Capsis****

met jonge kinderen, Aug. 2010
Vies en slecht
j.j.kok
15-9-2010 helaas dit appartement is 1,5 jaar dicht geweest omdat het faillet was gegaan dus dat wij daar aankwamen was het voor het eerst weer sinds 3 maanden open. dus nog niks in orde ook hadden we geboekt via vaya.nl helaas maakte die het in de beschrijving nog mooier dat we al enthousiaster werden ze beschreven het hotel als 5 Sterren en het toppunt van luxe. too good to be treu jammer

met partner, Mei 2008
Dalle Geert
10-5-2008 Geen ideale locatie voor je vakantie op het eiland Rhodos.Altijd veel wind en geen aangenaam strand.Het apprtement(hotelkamers zouden veel beter zijn)is verouderd en enkel de badkamer is gerenoveerd.Wel ook nieuwe bedden. Keukengedeelte is schandalig verouderd en ook de vloerbekleding is dringend aan vernieuwing toe.De appartementen hebben ook geen mooie ligging in het complex. Je kan ook nooit buiten eten door de slechts accomodatie op de terrassen en de steeds aanwezige krachtige wind.De diverse zwembaden en de enorme tuin maken dan weer veel goed. Het personeel is zeer vriendelijk en het hotel maakt nu deel uit van Sofitel.
Uit vorige commentaren te bevestigen: Restaurant Le Gourmet even verderop richting luchthaven (in een zijstraat) is een echte aanrader prijs/kwaliteit(Griekse uitbaters). Te vermijden omwille van te duur en matige bediening maar in een opmerkelijk kader: Restaurant Dionis(staat in vele reisgidsen als een absolute aanrader).
Iets zuidelijker minder wind.

Familie
Claudia
27-7-2007 Een paar jaar geleden ben ik hier met mijn ouders op vakantie geweest. Het was een net appartement met volop faciliteiten. Een supergroot zwembad en div gezellige avonden met div. wedstrijdjes dans en muziek. Ook voor de oudere kinderen is dit heel erg leuk. Voor t stappen kun je beter naar Rhodos-Stad maar met een taxi is dit zeker goed te doen (10 min.) Ook naar de oude stad van Rhodos kan je beter een taxi nemen, of je moet van wandelen houden:) Het eten wat we aangeboden kregen van het hotel was geweldig. Ontzettend veel keuze, en alles in buffetvorm. Het eten is internationaal en vooral gebaseerd op de Italiaanse keuken s'avonds en het ontbijt is gebaseerd op de Engelse keuken. Verder uitstekende accomodatie, en er word dagelijks goed schoongemaakt.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Capsis**** bij:

Esther
4-5-2006 Heel groot hotel/appartementencomplex, in 2003 geweest met kids. We zaten in appartement aan de zijkant met balkon langs een erg drukke weg, dus niet op balkon gezeten.Moesten een heel stuk door het hotel heen voordat we beneden bij het zwembad waren. Lastminute geboekt, dus misschien een slechte locatie in het hotel gekregen?
Schitterende tuin, mooie zwembaden, maar deze zijn minder geschikt voor kleine kinderen, 1 bad zout!! water.Zo door het tunneltje het strand op, maar zeer ongeschikte zee voor kleine kinderen, eerst over stenen lopen, dan snelaflopend strand en erg! ruw water.
In plaatsje zelf erg weinig te beleven, wel met taxi naar Rhodos, erg leuke plaats.

Marjolijn
7-10-2003 App liggen langs een drukke zijweg achter het hotel.App goed ingericht badkamer perfect zelft haardroger aanwezig.Je kon zelfs een ondbijt op de kamer reserveren.Dit was wel wat matig.Zwembad gedeelte erg mooi met veel palmen.Wij waren er in het voorseizoen dus mochten we de ligbedmatrasje gratis gebruiken.Het retaurant is goed er was gelukkig een niet roken gedeelte.Obers erg vriendelijk.Maar niet goed koop.

met partner, Juli 2002
Leuk hotel
Fam. van ALphen
16-12-2010 Prima hotel waar je een goede uitvalsbasis hebt voor de rest van het eiland.Scooter huren en lekker alle strandjes opzoeken.Heerlijk stappen in Rhodos stad.

4,5
4,4