Aparthotel Venezia Resort*** in Faliraki Griekenland beoordelingen 6.7 | Zoover

Aparthotel Venezia Resort*** Faliraki

Beoordelingen Aparthotel Venezia Resort***

272 Road Faliraki - Kalythies, 85100, Faliraki
Aparthotel Venezia Resort scoort een 6,7 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Venezia Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Venezia Resort*** in Faliraki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Aparthotel Venezia Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Aparthotel Venezia Resort*** met andere accommodaties in Faliraki.

1 2 3 4 5 volgende

6,5
6,2
"Matig"
Fam uit Zeeland
7-8-2011 Wij zijn net terug van Aparthotel Venezia,De eerste dagen viel wat tegen (de taxi's waren aan het staken) en het is niet echt te doen om elke dag te voet naar het centrum en strand te gaan,is een redelijk eind lopen en via de steile weg erg vermoeiend met de hoge temperatuur en een buggy/kinderwagen. Toen de taxi's weer reden was het geen probleem,ze zijn er binnen een paar minuten(heen 8 euro en terug 5 euro) Er zijn leuke winkeltjes,restaurants,coctailbars enzo..Ook het LunaPark(kleine kermis) is leuk met kinderen.
Verder was het hotel niet super,het eten is niet echt lekker en niet veel keus(buffet) je kan ook a la carte eten (is ook niet heel lekker en moet je gewoon voor betalen) Bij het zwembad was het eten wel wat beter en je kan er heerlijk liggen op de ligbedden. Het personeel vonden wij ook wel allemaal vriendelijk,de kamers zijn heel simpel maar voor ons geen probleem,elke dag schonen bedden en handdoeken.Mooi uitzicht en je kan het er best gezellig maken!

"Geweldig! Een aanrader"
Marjolein
8-8-2011 Ontzettend gastvrij familie hotel. Vader, moeder, 2 zoons en 1 dochter met hun partners. Wij hebben er een hele gezellige, leuke en goed verzorgde week gehad. De kamers zijn inderdaad niet groot en de badkamer ook niet maar... wat ben je daar dan? Het eten was heerlijk en voldoende gevarieerd. Wij hebben er All Inclusive gezeten en de hele dag kon je alles drinken OOK koffie. Die meneer die daarover zeurt heeft daar voor 2011 gezeten en toen was er nog helemaal geen All Inclusive! Waarschijnlijk heeft hij vol pension geboekt en dat betekend dat je zelf je drankjes moet betalen. Wij gaan in ieder geval nog terug van ons krijgen ze een dikke 10!!

alleenreizend, Aug. 2010
"Prima, ook voor een 2de x"
nikkie09
3-10-2010 Ik vond het heerlijk deze zomer weer terug te zijn op een vertrouwd adres. Vond de kamer wat minder, maar kon een andere krijgen waar ik erg tevreden over was. De "mannen" zijn erg aardig. De oude baas is wat nukkig maar die moet je leren kennen. Eten is heerlijk. Laat Tasos maar iets 'typical greek' maken. De Moussaka moet je echt proeven. Ik was blij weer terug te zijn!

met partner, Juli 2010
"Topper, ieder jaar weer!!!!!!"
hayco van der meule...
28-2-2011 Ik snap de negatieve reacties niet. Die mensen zijn vast in een ander hotel geweest, gewend aan het Waldorff Astoria, of de hele vakantie dronken geweest! Wanneer je naar de prijs/kwaliteitverhouding gaat kijken, is die buitengewoon goed. Wij waren er in jli 2010 en alles was top, behalve het eten in het restaurant, dat was Engels georienteerd, vanwege de vele Engelsen, Tannos verwees ons daarom naar diverse restaurants van vrienden, echt Grieks eten, echt top en goedkoop Kamers erg simpel en schoon, maar ja ik kom alleen naar de kamer om te slapen, dus heb geen royal suite nodig.Die kleine douche? Wat is het probleeem, wij gingen vroeger in de tobbe en hadden nog niet eens een geiser. Zwembad te klein? Dan duik je toch in de zee! Thuis heb je misschien alleen een opblaaszwembad. Bovendien is het zeewater ong. 26 graden dus koud krijg je het niet en bovendien is de zee is een stuk groter dan het zwembad. Trouwens wat mankeert er aan het ontbijt? Alles vers en lekker! gr Hayco en Agnes

met oudere kinderen, Juli 2010
"Nooit meer!!!"
mike
30-7-2010 voor alles moet je (te veel)betalen,airco 45 euro per week die gewoon warm blaast,koffie2euro die niet te drinken is,de smalste douche die ik ooit gezien heb,lawaai heel de nacht door door de engelse jongeren,een baas die ik nooit zelfs heb zien glimlachen,het internet kost 50 cent voor 15 minuten,maar de teller maakt er maar 6 minuten van,dus internet is 5 euro per uur!?!?.het ontbijt is niet binnen te krijgen,kuisvrouwen leggen verse lakens maar de vloer blijft vuil,enz....

met jonge kinderen, 2010
"Perfecte prijs/kwaliteit"
Martin Wilms
28-6-2010 Ligt wat van het centrum op een berg, mooi uitzicht. Personeel is echt super vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je meer als welkom, dit voelt echte warme Griekse gastvrijheid.

met partner, Sept. 2009
"Erg leuk hotel, we gaan zeker nog een keertje"
D. Van Gaalen
6-10-2009 Het is een leuk hotel, personeel behulpzaam, het ligt boven op een berg, geweldig uitzicht, maar als je rond wil gaan kijken is het wellicht aan te raden om een autootje of scooter te huren.

"Het was heel goed voor de prijs"
Nico en Mariska
25-8-2009
Het was een heel leuk hotel, klantvriendelijk.
Het was heel jammer dat ze voor sommige dingen extra geld vragen, het moet eigenlijk erin zitten voor wat je betaalt. Bijvoorbeeld airco, windmolen, safetybox, drinken bij het diner.
Verder was het heel geslaagd.

"Prima "
R en A
22-8-2009 Prima appartement, goed eten en aardig personeel!Het app was wat eenvoudig maar het was schoon en er stond wat je nodig had. Het personeel erg vriendelijk (ligt er ook aan hoe je je als gast opsteld)
Het is geen 5 sterren hotel maar dat kan en mag je ook niet verwachten voor die prijs!

"Jammer van het personeel"
T&M
10-8-2009 Het app/hotel ziet er netjes uit, hoewel de schoonmaakster er erg vluchtig doorheen gaat. In de keuken staat erg weinig. Van te voren weet je dat de ligging tegen een berg aan is, dus daar moet je je dan ook op instellen. Ik verbaas me over de recenties waarin staat dat het vriendelijke personeel is. Wij hebben dit niet zo ervaren en met ons nog een aantal mensen. We hebben ons daar verder niet aangestoord. Een scooter huren is ook erg leuk om te doen, zo kan je verschillende stadjes en strandjes opzoeken. Als je de berg naar beneden loopt en dan naar links gaat kom je na een paar meter een verhuurzaak tegen, vriendelijke man en een goede prijs. Het restaurant Di Stefano is erg gezellig en maakt erg lekker eten (voor de barstreet helemaal naar rechts).

1 2 3 4 5 volgende