Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)**** in Faliraki Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)****

29 mei 2012

Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)**** Faliraki

Beoordelingen Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)****

P.O Box 202, 85100, Faliraki
Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)**** in Faliraki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)**** met andere accommodaties in Faliraki.

91 beoordelingen over Cyprotel Faliraki (vh. Luca Cypria Faliraki)****

6,1
"Helemaal goed!"
Silvia & Mark
18-9-2011 Wij zijn nu voor de derde keer naar Luca geweest,en moet zeggen dat ik het nog steeds een super hotel vind..het personeel is heel aardig en gezellig.
Het eten is gewoon goed,elke dag anders en ook thema's
Wij hadden een kamer (zelf gevraagd) in het oude gedeelte met airco.
Onze airco deed het niet goed we zijn naar de receptie gegaan en binnen een half uur stond daar de klusjesman en heeft hem gemaakt!
Wij hebben voor de derde keer erg genoten van dit hotel en het personeel.
Ik lees hier sommige slechte reacties maar dat vind ik echt niet eerlijk,de mensen proberen overal rekening mee te houden,het eten is elke dag anders en gewoon goed op temperatuur,ik zag de manager van het restaurant met een meter lopen en zo werd elke keer het eten gecontroleerd op warmte,en wij hebben hier geen koud eten gehad...
kortom een goed hotel,en het is ook maar net wat je er zelf van maakt!
Je moet zelf je vakantie leuk maken....zeurpieten heb je overal.
Luca tot de volgende keer..

"Heerlijke vakantie!"
van Hummel
25-7-2011 Wij zijn in juli 2011 een week naar Luca Cypria Faliraki geweest en dit is ons erg goed bevallen. Vooraf niet zulke positieve verhalen over het eten gelezen, maar dit viel enorm mee. Het ontbijt was goed, met veel keus. Het diner was ook erg lekker, goed warm, geen oneindige keus, maar wel met iedere dag weer verschillende gerechten en een lekkere salade-bar! Verder een leuk zwembad, lekkere cocktails en er wordt veel georganiseerd. De kamers zijn voldoende (wij zaten in het oude gedeelte), maar helaas zat er geen airco in, maar een soort ventilator. De eerste dagen was dit prima, maar naarmate de week vorderde koelde de kamer niet meer af. Het strand is 10 minuutjes lopen. Met de scooter-verhuur in het hotel hebben we goede ervaringen en was ook helemaal niet duur.

met partner, 2010
"Prima in voorjaar"
Vos
15-9-2010
We waren hier in mei 2010.Mooie kamer die goed werd schoongehouden. Nog geen airco,dat was nadeel. Eten redelijk.Nog plaats genoeg in restaurant.Ook bij zwembad nog plek genoeg.
Leuk avondprogramma. In de zomer kan ik me voorstellen dat het hier minder aantrekkelijk is
door drukte bij restaurant en zwembad.Aanrader voor het voorjaar.

met vrienden, Juli 2010
"Nooit meer"
Henny
27-7-2010 Dit hotel is zeker geen 4*, net aan 2*.
Als je aankomt ziet de receptie er netjes uit. Daarna mag je naar de kamer. Je koffers worden gebracht, je moet alleen de kamer zelf zien de vinden d.m.v. een plattegrondje.
Er zijn 3 type kamers: oud, gerenoveerd en nieuw. Alleen de nieuwe kamers zijn acceptabel. De oude en gerenoveerde zijn te vies en te slecht om in te verblijven.
Het eten is zeer slecht en er is weinig keus.
Er is een lift aanwezig in het hoofdgebouw (receptie, restaurant en bar) wanneer je naar de kamers gaat moet je trap op/af om deze te bereiken. Niet aan te raden met kleine kinderen.
Als je s'avonds aankomt (na diner) kan je in de bar (deze sluit om 0.00 uur) een sandwich halen, dit is ook niet aan te raden. De sandwich lijkt wel een week oud.
Conclusie : Nooit meer naar Hotel Luca Faliraki.

"Is zijn all-inclusief formule niet waard;"
fam DE MEIJER
22-7-2010 is één van de miste all-inclusief formule s die ik al heb ervaren;
weinig afwisseling;
voor de luca groep keten; sorry;
maar ga beter vergelijken : en niet
meer enkel op vertrouwen boeken ; dat luca even goed is overal;
ook weinig annimatie voor volwassen;
avond s .

met een groep, Juli 2010
"Slecht, slecht en slecht"
Nadia
22-7-2010 Ik heb zo een spijt van die hotel.
1) S'avonds zijn er 2 shiften om te eten eerste is om 18u30 en tweede is 20u, en is
het hotel die bepaalt welke shift je mag gaan eten.
2) Kamers zijn veel te klein , niet aan te raden voor mensen met claustrofobie.
3) Er lopen ongedierte rond in de badkamer, je ziet de mieren overal in de kamer.
4) Eten is verschrikkelijk slecht, we aten meestal buiten door schrik van ziektes te krijgen. Meestal verwarmen ze het eten van de dag eerder en serveren die 1 a 2 dagen.

De personeel in het algemeen zijn ze heel vriendelijk en altijd hulpzaam.
Animatie is oke.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Geen aanrader voor mensen die slecht ter been zijn"
jasmin
11-8-2010 Goed hotel. Kamer was gedateerd maar wel schoon. Er is ook een nieuw gedeelte. Het eten is goed maar weinig variatie en niet erg warm. Zwembaden zijn mooi echter wel een handdoek 's morgens neerleggen om zeker te zijn van een ligbed met parasol. Animatie is goed. Wel in het Duits, Engels en Pools dus voor kleine kinderen niet echt een aanrader. Voor de gezelligheid moet je 's avonds wel weg. Het hotel heeft een buitenterras wat erg ongezellig is en de stoelen zitten ook voor geen meter. Binnen is het beter alleen daar smelt je weg van de warmte. Ook de jeugd moet het vertier buiten het hotel zoeken. Weinig Nederlanders.

"Enkel geschikt voor pastaliefhebbers"
davy
27-9-2009 het hotel op zich is proper en goed onderhouden, het personeel is er vriendelijk en kent wat nederlands, de ene al beter dan de andere. het eten is echter iets anders ,heel goed van smaak, maar zeeer weinig variatie.bijgerechten komen om de 3 dagen terug , toch moet je er elke dag rijst pasta of friet bij eten .

Het hotel is lichtjes afgelegen, maar dat is zeker een pluspunt, mits er in het dorp zelf veel nachtlawaai is van het uitgangsleven. moest het eten variabeler zijn geweest was het beslist een aanrader

"Goede verhouding prijs/kwaliteit"
Kenny
13-9-2009 Wij zijn in Luca geweest van 5 ot en met 12 september. Kamers zijn standaard ingericht, alsook de badkamer. Enige nadeel: 1 stopcontact in volledige kamer. Iedere dag (uitg. zondag) worden de bedden opgemaakt, en propere handdoeken gehangen. Het eten is zeer gevarieerd en lekker. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Verder waren er 2 grote zwembaden, een kinderbad. Heerlijk om er urenlang aan te vertoeven. Probeer zeker eens een cocktail uit de poolbar, zeer lekker. Frisdranken (vooral cola) zijn niet deze zoals wij gewend zijn, maar vielen zeker mee. Het animatieteam deed zijn best, maar shows waren niet altijd van een hoogstaand niveau. (maar hoeft dit ook?). Kortom, wij hebben een prachtige vakantie achter de rug, en zouden zeker nog terug gaan.
TIP: als je op Rhodos bent, bezoek zeker Lindos en Rhodos stad. Een echte aanrader!!!

"Prijs/kwaliteit goed hotel."
Emy
12-9-2009 Wij zijn sinds 01/09 terug van onze reis. Voor ons is het verblijf in het hotel heel goed meegevallen: we hadden een nette kamer, het eten was lekker, en het personeel was heel vriendelijk. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een aanrader: dagelijks is er voor hen animatie voorzien. Wij zijn zeer tevreden over dit hotel, prijs/kwaliteit is dit een goed hotel.