Hotel Apollo Beach**** in Faliraki Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Apollo Beach**** Faliraki

Beoordelingen Hotel Apollo Beach****

FALIRAKI, GR-85100, Faliraki
Hotel Apollo Beach scoort een 8,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Apollo Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Apollo Beach**** in Faliraki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Apollo Beach**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Apollo Beach**** met andere accommodaties in Faliraki.

4 beoordelingen over Apollo Beach****

L. Bruggink
17-10-2007 Ik was hier voor het eerst. De groep waarmee ik reisde was hier al voor de 4e keer!
Een hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet, keurige schone kamers. Elke dag schone handdoeken. Elke avond livemuziek (zelfs eind september) en super vriendelijk personeel! Heerlijk zwembad. Relatief veel ouderen vnl. duitsers. Ligt met de ligweide van het hotel aan het strand, echt perfecte locatie! Niet geschikt voor groepen jongeren.

met partner, Mei 2007
fam veenstra
21-5-2007 prima hotel waar we al jaren komen.Als je lekker rustig wil zitten zonder herrie moet je hier naar toe. Veel ouderen dus geen overlast van dronken engelsen. Avondeten buffet en redelijk. Vlak aan het strand en mooie tuin. Zwembad is groot genoeg in tegenstelling van de andere mening.(als je er niet zit moet je ook niks schrijven/oordelen)

Jos en Antje
29-10-2005 We zijn hier nu voor de tweede keer geweest. De lounge van het hotel mag dan een beetje kil aandoen, maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door de rest van de accomodatie. De service en vriendelijkheid van het personeel op elk onderdeel is fantastisch. Goed eten en prettig om te verblijven.

G. Sikkelbein
13-6-2005 Wij komen hier al een aantal jaren, het personeel is vriendelijk, de lokatie is mooi en het eten is prima.
Ook is er reglematig live-muziek op het terras.