Appartement Karavos in Archangelos Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

29 mei 2012

Beoordelingen Appartement Karavos

Main Street, 85102, Archangelos
Appartement Karavos scoort een 8,3 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Karavos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Karavos in Archangelos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Appartement Karavos vinden. Je kunt 1 video van Appartement Karavos bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Appartement Karavos met andere accommodaties in Archangelos.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Karavos

"Geweldig appartementencomplex!"
Janssen
27-8-2011 mooie app., zeer vriendelijke mensen die je met alles van dienst willen zijn.En dan niet te vergeten het restaurant..het eten is er werkelijk heerlijk, en dat voor weinig geld. Een auto is wel aan te bevelen aangezien het complex wat afgelegen ligt. Wij zijn er 10 dagen geweest, en hadden echt nog wel wat langer willen blijven....dit gevoel hebben we niet zo gauw!

met vrienden, Juli 2011
"Super hotel"
Marianne Maurice
3-8-2011 Een heerlijk hotelletje. Autootje huren en het eiland verkennen....of gewoon naar het strand! Voor herhaling vatbaar. Lieve mensen, schone kamers, mooi balkon, prachtig uitzicht, lekker eten, relaxte sfeer!!!!

alleenreizend, Aug. 2010
"Wel ok, maar een 8+ is overdreven"
Sun
14-8-2011 Ben hier in de zomer van 2010 geweest. Vond het complex wel ok. Maar appartement was erg gedateerd, klein en ongezellig. Keukentje primitief.
De sfeer is best goed hoor, en een lekker zwembad.. Maar verwacht geen supermooi luxe appartement. Persoonlijk vond ik de prijs wat te hoog, appartement ligt toch wel afgelegen, dus je moet echt nog vervoer erbij huren.
Ontbijt is minimaal, zoals wel vaker in griekenland. Het eten savonds bij halfpension was wisselend, simpel en soms erg duits georienteerd (eet liever geen schnitzel in griekenland).

Voor alleengaanders is deze plek niet echt aan te raden. Erg kleinschalig, weinig gasten, dus je voelt je nogal 'bekeken'. Dat heb ik met andere hotels veeel minder gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Karavos bij:

met jonge kinderen, Juli 2010
"Al jaren onze favoriete vakantiebestemming"
Fam. Steenland
9-7-2011 Al jaren onze favoriete vakantiebestemming. Huur een auto of een scooter, kan heel goed ter plekke, en je hebt een super vakantie. Karavos is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen.
De appartementen zijn ruim, hebben een groot balkon en zijn schoon. Heerlijk zwembad, vriendelijke mensen. Wat wil een mens nog meer.

met partner, 2009
"Dé aanrader!! waar voor je geld!!"
Saskia en gerard
29-10-2009 Wij hebben een geweldige tijd gehad in karavos!! Je moet altijd maar afwachten waar je terechtkomt.
Een goed onderhouden appartementencomplex met prachtige natuur overal, zeker niet somber.
Mooi en schoon zwembad + kinderbadje.

Elke dag worden de appartementen schoongemaakt, 2x per week nieuw beddengoed. Ook overal rondom het appartementencomplex binnen en buiten word goed schoongemaakt. Dit hebben wij als zeer aangenaam ervaren!
Voor griekse begrippen allemaal top!! appartementen zijn normaal,
En als je geen jaren 70 appartement (wat overigens erg overdreven is) wilt, is er een heel mooi 6 sterren hotel in Faliraki met alle luxe van deze tijd. Maar ja daar moet je natuurlijk ook heel wat meer voor betalen. Je kunt niet alles krijgen voor een dubbeltje.

Zeer ruime balkons!!

Wij hebben heel erg genoten, gezellige avonden aan de bar savonds! jong en oud!
Het heerlijke en verse eten!
We gaan meteen weer boeken voor volgend jaar want het is echt de moeite waard.

"Goed maar gedateerd ( jaren 70)"
rients
23-10-2009 auto is noodzakelijk,kwartier lopen naar dorp, in de avond zeer donker. Matig ontbijt,alleen koffie,broodje.jam en ei.
In dorp prima restaurant "hellas"vlak bij de kerk beetje verscholen, echt grieks eten. Stelias erg vriendelijk, dimitra prima in de keuken. Onze topper voor dit dorp

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Altijd de beste!!!"
Saskia en gerard
28-10-2009 weer fantastisch. wij komen elk jaar in Karavos. De gastvrije vriendelijke familie doet altijd z'n best.

de appartementen hebben een geweldige ligging met uizicht op het gezellige griekse dorp Archangelos.

Er word meerdere malen geschreven dat je een auto moet huren, maar dat hangt ervan af wat je wilt doen. Je kunt voor een kleine vergoeding met de lijnbus reizen (busstop op loopafstand) de lijnbus naar het strand komt zelfs bij het complex, Bij het appartement kun je een auto, scooters en brommers huren, laagste prijsgarantie, volledige verzekering. En voor 1,50 word met het karavosbusje naar het strand gebracht.

Ontbijt bestaat uit koffie,thee (suiker en melk) ,broodjes,jam,ei. En chocolademelk als je hierom vraagt.
Dit alleen voor, 2,50 p.p euro (als je het bij vaya boekt) wat verwacht je dan? uitgebreid buffet?

open keuken met vers eten! neem een kijkje en probeer! Vele restaurants lijken hygienisch maar zijn dat echt niet, ook hellas niet. vraag de grieken maar.

met oudere kinderen
"Goed te doen"
nathalie
11-8-2009 goede uitvalbasis voor diegene die niet te veel eisen stellen.Keuken is primitief en weinig servies,zelf koken is geen optie.Afgelegen dus auto aan te raden,savonds na 2300uur heerlijk rustig(alle kleine kinderen liggen dan op bed)dagelijks schoonmaak,handdoeken wissel is prima,bedden verschoond 1keer in de week,airco p.d. 8 euro,ontbijt 3.50 euro maar stelt niet veel voor...eten is voldoende en een goede prijs maar wij hebben bijna altijd gegeten bij taverna mavrios in Archangelos inderdaad op het eerste gezicht een onvriendelijke man maar SUPER LEKKER gegeten:verse kippen,lamscoteletjes,grote souvlakis,heerlijke gyros en altyd druk!de grieken zelf eten daar ook.Supermarkt aan de hoofdweg maar wel even lopen....Rhodos hebben we nu helemaal gezien op naar een ander grieks eiland!!oja auto geboekt bij autotour(Fiat)voor 390 voor 2wkn

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Lieve familie"
Desmond Anakotta
31-8-2009 Na 12 jaar weer terug naar Karavos, in de tussenliggende periode veel andere eilanden gezien, alleen nu met 2 kids. Het was weer hartstikke leuk, de familie werkte zoals gewoonlijk hard om het de gasten naar de zin te maken. Wij hadden vantevoren een auto geboekt, want die heb je wel nodig om bijvoorbeeld naar Agathi of Tsambika of Stegna beach te gaan. Boot huren bij Stegna beach is een aanrader. Appartementen worden elke dag schoongemaakt. Je kan hier een dagmenu krijgen, dat bestaat uit 3 gangen voor 9,5 euro. Voor de rest kom ik over een aantal jaar weer terug, want het blijft 1 van mijn favoriete stekken van Griekenland.

"Blijft een topper"
Piet en Riet
4-7-2009 Na 17 jaar weer eens teruggekeerd 14 t/m 28 juni,op het oog niets veranderd maar er is een bar bij het zwembad bijgebouwd en een woning voor de ouders.De familie ia alleen ouder geworden net als wij,maar zijn nog net zo vriendelijk als jaren geleden.Je kan er goed eten en er is altijd een relaxte sfeer.
Hebben ons dit jaar weer kostelijk vermaakt en als wij weer op rhodos komen zal het weer Karavos worden.Taverne George Mavrios in Arghangelos wordt nu door zijn zoon gerund en heeft altijd verse kip aan het spit (werd vroeger de kippenboer genoemd).het eten is hier best als je een avondje in het dorp wil eten.Neem wel een zaklantaarn mee voor de terugweg.Om het eiland te verkennen zal je een auto moeten huren om het eiland te verkennen.

1 2 3 4 5 6 volgende