Hotel Lydia Maris**** in Afandou Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lydia Maris****

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Lydia Maris****

851 03, Afandou
Hotel Lydia Maris scoort een 8,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lydia Maris****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lydia Maris**** in Afandou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Lydia Maris**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhodos. Vergelijk Hotel Lydia Maris**** met andere accommodaties in Afandou.

6 beoordelingen over Lydia Maris****

6,4
Familie
"Net hotel , prima vakantie."
van Ginneken
13-8-2008 Wij verbleven in Lydia Maris van 27-7 t/m 10-8 , nadat we overboekt waren in Mikri Poli.
We hebben het goed naar onze zin gehad, maar met een aantal aantekeningen.

Positief : Schoon zwembad , schone kamers , goede service ,vriendelijk personeel( niet allemaal )goed eten , maar veel duits gericht , strand dichtbij ( stukje verder leuke baai.

Negatief : weinig te doen voor kinderen , animatie kan beter , bedjes reserveren bij zwembad zeer irritand , schoonmaak restaurant buiten kan beter.

Al met al denk ik dat dit wel een van de betere hotels was in Kolymbia.

Agnes Suurd
19-6-2008 Wij hebben ons verblijf in Hotel Lydia Maris als zeer positief ervaren. Een mooi complex met voornamelijk laagbouw. Alles werd goed schoon gehouden en onderhouden. Het eten was voortreffelijk. Heel veel keus in zowel koude als warme gerechten. Dagelijks schone handdoeken en opgemaakte bedden. In beide slaapvertrekken was een airco aanwezig. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.

Willy Zentjes
14-6-2008 Een mooi hotel, rustig gelegen, en toch dicht bij het centrum van Kolymbia (2 minuutjes lopen).
De service is goed. En zoals overal: sommige personeelsleden zeggen vriendelijk "hallo", en anderen zeggen niets, maar doen gewoon hun werk.
We hebben een heerlijke relax-vakantie gehad in dit hotel. Heerlijk aan het zwembad gelegen. Met de handdoekenservice had je dagelijks een schone handdoek voor op het strandbed. Omdat wij er in een iets rustigere periode waren, waren er voldoende strandbedden / parasols.
Het eten is prima, echter het zou wat warmer mogen zijn. Er was voldoende variatie, alhoewel je het na 8 dgn wel zo'n beetje hebt gehad. De kamers zijn ruim, wij hadden een mooi groot balkon. De kamers werden dagelijks goed schoongemaakt en de koelkast werd iedere 2 dagen bijgevuld.

catrine-belgië
28-9-2007 Verbleven hier 3 nachten. Kamers mooi. Zwembad compact liggend tussen bungalows. Zetels wel te reserveren. All in waardeloos. Vanaf eerste avondbuffet wisten wij dat dit verder niets ging voorstellen. Een echte grootkeukenkwaliteit. Chaos om aan te schuiven, geen tafels genoeg voor gasten. Ontbijt sober nooit variatie. BBQ avond was buffetavond met steeds vettige schotels. Slabar steeds dezelfde. De baklava (dessert) 3 dagen na mekaar. Qua eten is dit hotel nog geen 2 sterren waard echt iets voor de modale duitser. Nooit meer. Dit hotel verdient 3 sterren. Ga met kinderen naar Mikro Poli hotel (naastliggend), 4 prachtige zwembaden, enorme buffetten en mooie kamers. Nooit meer lydia maris zoals één persoon meedeelde op holidaycheck.de

Familie
Wilma Olie
14-8-2007 Lydia Maris is een superdeluxe hotel met een prachtig zwembad,ruime kamers, heerlijk eten en een goede service. Onbeperkt cocktails drinken is ook niet verkeerd. Een gevulde koelkast op de kamer, elke dag schone badlakens. Op 5 min. lopen van het strand en om de hoek een levendige straat met restaurantjes, bars en winkeltjes (wel erg touristisch). De animatie is redelijk. Wel waardeloos is het reserveren van zwembadbedjes.

met partner, Juni 2004
Poortman
18-7-2006 Goed hotel, netjes en prima locatie, Het ontbijt is eenvoudig, het hotel ligt bijna in het centrum en is daarom aan te bevelen als je bij de oude stad wilt zijn.