Appartement Nefeli*** in Stoupa Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.556 bezoekers online
Home > Griekenland > Peloponnesos > Stoupa > Appartement Nefeli***

Beoordelingen Appartement Nefeli***

10 februari 2012

strand en boulevard

Appartement Nefeli scoort een 8,1 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Nefeli***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Nefeli*** in Stoupa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Appartement Nefeli*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Appartement Nefeli*** met andere accommodaties in Stoupa.

25 beoordelingen over Nefeli***

met partner, Sept. 2009
Rustige omgeving, weinig geluid van de "snel"weg.
lenie en henny ever...
22-9-2009 Apts Nefeli liggen ietwat verstopt aan het begin van Stoupa. Een minpunt is de wandelroute over de "snel"weg naar de eerste afslag richting dorp. Deze is 200 meter en niet goed verlicht. Neem een zaklantaarn mee om de auto's er op te attenderen dat er personen lopen wanneer je na het invallen van de duisternis richting Nefeli gaat.
Overigens zijn de apts ietwat klein, vooral door het vaak onnodige 3e bed. Deze neemt veel ruimte in, waarvoor in de plaats een tafel had kunnen staan. Er staat nu een tafeltje tegen de douche muur. Het uitzicht van de bovenste apts is prachtig. Overigens niets dan lof voor de hostess. Er is in tegenstelling tot andere "Hollandse"apts in Stoupa (Aphrodite, Ostrea, Electra) geen thee of koffie pot aanwezig. De hostess heeft dit gebrek bij eerste melding direkt opgelost.
Stoupa is een nog niet door het massa toerisme aangetast klein dorpje met genoeg eetgelegenheden. Er zijn ca. 3 bars waarvan Patriko onze voorkeur heeft, maar ieder zijn eigen smaak.

Mooi, verzorgd en goed onderhouden
Gerda
20-9-2009 Nefeli is een goed onderhouden, in particulier bezit zijn complex. Het bestaat uit drie gebouwen en ligt ong. 10 minuten lopen van het mooie zandstrand waar ligbedden en parasols te huur zijn (7 euro voor 2 bedden en een parasol. De eigenaar van het complex was iedere dag aanwezig en druk doende met het verder beplanten van de tuin, waar helaas geen zwembad in wordt aangelegd. Het complex wordt beveildigd door een af te sluiten hekwerk. Naar de boulevard is het ong. 15 min. lopen, het is aan te raden om zeker voor de eerste paar honderd meter dat je langs de lokale snelweg moet lopen voor je eigen veilgiheid een zaklampje mee te nemen want een voerpad kennen ze daar (nog) niet.
Het complex zelf ligt rustig gelegen.

met partner, Sept. 2009
Leuk complex maar toch twijfelachtig
Johan Zondag
5-10-2009 Het complex is van buiten zeer mooi en ook de tuin is goed onderhouden met een afsluitbare poort naar de openbare weg.
Ondanks dat het een ontzettende geslaagde en gezellige vakantie is geweest mede met dank oon de hostess Marga Schaapman, hebben wij toch een beetje een vervelende bijsmaak van Nefeli gekregen om de volgende redenen;
De schoonmaak liet te wensen over en het gevolg dat de schoonmaakster dus tot 3x toe de schuifpui heeft open laten staan.
Dit gemeld aan eigenaar en deze komt op ons over als niet geinteresseerd voor de gene die er verblijft maar is druk bezig met de buitenkant dan met de binnenkant en inrichting van de appartement.
Misschien hebben wij het slecht getroffen met ons appartement maar blijft wel overeind dat wij de eigenaar/schoonmaakster zeer apart en gemakzuchtig vonden.

Vervolg
Johan Zondag
5-10-2009 Het is ons niet te doen om Nefeli weg te zetten als slecht complex of de eigenaar zwart te maken maar we hebben toch en wat rare nasmaak gehad.
De eigenaar is super aardig en begroet je altijd maar wij vinden hem toch erg twijfelachtig of het hem echt interesseerd of het toch misschien niet meer om het geld te doen is.
Matras is ronduit hard, geen bedbodem aanwezig paar planken, douchegordijn beschimmeld, badkamerspullen onder de roest, weer of zeer aparte vegen/plekken die je niet schoon krijgt.
De algehel afwerking van de electriciteit, water etc etc is gewoon raar tot slecht te noemen in ons appartement.
De voordelen zijn toch wel je hebt een prachtig uitzicht, ruime tuin, balkon/terras, afsluitbare poort en de klachten zijn niet dusdanig ernstig om mensen af te raden hier naar toe te gaan maar het is wel handig dat je weet waar je aan toe bent als je naar Nefeli gaat.
Het is absoluut de moeite waard om er je vakantie te vieren maar houd alles goed in de gaten!!!

met partner, Juli 2009
Leuk. niet toeristisch, lekker eten.
A.Huibers
13-8-2009 Leuke locatie om voor 8 dagen naartoe te gaan, 15 dagen is voor ons een te lange tijd geweest. Wel kan je er lekker eten en op het strand van Kalogria lekker van een strandvakantie genieten. We hebben een erg naar gevoel overgehouden over de reisleidster, dit in tegenstelling tot de mensen welke nog meer schrijven over deze vakantie geboekt via sudtoers. De hostess is nl. enorm opdringerig, je krijgt echt het gevoel dat ze wat aan je moet verkopen. Net of die lastige vertegenwoordiger weer voor de deur staat, gauw alle ramen en deuren op slot. Dit gevoel hebben wij er aan overgehouden. En denk erom waar je een auto huurt, ze probeert een auto in de cat.B in het hoogseizoen voor 380 euro te verhuren. Wij hebben hem uiteindelijk voor 203 euro gehuurd bij Budget te plekke. Overigens buiten de nare nasmaak wel een leuke vakantie gehad.

met partner, Juli 2009
Prachtige omgeving maar
Wesje
15-7-2009 Nefeli een mooi apartement. We misten eigenlijk alleen iets om koffie te maken. Eigenaar spreekt goed duits, en is erg vriendelijk en behulpzaam. Iets wat ik iedereen aan wil raden ga naar de voorlichtingsbijeenkomst. De super hostess van onze reisorganisatie weet erg veel leuke tips. Reken niet veel op de busverbinding want die rijdt maar enkele keren per dag. Stoupa is een leuk (niet erg toeristisch plaatsje) wij hadden het eigenlijk na 1 week al bekeken we misten de gezellige boulevards die we op de eilanden wel hadden. Restaurants zijn er in overvloed en gunstige prijzen. Kortom Stoupa en omgeving is prachtig, huur een auto of ga mee met de excursies en verwacht er geen toeristische atracties.

met partner, Juni 2009
Fantastische Plek, zeker een aanrader!
jw van es
8-7-2009 Wij zijn 15 t/m 29 juni geweest en zijn heel erg tevreden. De eigenaar komt echt dagelijks (een aantal keer) kijken bij het complex is zeer vriendelijk+ behulpzaam. Het app. is erg ruim,schoon,goede bedden,rustig complex ,prachtige omgeving. Een aanrader is om een auto te huren! De hostess heeft heel veel leuke en goede tips!! Veel leuke restaurantjes aan de boulevard, waar je heerlijk en goedkoop kan eten! In het plaatsje Kardamilli zit een winkel die prachtige kralen sieraden verkoopt! locale kapsalon is echt een aanrader wij zijn er twee keer geweest

met partner, Juni 2009
Pracht plek, rustig, netjes, schoon
Anita & Hans
3-7-2009 Appartmenten Nefeli in Stoupa is een goede keus, de ligging is geweldig, het is rustig en met een stukje lopen ben je bij een strand en het dorpje. De omgeving is schitterend, wij hebben 2 weken een auto gehuurd (vanuit nederland) en veel gezien. Na 2 dagen ontdekten we een leuke taverna, pal aan zee (dat stukje heet Challikoura) aan het eind van Stoupa (de kant van Agios Nikolaos) we hebben daar iedere avond gegeten, een lief humorvol grieks echtpaar met een geweldige ECHTE Griekse keuken en leuke prijzen. Uitstekende service. Echt een aanrader, de bijgaande fotoos, ook de zonsondergang zijn van door genomen. Ik heb zelf 16 jaar in griekenland gewoond, dus weet hoe het werkt!!!

Hostess Marga doet het geweldig, complimenten ook voor haar!!!

met partner, Juni 2009
Mooi appartement en ziet erg nog nieuw uit.
Fam. Brugmans
2-7-2009 Goede accomodatie met juiste ligging. 10 min van strand, 10 min van de bakker, bushalte.

Buiten het dorp Stoupa
R. Blok
31-5-2009 Was hier van 11 tm25 mei 2009 voor een wandelvaktie. Ruime badkamer toilet beneden. Koelkast met ingebouwd vriezertje. Zicht beneden is geen olijfbomen meer maar jonge nieuw boompjes die het zicht op de bergen gaat belemmeren. Boven heeft men nog uitzicht over zee en baai. Voordeel beneden bij regen kun je in de loggia nog 'buiten' eten. Ca. 200 meter langs snelweg naar voetpad, supermarkt, bushalte en dorp Stoupa lopen.