Aparthotel Mani's Rose*** in Stoupa Griekenland beoordelingen 9.2 | Zoover

Aparthotel Mani

Beoordelingen Aparthotel Mani's Rose***

Stoupa, 24024, Stoupa
Aparthotel Mani's Rose scoort een 9,2 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Mani's Rose***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Mani's Rose*** in Stoupa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Aparthotel Mani's Rose*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Aparthotel Mani's Rose*** met andere accommodaties in Stoupa.

19 beoordelingen over Mani's Rose***

9,5
met vrienden, Juli 2011
"Geweldige plek!"
Jacqueline en Marij...
31-8-2011 Manis Rose is een prima plek om 14 dagen te genieten van de Griekse sfeer. Alles wat eerder is geschreven is waar, daar heb ik niets aan toe te voegen.
Even een tip, vraag tijdens de warmste periode een tuingericht appartement, zo heb je in de middag/avond geen volle zon op het terras en is de kamer niet te warm! De airco is trouwens gratis evenals het gebruik van je laptop.

Plan geen verre trips met de auto want het is erg bergachtig en je kunt daarom niet echt snel rijden. Voordat je in Kalamata bent, is het ruim een uur later. De wegen zijn prima maar erg bochtig.

Huur bij Tonie (in het straatje ri. boulevard) een scooter. We hebben een geweldige rit door de bergen gemaakt. Prachtige uitzichten, weinig verkeer en lieve dorpjes.
Ook een wandeling langs de kust naar Agios Nikolaos is prachtig. Start tijdens het warme seizoen wel bijtijds want het is warm! Neem genoeg water mee!

In Stoupa heerst nog een rustige en prettige sfeer waar het echt genieten is!

"Stoupa/Manis Rose is een super mooie plek"
Willand en Roel
5-7-2011 Wij zitten hier nu al 1.5 week, en het bevalt ons helemaal super. Het appartement is mooi en netjes, iedere dag worden de kamers schoongemaakt en om de dag krijg je schone handdoeken. Verder is het appartement voorzien van een oven/koelkast/waterkoker/koffiezetapparaat/broodrooster en citruspers. Dus wat wil je nog meer. En het is er erg schoon.

Verder is Wim er altijd voor een praatje en gezelligheid.
Wat de restaurants betreft kun je hier supergoed eten. In die tijd dat wij hier nu zitten hebben wij nog nergens slecht gegeten.

Ook is het erg leuk om een auto te huren. Dit zit naast Manis Rose. De omgeving is echt heel erg mooi en er is genoeg te zien. Je kan hier uren rondrijden en genieten van de omgeving.

Wij gaan nog een paar dagen genieten en komen hier graag en zeker een keer terug.

Gr. Willand en Roel

"Mani"s Rose is een fijne plek om te zijn. "
r de jong
4-8-2011 Zijn in juni 14 dagen in Mani's Rose geweest.Wij hadden een studio en die was zeer ruim en je had alles wat je nodig had.Eigenlijk was het in 1 woord gewoon super!
Wij gaan zeker een keer terug en kunnen Mani's Rose zeker aanraden , Cor en Ria de Jong.

met partner, Mei 2011
"Een tien met een griffel!"
Anja van Kesteren
14-6-2011 Wij zijn gisteren thuisgekomen van 2 weken Stoupa en mochten logeren in Mani's Rose!
Wat een lieve ontvangst,geweldige service en wat een heerlijk schoon appartement!
Dichtbij de bakker en supermarkt en op loopafstand van het strand!
Eleni, Wim en niet te vergeten Rosa bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen en aandacht!
Heel veel liefs van Peter en Anja en Sandra

met partner, Juli 2010
"Subliem!!!"
Wilma & René
10-8-2010 Mede naar aanleiding van, voornamelijk, de referenties op de site van Zoover hebben wij deze lokatie uitgezocht. De referenties zijn zeer zeker niet overdreven. Mani's Rose is zeer schoon, mooi en ligt t.o.v. het strand en boulevard uitermate gunstig. Wim en Eleni kunnen je veel over de omgeving cq bezienswaardigheden vertellen. Het naastgelegen autoverhuurbedrijf "Napoleon Car Rentels" is een echte aanrader. De bakker heeft hele lekkere broodjes en zit aan het begin van de straat. Stoupa is een lief, gezellig, leuk en gemoedelijk plaatsje waar veel gezellige restaurantjes zitten. De 2 weken waren voor ons veel te kort! Komen hier vast nog wel eens terug! Met andere woorden als je hier naar toe gaat krijg je zeer zeker geen spijt!

met partner, Juni 2010
"Manis rose toppertje."
riezebos
11-7-2010 manis rose is een mooi app. gebouw dat centraal gelegen is.De kamers zijn ruim en schoon.De airco en het kluisje zijn bij de prijs inbegrepen!!De schoon maak is elke dag en goed.Met 5 min lopen zit je op het mooi zand strand en boulevard.Het nog mooiere koroni strand is 10 min lopen.De warme bakker is op 100m en een uitgebreide supermarkt op 200m.Autohuur kan bij de buren (nieuwe autos) en is noodzakelijk om iets te zien van de mooie omgeving.De service van wim en eline is uitmuntend, niets is te veel en alles word geregeld.Ze hebben ook veel goede tips.De omgeving is mooi,het strand is geweldig,de mensen zijn aardig,het app.is prima,dus mensen op naar stoupa,op naar manis rose. Fam.riezebos kampen.

met partner, Juni 2010
"Mooie, schone appartementen"
Herman
22-6-2010 Mani's Rose zijn mooie, goed onderhouden en zeer schone appartementen met gratis airco's en kluis. Dankzij de goedwerkende en stille airco's hadden wij tijdens de warme dagen,soms 40 graden, toch koele nachten.De appartementen zijn ruim en goed ingericht en er is ook s'morgens voldoende warm water en s'avonds zelf heet. Wij hadden appartement met zeezicht, maar wel avondzon op het balkon,warm! Klein minpuntje is de iets te kleine badkamer met douchegordijn. De ligging is ideaal, vlak bij de warme bakker, 100 meter, met heerlijke warme broodjes en een nieuwe grote supermarkt op 200 meter langs de grote weg, boulevard en strand op 400 meter. Wim en de ook nederlands sprekende Eleni stonden altijd voor je klaar en waren zeer behulpzaam, ook met tips en advies.
Naast Mani's Rose is dit jaar autoverhuur Napoleon gevestigd met nieuwe Fiat Panda's en Punto's. Wij hadden een zeer pittige Panda 1200 met 1500 km op de teller! Regel de huur via Wim voor enige kortig bij Maria.

met partner, Mei 2010
"Super!"
amp
30-6-2010 Prima appartement, centraal gelegen, toch rustige omgeving. Goede restaurantjes in naaste omgeving. Eén uitzondering: restaurant Riviera is slecht, qua kwaliteit en bediening. Keukeninventaris is zeer compleet, koffiezetapparaat, tosti-ijzer en een oventje. De badkamer is wat aan de krappe kant, verder is het appartement erg ruim en comfortabel ingericht.

met partner, Mei 2010
"Keurig verzorgde accomodatie."
mai
26-5-2010 mani's rose is een vrij nieuw, keurig app. veel keukenapp., maar slechts 1 stopkontakt, dus als je koffie zet kun je geen sinaasappels uitpersen of eieren koken.
De service is geweldig.
Jammer dat je alleen 's avonds warm water hebt om te douchen.
eigenaar Kostas makris, 2-6-2010
Eigenaar zegt:  wij hebben wel degelijk 24 uur warm water,het kan zijn dat u de waterkraan niet lang genoeg hebt laten lopen.

met partner, Sept. 2009
"Was geweldig"
Henk en Marion
16-9-2009 Het was een leuke vakantie ondanks de tweede week met een paar dagen regen. De appartementen waren keurig en alles was aanwezig zoals: tosti ijzer, cituspers, oven. Alles was heel in het appartement en ook de douce was keurig. Ook de internet verbinding op de kamer was een verassing. Ook de hostes van sudtours is erg aktief en de nederlands sprekende mensen bij de receptie waren erg vriendelijk.