Aparthotel Aphrodite*** in Stoupa Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover

Balkon Studio #6

Beoordelingen Aparthotel Aphrodite***

Stoupa, 24024, Stoupa
Aparthotel Aphrodite scoort een 7,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Aphrodite***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Aphrodite*** in Stoupa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Aparthotel Aphrodite*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Aparthotel Aphrodite*** met andere accommodaties in Stoupa.

10 beoordelingen over Aphrodite***

met vrienden, Sept. 2011
"Fantasties"
Ries
30-9-2011 Wij zijn net terug uit Stoupa en hebben het goed naar ons zin gehad. toch moet ik iets kwijt over de beoordeling van sommige. Het vergelijk gaat niet altijd op, goed de eigenaar van het apartement heeft niet die sociale vaardigheden die je mag verwachten, maar daardoor is het verblijf nog niet slecht. En dan nu onze weken in Aphrodite apartement/hotel prachtige kamer ruim met kitchenette en goede bedden,het doucegordijn mag vervangen worden door cabine een leuke zit op balkon en een heerlijk zwembed. Over de eigenaar zeg ik niets en was er ook bijna niet, daar in tegen was moeder/oma er altijd ze spreekt alleen grieks maar dan als een komiek. De omgeving is fantasties met in de buurt een heel mooi strand "Kalogria"

"Nooit meer dank zij de eigenaar"
zonder naam
23-9-2011 schitterende accommodatie met een ontiegelijke onvriendelijke eigenaar en een irritante moeder. Die twee bederven alles wat er goed is.

"Slechte ervaring, enige gasten"
R. van Leuven
14-8-2011 Aparthotel Aphrodite in Stoupa heeft prachtige ruime kamers. Keuken heeft zelfs oven en grill. Groot overdekt balkon. We hebben geen aanmerkingen op de kamers, daar is niets mis mee. Wij hebben zeer slechte ervaring omdat we de enige gasten waren en de hele dag de receptie en de bar gesloten waren. We waren echt op onszelf aangewezen en toen de stroom in ons appartement was uitgevallen moesten we op eigen kosten contact opnemen met de reisleidster, omdat de eigenaar niet te bereiken was. Deze was zeer nors, een goede dag kon er niet af. In onze 2e week kwamen ze pas 's avonds om 7 uur de kamer schoonmaken terwijl wij de hele dag weg waren geweest. En dan is de eigenaar nog boos ook als je ze wegstuurt omdat je wilt douchen.

met partner, Mei 2011
"Zeer goede accomodatie"
Harry en Tity
12-6-2011 Mooie studio met alles er op en aan uitzicht op bergen en zwembad.
Goed ingerichte studio
Mooie omgeving 5 min lopen naar dorp en strand.2 supermarkten ook ongeveer 5 min lopen.
Vriendelijke eigenaar spreekt goed engels,maar zijn moeder spreekt allen grieks maar met handen en voeten kom je een heel eind.Ect de moeite waard.

met een groep, Mei 2011
"Eenvoudig apartement in leuke plaats!"
RC
6-7-2011 Aparthotel Aphrodite in Stoupa is een kleinschalig hotel, op loopafstand van het strand en de kamers op de bovenste verdieping hebben uitzicht op zee. De kamers van Aphrodite bestaan uit 1 ruimte met bedden, tafel, bankje en keuken; verder zijn er een badkamer (douche die overstroomt) en een veranda. Tevens zwembad met ligbedden, en bar, waar in mei echter niemand is. Wij waren er 1 week, en in die periode is er slechts 1x schoongemaakt, wat normaal schijnt te zijn naar Griekse begrippen. Vriendelijke eigenaar, die zich niet veel met de gasten bemoeit, in tegenstelling tot zijn moeder, een vriendelijke Griekse. De sfeer in het dorp is gemoedelijk. Het is niet zo toeristisch, wel voldoende restaurants en mogelijkheid om een auto of mountainbike (aanrader: Stoupa Rentals!) te huren. Minpuntje (?): in mei is de gemiddelde leeftijd van de bezoekers van Stoupa 65+...

met een groep, Sept. 2010
"Prima appartement"
de vries
3-10-2010 Mooi en ruim appartement. Tuin rondom appartement is zeer mooi met bloemen en fruitbomen.
Zwembad prima. Voldoende keukengerei. Eigenaar zeer vriendelijke man, spreekt weinig engels. Stoupa strand is op loop afstand maar wel goed een kwartier lopen.
Jammer dat sommige mensen geen rekening houden met geluid overlast midden in de nacht.
Klein - puntje schoonmaak en wissel handdoeken is 2 keer in de week, ander plekken in griekenland is dit vaak veel meer.

met partner, Sept. 2009
"Ruime goed uitgeruste appartementen"
Henk & Henriette
29-9-2009 Wij hadden een 1 kamer app. mooi en zeer ruim voor 2 personen met overdekt terras. App. zijn goed uitgerust.( oventje, broodrooster, koffiezetapp, keukengerei) Totaal 10 app. Bovenste app hebben gedeeltelijk zeezicht. Badkamer met föhn, kleine douchebak met plakgordijn maar wel ophanghaakje voor douche-kop, sommige app. hebben jet-douche met zelfde kleine douchebak.
Klein schoon zwembad, geen peuterbadje, met voldoende ligstoelen, voor ons groot genoeg voor verfrissende duik.
Eigenaar maar zeker moeder erg vriendelijk en gastvrij. Moeder spreekt alleen Grieks dus handen en voeten gebruiken maar ook dit heeft zijn charmes.
Schoonmaak en wisseling handdoeken en bedlinnen 2x per week

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super plek!!"
Astrid
4-8-2009 Dit complex is zeker een aanrader! Ligt zeer centraal, 10 minuten lopen van 2 stranden en van de boulevard. Grote supermarkt op 5 minuten lopen. Ligging prachtig tussen de bergen. Tijdens ons verblijf in het hoogseizoen weinig nederlanders in het complex maar veel griekse familie's. Super gezellig!! De eigenaar en zijn familie zijn erg vriendelijk.
Stoupa is een klein knus plaatsje met vele goede eetgelegenheden.

met partner, Juni 2009
"Bijzonder mooi, nieuw complex"
h. evers
19-8-2009 Op eigen gelegenheid voor de 5 keer naar Stoupa, voor de eerste keer in dit complex, dat ook in het programma van Nederlandse touroperators zit.
Uitzonderlijk mooie appartementen. De beneden appartementen grenzen direkt aan het zwembad. Heeft ze voor en ze nadelen. Wij zaten in een van de bovenappartementen met uitzicht op het Taygetos gebergte en Stoupa. Dorp, boulevard en strand zijn op loop afstand. De douche verdient een opmerking. In ons appartement was een jet douche geïnstalleerd, maar bij gebruik staat de hele ruimte vrij snel blank.

met oudere kinderen, Juni 2009
"Heerlijk rustig en toch centraal mooi complex"
erna spitshuis
8-6-2009 Van 1 t/m 8 juni samen met mijn moeder en dochter hier verbleven.
Geboekt via JIBA; helemaal top. Leuke enthousiaste hostess ter plaatse.
Heerlijk appartement:spiksplinternieuw en van alle gemakken voorzien.
Tien minuten lopen naar superstrand en boulevard met gezellige tavernes en winkeltjes.
Een aanrader als je van het nog authentieke Griekenland houdt!