5-8-2010
Deze camping ligt 6 km van Pilos en ongeveer 1 km van het dorp. Het sanitair is voor Griekenlandse begrippen uitstekend. Het strand is kort, de strandbedden en parasols zijn gratis. Het strand is geschikt voor kinderen.
18-2-2010
We hebben na drie dagen onze reis met de groep hier op zeker beindigd.
Eten slecht en geen griekse sfeer en een hoop vaste zwitsers en duitser die vinden dat zij meer rechten hebben.
Een huisdier is hier ook zeker niet welkom terwijl dit nergens staat. De onvriendelijke eigenaar berekend gewoon zonder schaamte 6 euro per nacht voor de hond. Het sanitair is verder prima en de omgeving leuk en mooi. Voor de hele groep een minder leuke ervaring geweest. Achteraf omdat we eerder vertrokken kwamen er nog extra kosten bij. Volgens eigenaar zijn dervingskosten. Dit kwam neer op 22 euro per koppel. Deze eigenaar eruit en dan heb je een prima camping. Spreek van te voren een prijs af want he doet maar wat(TIP)
25-9-2009
Wij hebben een reis door Peloponnesos en Athene geboekt hierbij was ons 2e verblijf op camping Erodios in een appartement. Het was een soort Hotelkamer met een leuk balkon.( hebben we veel gezeten) Het sanitair was matig maar op zich voldoende. We hebben er wel genoten, omdat ons zoontje hier wel lekker kon spelen met andere kindjes en dat is bij andere apartementen complexen in september bijna niet aan de orde. De Camping ligt heel dicht bij een super mooi natuur gebied. ( er liep s avonds een vos langs ons huisje) En super baai Met wit strand en licht blauw water. Geboekt via een internet site Die hun verwachtingen helemaal waar hebben gemaakt.