Vakantie Beoordelingen Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus Peloponnesos vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus

29 mei 2012

Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus

Beoordelingen Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus. Ben je zelf op vakantie geweest naar Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus scoort een 8,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 2 Campings, 3 Hotels, 1 Pension en 1 Villa in Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus. Op Zoover vind je bovendien 28 vakantiefoto's van Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos.

7 beoordelingen over Palea Epidaurus / Archaia Epidaurus

Heleen en Rob
Stranden
12-8-2007 Epidavros is voor ons het ultieme vakantiegevoel.Alles onder handbereik,
Cultuur, Zon, Zee, Strandjes, Tavernes en leuke barretjes waar het goed eten en drinken is. Sinaasappels en olijven in overvloed, maar vooral de gastvrijheid van de bewoners van Epidavros is hartverwarmend.
Voor ons is en blijft het Epidavros

met partner, Aug. 2007
Sanne Buwalda
Stranden
15-8-2007 Leuk stadje waar veel te doen is! Zorgt voor een goed vakantiegevoel! Leuke strandjes, barretjes en restaurantjes! Mooie omgeving ook... Vooral Nafplion was erg mooi! Wel wat aan de toeristische kant..

Paul
Stranden
31-7-2007 Uiteraard ben ik gewoon verliefd geworden op Archaia Epidavros en haar bewoners. Het is (tot nu toe) een rustig dorp, heerlijk relaxed. Als je dat wilt word je snel opgenomen doorde bewoners. Aan de haven op hte plein zijn vrienden snel gemaakt. Een dorp om in je hart te sluiten en het nooit te vergeten.

De beste prijzen en lastminutes voor Palea Epidaurus / Archaia Epidaur...

met partner, Sept. 2006
Tom
Stranden
19-9-2007 Vaste gast hier en dat blijft zo. Kom hier meestal in het naseizoen en sta dan op Camping Nicolas, op loopafstand van het dorp. Gastvrije omgeving. Sluiten hier onze vakanties af want boot in Patras is in een paar uur te bereiken.

Thirza Hoekstra
Stranden
28-8-2006 Epidavros is een leuk stadje met een gezellige haven met veel leuke terrasje, zowel aan het water, als in het klein parkje bij de haven.
Appartementen echt Grieks. Schoon. Zijn twee aaneengeschakelde appartementen met elk een eigenbadkamer. Zeer geschikt voor gezinnen.
Mooi zwembad met onderwaterverlichting en een leuk barretje.
Nederlandse eigenaren Marinus en Ineke van Wijhe zorgen ervoor dat je vakantie helemaal top is.

Familie, Mei 2005
Martin Groen
Stranden
22-5-2006 Eigenlijk zou ik moeten zeggen dat het hier slecht vertoeven is, want een positief verhaal trekt weer meer toeristen. En in dit dorpje is het in het voor- en naseizoen echt Grieks en dat zou zo moeten blijven. Ik ga in mei 2006 voor de achtste keer naar dit dorpje voor de rust, het Griekse leven, het heerlijke klimaat, de verse vis en de zee. Het is een paradijsje op aard!

Karen de Vries
Stranden
26-1-2004 Palea Epidavros heet nu al een aantal jaren Archaia Epidavros, dat betekent antiek Epidavros. Het is en prachtig en rustig dorp met twee baaien aan de Saronische golf. In de twee theaters zijn de hele zomer theatervoorstellingen en concerten. Ik woon er de helft van het jaar en in de zomer geef ik theater, taal, dans en muziekcursussen. Uitgebreide informatie over deze cursussen, het dorp Epidavros en omgeving is te vinden op www.karidies.com