Beoordelingen Hotel Grecotel Olympia Oasis*****

22 mei 2013

Grecotel Olympia Oasis*****
Beoordelingen Hotel Grecotel Olympia Oasis*****
Kastro, GR-27050, Kyllini
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Grecotel Olympia Oasis***** in Kyllini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Grecotel Olympia Oasis***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Grecotel Olympia Oasis scoort een 8,3 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Grecotel Olympia Oasis***** in Kyllini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Grecotel Olympia Oasis*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Grecotel Olympia Oasis***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Grecotel Olympia Oasis***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grecotel Olympia Oasis***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Hotel Grecotel Olympia Oasis***** met andere accommodaties in Kyllini.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Grecotel Olympia Oasis*****

"Fantastisch"
Dewilde
17-8-2011 We hebben een fantastische reis gehad in Olympia Oasis een aanrader! Heel proper, rustig geen drukte aan de zwembaden! GEEN wespen gezien. Auto huren is aangeraden om iets te zien van de streek (dat wonder mooi is). De kamers zijn mooi en heel proper maar simpel. Heel veel kinder animatie maar helaas alles in het duits! Het eten is er geweldig lekker en zeer proper. Een aanrader!

"2 weken verblijf"
hub
21-8-2011 Wij verbleven 2 weken in dit hotel op aanraden van bekenden, daar wij reeds eerder grecotels bezochten hadden we ook van dit hotel een bepaald verwachtingspatroon, dit viel echter een beetje tegen.
Daar er 50% griekse gasten waren was ons verblijf erg luidruchtig en deze bezoekers zijn niet het griekse volk zoals we die hebben leren kennen in diverse steden. Jammer de prijs kwaliteit gaat bij grecotel achteruit.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooi resort voor wie wil relaxen"
Sharon
20-6-2011 Alle onderstaande recensies gelezen en die kloppen over het algemeen. Het resort ligt echt prachtig aan een heel mooi strand. Zwembaden zijn prachtig. De foto's en filmpjes die wij van tevoren hadden gezien klopten echt!
Als je van het resort af wil moet je een auto huren maar er is zeer weinig te zien in de omgeving. De wegen zijn niet zo geweldig dus over korte afstanden doe je ook vrij lang. Wij waren met 2 kleine kinderen en die hebben het prima naar hun zin gehad. Jammer was wel dat de animatie volledig Duits georiënteerd was. Wellicht dat dit in het hoogseizoen anders is maar dat weet ik niet.

Mensen die een verblijf zoeken met een Grieks sfeertje, deze is er niet. Terwijl er wel veel Grieken in het hotel verbleven. In plaats hiervan is er wel in het restaurant bijna iedere avond een ander thema, zoals bijvoorbeeld Italiaanse avond, Zuid-Amerikaanse avond etc.
Conclusie:
Prima resort voor wie wil relaxen. Een paar aandachtspuntjes dus iets te duur voor het gene je krijgt

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Grecotel Olympia Oasis*****...

"Lui lekker leven"
mieke
5-4-2010 Wij zijn geweest begin september voor 2 weken 3 volwassen en een kind van 9 maanden. we hebben daar een prachtige vakantie gehad met veel zon en ontspanning.We hadden normaal 2 kamers besteld,en toen we daar aankwamen kregen we de family villa vlak aan het strand.Dit was luxe.Heel vervelend waren wel de wespen.Ik mijn leven heb ik nog nooit zo gigantische wespen gezien.Ik ging geen enkele keer naar de drank'bidons' puur uit angst.Geen gratis internet, wat ik toch wel vreemd vond. Na 2 weken buffeteren was het welletjes en hadden we eens zin in een goed pak friet.Nochtans vond ik het eten erg goed en toch wel gevarieerd.Een all-in formule biedt je de hele dag lekkers, van cakejes tot pannenkoeken, popcorn en cocktails.Bovendien was alles zeer kindvriendelijk. Het veel gespeelde kinderliedje ken ik nu al vanbuiten.
Kortom, een aanraden voor familie met kinderen, voor een 7 tal dagen!

""Dit nooit meer""
Marc en Fanny
26-10-2009 wij zijn hier geweest 18/9 tot 25/9. Dit was lang genoeg want het was de VIP boeking niet waard. Het eten is bijna zogoed als alle dagen hetzelfde. Het rustig zwembad werd niet alle dagen gekuist en was dus wel niet zo proper. Het personeel was wel vriendelijk en behulpzaam. Toen we aankwamen zijn we een andere kamer gaan vragen omdat de eerste verduft rook en niet zo'n al te proper uitzicht had en we hebben deze ook direct gekregen. Het spijtige is het niveau verschil, alles met trappen en nog eens trappen. Om te drinken moest je overdag geheel naar beneden want de bar boven ging maar om 18u open, lastig wanneer je aan het bovenzwembad ligt. Veel is er niet te doen en te zien, je moet echt een auto huren. Zonder de trappen zeer geschikt voor kinderen, echt kindvriendelijke opvang.Het was echt een duure vakentie voor hetgene we daar gehad hebben. Gaan daar zeker niet meer terug.

"TOPPER!!"
Herijgers
2-10-2009 Prachtig hotel, mooie ligging. Alles netjes, eten heerlijk/gevarieerd, familiekamers ruim/te verdelen in 2 kamers als je met (kl)kinderen bent. Zwembaden: geweldig/het strand: mooi, schoon. Vold. bedden, parasols aanwezig. Animatie is top/niet luidruchtig aanwezig (wel duits gericht, voor onze dochter geen belemmering). Heel de dag iets te eten/snacken (crepes van Athina: heerlijk); in de avond genieten van eten/prachtige zonsondergang vanaf het restaurantterras! In de omgeving niks te zien: huur een auto; Olympia = aanrader, nog geen uur rijden. Als ik minpunt moet noemen is het de grootte van het resort; de afstanden die je moet lopen: best ver/niet altijd handig met buggy of kleine, lopende kinderen; veel trappen die je kunt omzeilen middels hellende weggetjes: dan loop je ver om! Ach ja, je raakt daar aan gewend, na een paar dagen heb je je beste route wel te pakken. Een aanrader!

"Iets te duur eigenlijk"
dirk
8-9-2009 -) geen sanitair en bar aan de andere zijde van het domein waardoor een behoorlijke afstand moest afgelegd worden
-) weinig variatie bij het buffet, doch het eten was van een goede kwaliteit
-) wespen zijn storend doch je raakt er aan gewend
-) ruime nette kamers
-) de zwembaden (met in totaal 3 glijbanen) zijn een droom voor kinderen
-) afgelegen wel, verplaatsingen vallen redelijk duur uit
-) ideale ligging vlakbij het strand dat héél proper is (geen stenen,wier,..)
-) om 7.30 uur had je nog tijd om handdoeken te leggen
-) we keren niet terug ( toch wat duur )maar het was wel leuk

met oudere kinderen
"Hadden meer verwacht van Grecotel"
Roex - Remont
3-9-2009 Wij hebben een mooie vakantie gehad in dit hotel.
Ligging: afgelegen, maar dat wisten we
Eten: vonden wij iets minder, niet echt veel variatie.
Kamers waren heel ruim en proper.
Inderdaad véél wespen!
Wij hadden meer verwacht voor een grecotel, want het zijn geen goedkope hotels.
Toch prima geweest, maar voor één keer.

met oudere kinderen
"Geen 5* waard"
Chris Siongers
2-9-2009 We zijn al dikwijls in 5* geweest (vooral Magic Life) en ook al in Grecotel in Kreta, maar dit was ondermaats. Geen showcooking 's morgens, waardoor je uitgedroogde eieren moest eten. Geen variatie in de bufetten, 14 dagen lang dezelfde desserten, veel "schwein", echt geen aanrader. Mijn nicht was er vorig jaar en als je haar bezig hoort, was het verschil enorm tov 2008. Ook enorm veel wespen aan de drankautomaten. Waarom geen drankautomaat aan de relaxpool? Veel trappen. We voelen ons bekocht. Hier zien ze ons niet meer.

met jonge kinderen
"Prachtig resort! geld meer dan waard"
vandeborne F
27-8-2009 Net terug van dit mini paradijsje,Alle commentaar gelezen op deze site voor we vertrokken en het klopt allemaal!
-groot complex-mooie architectuur-véél trappen (+/-129 van receptie tot strand)-mooie kamers-prima poetsdienst-lekker en afwisseld eten-all in betekent wel iets minder kwaliteit drankjes en softdrinks maar dat is eigen aan alle all in hotels.
Vriendelijk personeel, prachtige zonsondergangen tijdens avondeten.
Erg afgelegen van de bewoonde wereld (géén shoppingmogelijk in de buurt).
Fiets en auto huur in hotel mogelijk, mini market in hotel verkoopt zowat alles. Zéér mooi strand met licht aflopende zandbodem in zee . Prachtige zwembaden voor de kids en volwassenen op verschillende niveaus.Wel nog steeds wespenplaag , gelukkig niet te agressieve soort.wel vervelend bij het nemen van frisdrank aan automaten en bij buiten eten.
Grecotel is echt luxe keten

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit