Appartement Huize Angira*** in Koroni Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Huize Angira***

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Huize Angira***

Koroni
Appartement Huize Angira scoort een 8,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Huize Angira***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Huize Angira*** in Koroni, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Appartement Huize Angira*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Appartement Huize Angira*** met andere accommodaties in Koroni.

13 beoordelingen over Huize Angira***

Julia de Jong
5-7-2007 Wij zijn echte Griekenlandgangers (komen er al circa 30 jaar)en in veel gebieden en eilanden geweest. Koroni slaat alles; weinig toerisme, uitstekend appartement met groot terras, leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt eten, vriendelijke mensen. Wij gaan nooit naar hetzelfde terug, maar Koroni hopen wij in september weer te zien.

met partner, Mei 2007
vero&mich
1-8-2007 lekker veel ruimte,een paar trapjes af en je zit midden in koroni en angira heeft een super uitzicht en als je de maisonette hebt geboekt heb je er ook nog eens een giganties terras bij gewoon een super lokatie in een super plaats.

Mieke en Willem
12-9-2006 Prachtige ligging, mooi groot balkon.

Geweldig dorp, heerlijk gegeten, mooi strand.

Heerlijk rustig, mooi uitzicht over het plaatsje en de zee met een mooi kasteel.

met partner, Sept. 2006
Jaap en Astrid
18-10-2006 Wij zijn van in september 2006 geweest , de massionette was echt geweldig,mooi uitzicht,lekker ruim en vriendelijke mensen,echt onder de grieken.we hebben genoten en gaan zeker terug naar Huize Angira

Piet en Wil Kruisen...
24-7-2006 Geweldig appt. Uitzicht op haven met altijd bedrijvigheid. Leuke mensen, altijd vriendelijk. Geen overbodige drukte aan de boulevard. Altijd gezellig. Veel variatie in restaurants, tavernas, bars. Rustig, ondanks dat het appt in het centrum ligt. Midden tussen de Grieken, leuke contacten gehad tijdens onze vakantie van 26-6 tem 17-7-2006. Kortom een aanrader.

met partner, Juli 2006
Zwartbol
12-7-2006 Wat kale inrichting en niet echt schoon, fanatstische ligging, leuk dorp en mooi strand

Christ Dekker
18-6-2006 We zijn er geweest van 29 mei tot 12 juni 2006. met Ross Holiday.Inderdaad een prachtige uitzicht op zee. Midden tussen de Grieken. Je kan er echt de rust vinden. Leuke winkeltjes, restaurantjes en een niet al te drukke boulevard. Strand is op loop aftand. We hebben echt heerlijk genoten!!!

met partner, Juni 2006
P.Kruisenga
20-7-2006 Zeer rustige ligging in een authentiek Grieks huis in het centrum van het dorp, geen lawaaioverlast. Vlakbij bank, winkeltjes, tavernas, boulevard. Vriendelijke eigenaar, spreekt echter geen Engels. Inrichting is sober, echt Grieks dus, het hoogst noodzakelijke is aanwezig. Pluspunt is inclusief gebruik airco.

Helga
1-6-2006 In 2005 twee keer hier geweest(ross holidays),prima app met 'n schitterend uitzicht vanaf terras,balkon op zee en het haventje.Centraal gelegen in het midden van Koroni,vlakbij winkeltjes,restaurants,haven(groot parkeerterrein),mooi strand.Vriendelijke eigenaars,goede service.Ga in augustus hier 7 weken naartoe dus ja,een echte aanrader!

roosmarijne
29-5-2006 Prachtig uitzicht vanaf de terrassen van dit gebouw. Het is hoog gelegen in Koroni, en er is geen parkeergelegenheid. Vlakbij is een heerlijk strand wat je bijna voor jezelf hebt.