Hotel Vardia*** in Kardamilli Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Vardia*** Kardamilli

Beoordelingen Hotel Vardia***

Kardamilli, 24022, Kardamilli
Hotel Vardia scoort een 8,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vardia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vardia*** in Kardamilli, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Vardia*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Hotel Vardia*** met andere accommodaties in Kardamilli.

9 beoordelingen over Vardia***

met partner, Sept. 2010
"Voor echte Griekenland fanaten en rustzoekers"
Pieter en Helena
15-5-2011 Complex met uitzicht over oud en nieuw Kardimyli. In de namiddag gingen wij op het terras van Huize Vardia een ouzo drinken en genoten van geweldige zonsondergangen. Het is echt een familiebedrijf,je voelt je echt thuis. Wij hebben in een 2 kamer appartement gezeten,die elke dag werd schoongemaakt en om de dag kregen wij schoon linnengoed. Trouwens de tuin is ook geweldig met aan de zijkant de Voroskloof .Het is ook bij uitstek een prachtige omgeving om te wandelen. Tijdens deze vakantie was één van ons jarig en wat een verrassing bij thuiskomst. Verse rozen en cadeautjes. Je voelde je echt jarig.
Beneden in het dorp zijn diverse taverne´s, wat ons betreft vonden wij Kikh een geweldig leuke taverne. Elke dag stond er wat anders op het menu. De moeder van Anthe kookte of dat zij voor haar gezin kookte. Voula " Ευχαριστίες για τη φιλοξενία σας".

met partner, Juli 2010
"Geweldig !"
DJ
10-8-2010 Via aanbieding reisorganisatie twee weken voor vertrek geboekt, interessante prijs daardoor. Geweldige accomodatie ! Schitterend uitzicht, veel privacy op balkon. Studio erg netjes, keukenuitrusting zeer compleet (incl. koffiezet-apparaat, waterkoker, oven, voldoende servies). Schoonmaak dagelijks ! Handdoeken/nieuw linnengoed om de dag ! Wordt beheerd door zeer aardige, goed Engels sprekende familie. Ontbijt (10 euro p.p.) is erg goed en uitgebreid. De klim naar boven vanuit het dorp is wel even afzien... (neem zaklamp mee voor 's avonds, de trap is wel verlicht, maar het paadje daarvóór niet !) We komen al ruim 15 jaar in Griekenland, maar Vardia is echt een tòp-plek om te verblijven, zeker een aanrader voor wie van rust houdt.

"Prima"
Carly Paulsen
8-7-2010 fantastisch ligging met fraai uitzicht
studio van prima kwaliteit - ruim balkon met dat zeer mooie uitzicht
ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn, maar wij sjouwden dagelijks meerdere malen de 135 treden tellende trap af en op.
enige nadeel: geen zwembad
wij zijn er 2 zomers geweest , beide keren met veel plezier
dorpje leuk - minder druk dan Stoupa - wat puurder. voldoende eetmogelijkheden

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Vardia*** bij:

met partner, Sept. 2009
"Prachtig complex"
Hans van der Vlies
22-9-2009 Vardia is iets boven het leuke en authentieke dorp Kardamilli gelegen. De opzet in drie woonblokken met vrijwel uitsluitend gescheiden, inpandige balkons geven een goed gevoel van privvacy. Dagelijkse schoonmaak en bijna dagelijks linennwissel is erg luxe. Keurig onderhouden complex waar we zeker nog eens terugkomen. Niets gemerkt van lawaaige eigenaar of diens kinderen trouwens.
Het was onze eerste keer naar de Peloponessos/Mani. Een verrassend mooie groene streek. Achterland en haar dorpjes zijn prachtig. Stranden in de buurt zijn matig, of veel te krap om alle toeristen te herbergen. Maar op 5 kwartier rijden vlak voor Gytheio zijn kilometerslange -grof- zandstranden. Echt een gebied voor rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers en zij die komen voor het authentiek Griekse.

met partner, Juni 2009
"Top locatie"
marga
4-7-2009 een hele mooie locatie! rustig gelegen,pal naast de ingang van de kloof Viros, schone kamers ( elke dag schoonmaak) uitzicht over Kardimily en baai.Het meest geschikt voor rust zoekers en natuur liefhebbers.

met partner, Juni 2008
"Klasse appartement"
hans en lorraine
18-8-2008 Last minute geboekt via touroperator. Prachtige ligging met geweldig uitzicht! Schitterend appartement, schoon en uitstekende service (elke dag schoongemaakt). Plaats Kardamili leuk voor rustig verblijf en als basis voor auto uitstapjes in dit prachtige gebied. Nadeel appartement: 105 traptreden naar naar beneden om naar het dorp te gaan of via de weg (12 min). Als je hier rekening mee houd (ivm de warmte) is het geen probleem. Dit appartement is een echte aanrader. Kinderen van eigenaar waren soms wat luidruchtig.

met partner, Juli 2007
Peter Jansen
26-7-2007 Vardia blijkt buiten appartementen ook een hotelfunctie te hebben. Hierdoor is er veel komen en gaan van bezoekers en het gezin of personeel is de gehele dag aanwezig. Dit beperkt de rust.
De schone studio's van onze touroperator liggen naast of bijna naast het terras. Schoonmaak vindt iedere dag plaats! Het complex ligt fantastisch mooi tegen 'n heuvel met mooi zicht op oud en nieuw Kardamili, dat met een stenen trap te voet is te bereiken. Je kunt ook via de weg lopen, ongeveer 1 km. Kardamili heeft een prima kiezelstrand en is een goed startpunt voor wandelingen, als je het aandurft met die hitte.

wandelaar
23-5-2007 Mooi complex met mooie ligging.
Leuk kiezelstrandje in de plaats zelf,voor zandstrand moet je naar Stoupa, maar deze zullen in de zomer zeer druk zijn. Mooi wandelgebied.
Complex heeft een nadeel. De familie die onder het complex woont is nogal lawaaierig.

met partner, Mei 2007
Fam. van Kooten.
1-7-2007 Het ontbijt is in 1 woord GROOTS! in letterlijke zin. kamers worden iedere dag schoongemaakt. onze ervaring ten zeerste aan te bevelen.