Appartement Nestors Village*** in Gialova Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Nestors Village***

28 mei 2012

Appartement Nestors Village*** Gialova

Beoordelingen Appartement Nestors Village***

Vialidad CH-p 8800, 31063, Gialova
Appartement Nestors Village scoort een 8,3 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Nestors Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Nestors Village*** in Gialova, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Appartement Nestors Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Appartement Nestors Village*** met andere accommodaties in Gialova.

17 beoordelingen over Nestors Village***

met oudere kinderen
"Prima prijs-kwaliteitverhouding"
maarten
25-10-2009 vakantie juli 2009, 3 weken verblijf.
Enige archeologisch interessante plaatsen bezocht,voor Athene en andere grote archeologisch interssante plaatsen ligt deze accomodatie te ver.
Mooi zwembad, aardige schoonmaakster die keurig 2x per week schoonmaakte!
Gezellige taverna's in Gialova en op enige afstand,goede grote supermarkten. Auto is noodzakelijk maar was bij onze reis inbegrepen.
Door klein aantal appartementen rustig zwembad waarbij zo nu en dan gezellig wat aanspraak met andere gasten.

"Geen groot succes"
g.w.zijlstra
25-8-2009 Huisjes; netjes, uitzicht mooi. Alle 5 appartementen Hollandse gezinnen bezet. Zwembad was door kinderen voortdurend in gebruik. Weinig stretchers bij het zwembad (kapot) waren. Schaduw genoeg. De schoonmaakster was een aparte vrouw. Waag het niet een kussentje uit de kast te nemen! Het wordt teruggelegd en je krijgt er geen sloop voor. De eigenaar is aardig maar koop geen ansichtkaarten in hun supermarkt en betaal ze ook de porto ervoor in het vertrouwen dat ze ze ook posten - nee dus. Eten bij het eerste restaurant aan de boulevard is goed maar de service was niet handig: 10 sec. na het voorgerecht meteen je hoofdgerecht en dat echt regelmatig! Neocastra is een prima alternatief, even verder langs de boulevard. De prijzen waren laag en de kwaliteit hoog. Volgend jaar toch weer een Grieks eiland. Afstander zijn dan beperkter en het zeewindje koelt meer!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Ideaal voor gezinnen die geen drukte willen!"
Remco
15-8-2009 Wij zijn rust zoekers en dat vonden wij bij Nestor Village. Slechts vijf appartementen en een heerlijk zwembad op een heuvel gelegen midden in een olijfboomgaarde. 2 kamerappt. betekend hier twee ruimtes en een keuken. Voor gezin met twee jonge kinderen (7 & 8 jaar) uitstekend. De kinderen sliepen op een uitschuifbare bedbank, dus ieder een matras. Het bedje wat eronder uitkomt kan ook omhoog! Grappig, daar kwamen we pas de laatste week achter. Beide ruimtes grenzen aan het ruime balkon. Wij hadden een uitzicht om bij weg te dromen! De eigenaren zijn vriendelijk en vragen regelmatig of alles naar wens is. Voor vragen en informatie kan je altijd bij hen terecht en zijn te vinden in de supermarkt bij de boulevard in Gialova. De weg erna toe is heel goed te doen, ook in het donker! (auto noodzakelijk) 3 weken lang vergezeld door 2 katten vooral die met de prachtige blauwe ogen! Natuurlijk een beetje bijgevoed. 3 fantatische weken gehad, weer een vakantie om nooit meer te vergeten.

met partner, Sept. 2008
"Absoluut een aanrader!!!"
peter en sandra
17-9-2008 we hebben een prachtige vakantie gehad, de huisjes waren even zoeken maar de moeite waard, de weg naar de huisjes zijn redelijk te noemen,niet geasfalteerd maar gewoon een zandweg. de eigenaresse was zeer behulpzaam,
een mooie plek om te verblijven met uitzicht over de baai,die beroemd is voor haar dierenrijk, zolals de caretta caretta (zeeschildpad) en de kameleon.
absoluut een plek om nog eens terug te gaan.

met partner, Sept. 2008
"Voor de rustzoekers"
Sarah en Jaap
13-9-2008 Voor Griekse begrippen is het een prima complex. Het is een mooi uitzicht, de onverharde weg naar het huisje valt echt wel mee. De behulpzaamheid van de eigenaresse is goed. Wat wij zelf als min puntje vonden was dat er geen parasols meer waren, deze waren stuk gewaaid. Wel was er schaduw te vinden onder de bomen bij het zwembad. We hebben prima gegeten in Giavola bij restaurant Oasis, waar je nog goed Grieks kan eten echt een aanrader. Wij hebben er een prima vakantie gehad en ook iets waar we best nog een keer naar terug gaan.

"Prachtige ligging"
Cobus
1-9-2008 De 5 bungalows van Nestors Village hebben een prachtige ligging. Een auto is noodzakelijk om er te komen.
Door de prachtige ligging zit je wel een beetje achteraf. Bij alles wat je doet heb je de auto nodig omdat het net te ver is naar het dorp en het strand. De eigenaresse heeft niet vooraan gestaan bij het uitdelen van de glimlach. De bungalow was voor Griekse begrippen prima uitgerust. Grote koel/vries combi, 4 pits fornuis met grote oven, koffiezetter, waterkoker, en airco. De cappaciteit van de airco is net genoeg. Omgeving is geweldig. Wij hebben genoten!

met partner, Aug. 2008
"Fantastische plek, genoten van vrijheid en rust!!"
Dennis en Elly.
24-8-2008 Prachtige moderne bungalows met airco, zeer mooi gelegen midden in de natuur op een heuvel met schitterend uitzicht! Heel veel privacy omdat er maar 5 bungalows staan. Lekker zwembad voor verkoeling, vaak voor je alleen. Een auto moet je hier echt hebben anders kom je nergens. Leuke dagtrips zijn b.v. Olympia, Mistras (ruïnes van een byzantijnse stad, met paleizen, kastelen, kerken en stille straatjes.), Dyros Grotten (ruim een half uur varen in een gondelbootje langs stalactieten.),
Kalamata (om te winkelen.), Pilos (een gezellig stadje.) En de weg van Kalamata naar Sparta, deze weg is echt adembenemend om te zien.
En als je zin hebt om wat langer te rijden 4 à 4 1/2
uur heen en dit ook weer terug, of e.v.t. met een overnachting ergens, is Athene ook fantastisch om naar toe te gaan met natuurlijk een bezoek aan de Acropolis. Gialova zelf heeft een leuke boulevard waar het vooral s'avonds erg gezellig is. Hier zijn
veel leuke restaurantjes, JORGOS is een echte aanrader!!!

met partner, Aug. 2008
"Wij komen terug!"
Christel en Ronald
21-8-2008 Wat een zalige rust! Een balkon waarop het heerlijk toeven is, en als je behoefte aan verkoeling hebt, duik je het zwembad in waarna je op een ligstoel kunt relaxen. Het huisje is sober ingericht, zonder binnendeuren. Ben je met meer dan 2 personen, heb je geen enkele privacy, ook 's nachts niet! Voor kinderen is er buiten het zwembad niets te doen. Overigens voor volwassenen rond het appartement ook niet, dat geeft juist de rust. Zwembad wordt goed onderhouden.
De weg is inderdaad onverhard. Bij teruggave van de auto leverde dat het hilarische commentaar van de verhuurder op: je auto is veel te vies! Ja, vies wordt ie wel! Het huisje is ook niet echt schoon. Een groot en een klein douchelaken per persoon, 2 keer per week is niet veel. Bovendien wordt er tussendoor geen schoonmaak gehouden. Wel wordt het afval weggehaald.
Wie van rust, mooie ritten en een prachtig strand houdt, is dit een ideale, nog niet zeer toeristische plek. Wij komen zeker een keer terug in Giolava!

met partner, Juni 2008
Adriaan
13-7-2008 Een groepje van 5 netjes ingerichte bungalows, allemaal rond een mooi zwembad, waar je overigens zelden iemand ziet. Televisie behoort tot de inrichting, maar de ontvangst van de tv-kanalen is ronduit erbarmelijk en schijnt al jaren zo slecht te zijn! Was jammer i.v.m. de EK-voetbal-uitzendingen.
Zorg dat je je na de landing op Kalamata binnen anderhalf uur bij de eigenares in de Mini-Market in Giolova meldt, anders zucht, steunt en kreunt ze. Dan ben je 'te laat' en moet de familie een extra ritje de berg op maken om het huis aan jou over te dragen en een en ander uit te leggen.
De terrassen van de bungalows kijken rechtstreeks uit op de Baai van Navarino, een prachtig uitzicht!
Zonder (huur) auto kom je hier nergens, en de rit naar en van de doorgaande weg naar de bungalows is (al jaren) ondverhard, stoffig, smal en 's avonds aardedonker!
We hebben er een fantastisch verblijf gehad!!!

met partner, Sept. 2007
Alie
17-10-2007 De ligging is werkelijk fantastisch ! Een magnifiek uitzicht over de baai, richting Pilos. Ook de inrichting van het huisje is uitstekend. De ligging is ca. 1500 meter (rijdend) de berg op. Een auto is geen overbodige luxe. Het dorp Gialova is (nog) niet overspoeld door toeristen (we waren er in de periode 10 t/m 30 september 2007). Gezellige taverne's en bij café Iosis is het 's avonds lekker relaxen. Waar een drankje niet duur is, een glas wijn 1 euro en 0,5 l. bier 2 euro. Ook Pilos is zeker een bezoekje waard, het centrum bestaat uit een groot plein, bij de haven, waar zich alles rondom afspeelt. Waar het bij taverne Angyra aan de haven heerlijk eten is, en waar gezelligheid bovenin het vaandel staat. Kortom, we hebben genoten van onze vakantie daar.