Vraag & Antwoord Gialova

Sfeer

21 mei 2013

Gialova
Vraag & Antwoord Gialova

Gialova (Peloponessos) (1 reacties)
Vakantiehuis Panos
Gilbert en Brigitte
23-2-2012
Wij hebben dit jaar geboekt voor "Panos" in Gialova. We hadden graag wat meer inlichtingen over het openbaar vervoer. Kunnen we gemakkelijk met de bus naar Pylos en Methoni. Is het ook mogelijk om met de fiets de streek tussen Finikou en Romanos te ontdekken, er rekening mee houdend dat we bij de derde leeftijd behoren ? Wij wandelen ook graag, maar ook weer niet té ver. Wij danken u bij voorbaat voor de reacties.

20-4-2012
Hallo Gilbert en Brigitte, Wij zijn in 2010 naar Gialova geweest en ook bij Panos. Omdat wij nog niet alles hebben bekeken in die streeks gaan wij dit jaar weer terug naar Panos. Naar Pylos is het met de bus goed te doen(paar keer per dag). Naar Methoni is volgens mij ook goed te doen alleen wel wat moeilijker. De bussen rijden in Griekenland niet zo frequent. Mogelijk maar een maal per dag maar dat weet ik niet. Vlak bij Panos is een schitterend natuurgebied waar je prima kunt wandelen. Ik weet niet wanneer jullie gaan maar in juli/aug. is het daar warm en wandelen in het natuurgebied eigenlijk alleen vroeg in de ochtend mogelijk anders is het er toch wel warm. Gr. M&R

Vakantie 27 juli 2009 + 3 weken (9 reacties)
Vakantiehuis Panos
Liesbeth
19-2-2009
Ik ben benieuwd of er nog meer kinderden in de leeftijd van 7 jaar naar Panos gaan in bovengenoemde periode, dit zou natuurlijk erg leuk zijn voor onze dochter. Hoor het graag. Met vriendelijke groet,

7-6-2010
Hoi Liesbeth, Ik begrijp dat jij vorig jaar(2009) Naar Gialova ben geweest. Wij gaan over 4 weken met onze dochter van 13 jaar. Zou je er wat meer over kunnen vertellen hoe het is geweest etc. Is er een supermarkt op loopafstand en een bakker.

Liesbeth
13-6-2010
Wij vonden het een hele fijne vakantie, toen wij gingen waren er veel gezinnen met 1 kind van alle leeftijden wat. Er zijn twee supermarktjes in de buurt die ook broodjes verkopen. Wij vonden de boodschappen best wel duur en gingen gewoon lekker elke avond uit eten. Het was wel te warm om echt dingen te ondernemen, ga vooral vroeg op stap. In kalamata zit trouwens een lidl neem een koelelement mee en zet je boodschappen voor de airco in de auto want het is wel 50 min rijden maar scheelt veel geld. Wij vonden het strand in Gialova zelf niets. Het is trouwens wel lekker dat je begin juli gaat want in augustus waren er veel Grieken die in eigen land op vak gingen en heel veel italianen. Je hebt vlakbij mooie stranden waar je zelfs wel eens een schildpad tegen komt. Airco in de huisjes is erg prijzig ik geloof 8 euro per dag. In Gialova zelf kan je niet pinnen moet in een stadje verderop. Nou als je nog wat wil weten mail je maar. Het was wel heel toevallig dat ik net keek op vraag en antwoord en jouw vraag zag. Jullie zullen het vast naar je zin hebben mijn dochter heeft echt 3 weken in het zwembad voor de deur gelegen. Groetjes Liesbeth

17-6-2010
Hoi liesbeth, Leuk van je dat je wilde reageren. Ik wil je wel mailen maar je hebt geen profiel bij Zoover dus ik kan je niet mailen

17-6-2010
Hoi, Heb een profiel aangemaakt maar weet niet hoe het verder werkt. Misschien kan je me nu bereiken heb geen idee. Liesbeth

3-7-2010
Op je profiel moet je dan wel aanmaken dat je benaderd mag worden als myzoover profiel.

4-8-2010
Heb ik nu aangepast, maar denk dat je nu daar al geweest bent.

4-8-2010
Ja, wij zijn al 1.5 weken terug en helaas al weer aan het werk.

5-8-2010
Hebben jullie het leuk gehad?

15-8-2010
Het was er erg leuk. Lekker rustig.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit