Bungalow Eleonas*** in Gialova Griekenland beoordelingen 8.1 | Zoover

Bungalow Eleonas*** Gialova

Beoordelingen Bungalow Eleonas***

Sterna Area, 70002, Gialova
Bungalow Eleonas scoort een 8,1 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Eleonas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Eleonas*** in Gialova, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Bungalow Eleonas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Bungalow Eleonas*** met andere accommodaties in Gialova.

26 beoordelingen over Eleonas***

met partner, Nov. 2010
"Mooi appartememnet en villas"
jan
6-12-2010 fantastische plek, prachtige appartementen en villas,
die appartementen zijn gerenoveerd met mooi design en meubelen
uitstekende zandstranden, heel mooi landschap

met oudere kinderen, 2010
"Geen tweede keer!"
fam. zappeij
25-8-2010 Wegens een contractbreuk van de reisorganisatie met appart. nestor werden we overgeboekt naar eleonas. daar aangekomen kregen we de slechtste bungalow die er was, rook erg muf naar schimmel en vocht. Na overleg met eigenaaresse werd ons een app. voor eigenlijk 3 personen aangeboden, we waren met 4, 1 veldbed werd bijgezet. Dit appartement had wel een mooi balkon met schitterend uitzicht,keukenkastjes kon je beter dicht laten, roken nog erg muf maar minder als de vorige.Schoonmaak slecht. Eigenaresse heeft ons na de eerste dag geen enkele x gevraagt of alles beter naar wens was.Bij ons kwam het over dat de villa's veel beter waren en daar alle aandacht naar toe ging.Wel een heerlijke vakantie gehad, geweldige stranden dichtbij , Mistras , antiek messini, fort bij methoni geweldig om te zien. Ook de rit naar mistras is overweldigend mooi.Loop ook eens naar boven het paleokastro .(gewoon de weg volgen bij golden beach, helemaal naar achter doorrijden, ook erg leuk strand)

"Adembenemend uitzicht !"
Jaap
12-6-2010 Eleonas beschikt over appartementen, losstaande bungalows en villa's met eigen privé-zwembad, prachtig gelegen tegen een berg vol met olijf- en citroenbomen. Wij zijn een week verbleven in een bungalow en dat is prima bevallen. De bungalows beschikken over een woonkamer met zit en eetgedeelte, een aparte slaapkamer, een compleet ingerichte keuken, een badkamer(tje) en een ruim terras dat veel privacy biedt met panoramisch uitzicht over de baai van Navarone en de lagune van Gialova. Ook vanaf het zwembad kun je van dat uitzicht genieten. Echt geweldig !
Enkele minpunten: de douche is heel klein en het bed enigszins doorgezakt. Maar deze kleine minpunten vallen in het niet bij het geweldige uitzicht. De omgeving van Gialova en Pylos is erg mooi en groen. Wij hebben genoten !

met partner, Mei 2010
"Prachtig en weids uitzicht."
elly en han, amster...
19-6-2010 Zeer fijne plek voor liefhebbers van rust, privacy, ruimte en natuur. Prachtig gelegen bungalows hoog op de heuvel met zeer fraai uitzicht en de allermooiste zonsondergangen.
Het plaatsje stelt niet veel voor, maar biedt wel mooie stranden en toch minstens 10 leuke taverna´s gelegen aan de kleine boulevard aan de zee. Het gezellige stadje Pylos ligt op 15 autominuten. Aanrader !

met partner, Sept. 2009
"Fantastische en romantische stek"
Marloes
22-1-2010 Eleonas in Zaros is een fantastische plek voor mensen die willen genieten van de omgeving. Het is er mooi en rustig en alle comfort is aanwezig. Een geweldige stek om samen met je liefde naartoe te gaan. Het eten is hartstikke goed, het is genieten, allemaal lekkere griekse gerechten en goede wijn. De heer des huizes Manolis Saridakis is een goede gastheer, hij zorgt dat je niets tekort komt! Kortom echt een plek om naartoe te gaan!

Manolis, thank you voor the beautiful days in Zaros and we see you in June or otherwise in september. We give you a message when we arrive en than we hope your mother cook delicious things for us. And we drink raki together.

Rob en Marloes

met jonge kinderen
"Prachtig uitzicht, mooi appartement"
Judith
16-9-2009 De ligging van het appartement is erg mooi met een uitzicht over de baai van Gialova en het natuurreservaat. Het privé zwembad was helemaal top! Wel even oppassen geblazen met kids zonder diploma want ons bad was 1.60m diep. Voor kinderen is er een algemeen zwembad maar daarnaast is er geen verzamelplek om te spelen. De eigenaresse spreekt nederlands.
We hadden een huis geboekt; twee nette slaapkamers en een ruime woonkamer allen met airco. De keuken was uitgebreid en de badkamer was keurig. De wc rook alleen een beetje. Het balkon was ruim en 's avonds kon je genieten van een prachtige zonsondergang.
Aanraders; beide watervallen in de omgeving, je kunt er heerlijk in afkoelen.
Gialova ong. 20 min lopen, heeft een ongedwongen sfeer met leuke terrasjes aan het water. Een auto is wel een must wil je de omgeving wat verkennen.

met vrienden, Sept. 2009
"Aanrader voor rustzoekers."
Femmy en Olav van B...
7-10-2009 Een mooie accomodatie,niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.Veel wandelmogelijkheden. Zeer rustig gelegen met prachtig uitzicht over de omgeving.Wij hebben geboekt bij HI, incl.auto. Leuke taverna's op 10 min. lopen. Prachtig zandstrand op ruim een half uur lopen( Golden Beach). Bevolking is wat afstandelijk. Voor wandelaars een prima gebied. Nederlandse eigenaresse, appartementen zien er verzorgd uit. 2x per week schoonmaak en handdoeken.

met jonge kinderen
"Viel wat tegen"
D.M.
11-8-2009 Tja, als je net uit een prachtige accomodatie zoals Maniatiko in Stoupa komt, dan valt alles wat daarna komt even tegen. En dat was ook zo. De eerste indruk van ons appartement op Eleonas was: klein, ouderwets, niet al te schoon en een beetje verwaarloosd. Maar ach... na even wennen viel het allemaal wel mee. Het huisje lag wel lekker rustig, het zwembad was fijn en de stranden en restaurantjes in de omgeving prima. Geen toplocatie, maar als je niet teveel verwacht een prima vakantiebestemming

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Zeer mooie plek"
niels_methorst
2-1-2011 Wij hebben een Bungalow gehuurd zonder eigen zwembad, het is ook mogelijk om een bungalow met een prive zwembad te huren.
Zeer mooi en compleet. werd goed schoon gemaakt, altijd warm water. mooi uitzicht en een mooie omgeving.

Mistras is een aanrader, zeker de weg daarheen. Pylos is een gezellig dorpje. De stranden en lagune bij gialova zijn geweldig mooi.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Appartement viel tegen, plek is mooi"
fam van weert
1-9-2009 Het appartement viel tegen, temeer omdat de beoordelingen zo hoog waren. Inrichting was oud, het was er niet schoon, de keuken stonk muf (naar vocht) en de kasten roken ontzettend muf. De douche is zeer klein. De tuin was wat dor en droog.
De schoonmaak is ook niet fantastisch. Het plekje en het zwembad waren prima. Het uitzicht is erg mooi. Wij hadden allen het appartement naast de eigenaren, volgens mij de oudste, uitzicht hadden we niet echt. Bij het zwembad liggen appartementen die er beter uitzien. Het strand Golden Beach is werkelijk mooi en ideaal met kleine kinderen omdatje wel 10 meter de zee in kan lopen. Het water is kraakhelder, super mooi. Het plaatsje Giolavo is zeer gemoedelijk met leuke taverna's met lekker eten.