Appartement Theoxenia in Chrani Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Griekenland > Peloponnesos > Chrani > Appartement Theoxenia

Beoordelingen Appartement Theoxenia

30 januari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Theoxenia scoort een 8,3 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Theoxenia? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Theoxenia in Chrani, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Theoxenia vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Appartement Theoxenia met andere accommodaties in Chrani.

27 beoordelingen over Theoxenia

met jonge kinderen
Theoxenia is leuk!
Jeroen, Linda en An...
11-8-2009 Twee jaar geleden verbleven we in een van de huisjes van Fotis, die zijn inmiddels hard aan onderhoud toe. Zo niet ons appartement in Theoxenia: smaakvol ingericht, fijne bedden, prima badkamer en airco! Er was een babybedje voor onze dochter van 15 maanden.
Eigenaresse Evgenia en haar zoons Thanasis en Antonis doen alles om het hun gasten naar de zin te maken en zijn erg vriendelijk.
Onze favoriete restaurants blijven Sokrates en de Veranda.

met partner, Mei 2009
Fantastische plek
els van megen
28-11-2009 Heerlijke plaats om te relaxen. Voor kinderen is het minder. Auto huren kan je om de hoek. 100 euro p.pw all in.Aanrader om de hele vakantie een auto bij de hand te hebben. Restaurants prima.loopafstand. Strand gaat, heb je helemaal voor jou alleen.Al met al de meeste lof gaat naar de vrouw de huizes met haar zonen.je voelt je er helemaal thuis Wij zijn er 2 keer op reis geweest in de maand mei. HEERLIJK. Ook een heerlijk terras met cafe om de hoek genaamd Mary. Je komt er niets te kort in Chrani

Het is een aanrader
manon
30-9-2008 De eigenarese en haar zonen doen er alles aan om je het naar de zin te maken.zeer schoon app. een goed onderhouden zwembad en entree. je kunt elke morgen gebruik maken van een ontbijtbuffet met elke dag weer een verrassing(aan te bevelen). plaats crani heeft een aantal goede restaurants. een auto is noodzakelijk als je wat van de omgeving wil zie. een lekker rustig strand is op loop afstand. kort samengevat het is een aanrader.( niet voor pubers)

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Theoxenia bij:

met partner, Sept. 2008
A. van Zuylen
2-10-2008 goed en verzorgd appartementencomplex met een prima gastvrouw. Alles wordt goed onderhouden en goed schoon gehouden. Zee op 50 meter afstand. Strand niet echt voor kinderen om te spelen. Ook het appartementencomplex biedt niet veel voor kinderen, ook niet voor pubers. Het dorp heeft weinig te bieden behalve een aantal eetgelegenheden. Ideale plek om uit te rusten. Koffiezetapparaat werd alsnog geleverd. We hebben nog nooit zo'n goede gastvrouw ontmoet op al onze vaklanties

wanda
5-7-2008 zeer goede schoonmaak, mooi en klein complex met leuk goed onderhouden zwembad. Helaas erg harde bedden, waardoor lichamelijke klachten zijn ontstaan in onze vakantie.
In de weekends en soms 's avonds waren er veel griekse familie en of vrienden in het complex, wat ontzettend lawaaierig was met hard praten wat ze deden nog laat in de nacht en weinig privacy bood.
de eigenaresse is heel vriendelijk; wij kregen cake, fruit en gebakjes van haar. de balkons zijn pal naast elkaar en daardoor helaas geen privacy.

Arjan en Linda
16-6-2008 Theoxenia is een prima app.complex. Het appartement is netjes en schoon, en smaakvol ingericht. Internet is er niet aanwezig, wel airco en tv. Helaas alleen reg. zenders. Het zwembad is erg goed, en wordt goed onderhouden. In Chrani zelf is echter weinig te doen. Een geldautomaat is pas 7.5 km verderop, in Petalidi. Een supermarkt zit op 3 min. lopen, een andere schuin daar t.o. De grootste heeft een ruim assortiment.Wij zaten er van 1t/m16 juni. De eigenaresse kan helaas weinig tot geen Engels wat het lastig maakt te communiceren. Wat jammer was, was het familiefeest wat zich er bezig hield gedurende ons laatste wknd. Voor de rest een prima indruk gekregen en zeker de moeite waard! Tips: Restaurants: O Kipos,Sokrates,Hellas. (gem. 12,5 Eur P.P)
Autohuur: Rigatos (std. Fiat Seicento met Airco voor 30 Eur p/d.)
Scooterhuur: Bij restaurant Aphrodite, 20 Eur p/d.

rich
5-1-2008 Prima appartement, schoon, en dichtbij strand. Auto is inderdaad noodzakelijk , het goedkoopst direct in nederland te boeken. Weinig te beleven voor pubers. prima restaurants, waar de meeste mensen zitten zijn het best( oa Hellas,socrates)
Wel jammer van de dreunende disco tot 2:00 'snachts onder de appartementen

theo en petra en ma...
22-8-2007 Klein complex weinig speelruimte en klein zwembad
eigenaresse is erg vriendelijk, maar kijkt niet naar de preferenties die opgegeven zijn
appartement is netjes,groot en verzorgd alleen het balkon van ons was erg klein
chrani is klein dus is er niet veel in de buurt

Familie, Mei 2007
John en Ria Fenanla...
19-6-2007 zijn van 28 mei tot 11 juni hier geweest. Fijn appartementen complex. Alleen jaqmmer dat men overgaat op hotelservice. Daarom zijn alle koffiezetapparaten uit de appartmenten gehaald. Het is de bedoeling dat men van een ontbijtbuffet gebruik gaat maken. Daar zit uiteraard een prijskaartje aan.Ook gaf men te kennen volgend jaar niet meer met nederlandse touropperators te werken. Wij hebben ons prima geholpen met oploskoffie. Beslist de meoite waard om terug te gaan, maar niet op hotel-formule basis.

Bettina
1-9-2006 Een van de beste appartementen die we tot nu toe gehad hebben in Griekenland. Prima locatie voor rustzoekers, zelfs in het hoogseizoen. Wel nodig een auto te huren wil je de omgeving bekijken wat zeer aan te raden is. Deze locatie is een herhaling waard, enorm genoten.In het plaatsje zelf zijn genoeg supermarkten en restaurants aanwezig. Bijna alle restaurants 1 of 2x maal bezocht en daar goed en niet te duur gegeten op 1 na: restaurant Tsitaki met zijn zeer onbeschofte en amateuristische ober/eigenaar.