Appartement Panorama in Chrani Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Panorama

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Panorama

Chrani
Appartement Panorama scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Panorama? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Panorama in Chrani, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Panorama vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Peloponnesos. Vergelijk Appartement Panorama met andere accommodaties in Chrani.

1 beoordeling van Panorama

1 beoordeling
met partner, Sept. 2010
"Fantastische plek"
M.E. de Bruijn
12-10-2010 Prachtig gelegen, vooral als je aan de "goede" kant zit, met uitzicht op zee èn baai!
Wij hadden een eenkamerappartement, met 2 balkons (kamer nr.2).
's Morgens zagen we de zonsopkomst, prachtig, en 's avonds scheen de maan over het water. We hadden een superuitzicht.
Als je er wilt koken, moet je wel vernufit zijn, de pannen en gereedschap stelde niet veel voor. Niet vergeten een theedoek, afwaskwast en/of sponsje mee te nemen, dat was er niet!
De douche was klein (maar dat zijn ze meestal geloof ik in Griekenland), maar de kleine tekortkominkjes vielen in het niet bij het geweldige uitzicht!