Vraag en Antwoord over vakantie in Chrani in Peloponnesos | Zoover

Sfeer

29 mei 2012

Chrani

Vraag & Antwoord Chrani

wie is er met de libellereis in Chrani geweest (8 reacties)
Kees
9-5-2010
Wie is er met de libellereis naar Grani geweest? Ben benieuwd hoe het appartament panorama eruit ziet. En heeft U nog tips over restaurants of bezienswaardigheden op het eiland. met vriendelijke groet, Kees de Poorter

21-7-2010
Was benieuwd naar de reactie. Waarschijnlijk is nog niemand met Libelle geweest!! Wij gaan zelf ook binnenkort.

Kees de Poorter
22-7-2010
Lei. Inmiddels zijn wij met de libellereis in Grani geweest. HeWe hebben gelogeerd in het appartement "Panorama". Goed appartement maar het linnegoed viel wat tegen. Grani is een klein dorp met een kiezelstrand. ook is er wel een zandstrand maar stelt niet zoveel voor. Er zijn een paar goede restaurants . Hellas is zeer aan te bevelen. Goede maaltijdentegen een redelijke prijs. Een reisje naar Mistras en Koroni is zeer aan te bevelen. Is daar erg mooi. ook de watervallen van Polilimino is zeer mooi om te zien. Een mooie flora en fauna en een serene rust bij het geruis van de waterval. Met de bus is het goed reizen zowel naar Koront of Kalamate. Wel eerst bij de kleine supermarkt een reistijden foldertje halen. We wensen U een fijne vakantie toe Met vriendelijke groet, Kees de Poorter

13-8-2010
Kees, Bedankt voor je reactie. Kunnen we ons in ieder geval al voorbereiden. Zo te horen is er voldoende "rust" aanwezig. Hoe waren de excursies en het galadiner? moeten we galakleding meenemen? Alvast bedankt voor je reactie Groet, Lei

Kees de Poorter
15-8-2010
Beste Lei. Wat heb je eingelijk gereserveerd, een appartement of het hotel? Wat betreft galakleding kun hoef je geen gala kleding mee te nemen. Ik heb mensen in en korte broek gezien en vrouwen in een lange jurk. Bekijk zelf wat je gepast vindt en waar je je thuis in voelt. Het diner is heel gevarieerd en smakelijk. De excursies naar Mistras is heel mooi, Olympia is bijn ahetzelfde alleen Olympia is heel toeristisch er komen er wel duizenden bezoekers per dag. Als je de gelegeheid hebt om naar de watervallen te gaan van Polillimnio, is een aanrader zeer mooie omgeving . Ook de stadswandeling en de gratis wandeling is aan te bevelen. Met het openbaar vervoer is het goed te reizen. We wensen je (jullie) een goede vakantie toe in Chrani

17-8-2010
Kees, Wij hebben een appartement. We zullen zeker gebruik maken van je aanbevelingen. Dank voor je reactie. groet, Lei & José

Ria
24-8-2010
wij gaan ook naaer Chrani, naar Panorama! We hebben er echt zin in! Het lijkt ons heel mooi daar! Kees, bedankt voor je "aanraders"

Kees
24-8-2010
Beste mevr de Bruijn. Panorama heeft mooie appartementen. Wij hadden er een twee kamer appartement met twee balkons dit gaf een prachtig uitzicht over de zee. Bij aankomst moet je goed opletten waar ze je naar toe sturen want er zijn maar 3 tweekamer appartementen. De bazin spreekt wel wat Engels. Een aanrader is ook om waterschoentjes mee te nemen omdat er veel stenen op het strand liggen. Wat ook fijn is dat er een goed koffiezet apparaat is. Dus kan je zelf een lekker bakje zetten. Fijne vakantie toegewenst en geniet ervan. PS Laat ook weten wat u er van vond.

Ria
27-9-2010
Wij zijn inmiddels terug, het was fantastisch! Wat een uitzicht! Wij hadden een eenkamerappartement, met 2 balkons, een met uitzicht op de baai en een met uitzicht op zee. Met elke morgen een prachtige zonsopkomst. De laatste morgen hebben we met weemoed op ons balkon gezeten, en tegen elkaar gezegd: zo mooi komen we echt nooit meer te zitten!