Kies een internationale website
19 juni 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Pasiphae***
Skala Kalloni, GR-81107, Skala Kallonis
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Pasiphae*** in Skala Kallonis, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Pasiphae*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Pasiphae
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Pasiphae*** in Skala Kallonis, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Pasiphae***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Pasiphae*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 44
vakantiefoto's
van Hotel Pasiphae*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Griekenland
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(2)
(25)
(5)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(47)
ALL
met partner, Mei 2013
"Misten de gastvrijheid"
m.tan
19-5-2013
Goede schoonmaak + fijn zwembad. Wat we misten was gastvrijheid. De manager maakte gedurende de week steeds een niet blije indruk; wij vonden hem onvriendelijk. Bij de ontvangst was er irritatie bij de balie omdat onze kamer niet in orde was (boos telefoontje naar personeelslid), en we kregen dan maar een andere toegewezen. We kregen een sleutel in de hand gedrukt zonder aanwijzing waarheen te gaan. Er werd met het lasapparaat aan een overkapping van het terras gewerkt: geluidsoverlast. Ook was er over de hoofden van gasten heen onenigheid hierover. Alles aan de bar was erg duur, cappuchino 3 euro bv. De schoonmaak was goed en schoonmaakster erg vriendelijk. Kamer: een goed bed, maar we misten een tafel. Meubels op het kleine terrasje waren van lelijk plastic; de tafel piepte akelig bij elke kleine verschuiving. Vragen die op kwamen: Heeft het personeel het te druk? Groeide het hotel te hard? Wat is hier aan de hand?
met partner, Mei 2013
"Super hotel met persoonlijke aandacht"
isabella
12-6-2013
Wij zijn net terug van twee heerlijke weken in hotel Pasiphae in Skala Kallonis. Het hotel is ideaal en slechts 10 minuten gelegen van het pittoreske dorpje met een originele Griekse sfeer met kleine haven en diverse kleine restaurantjes rondom het dorpsplein. De manager Vasalis staat altijd voor de gasten klaar. Voorbeeld. Wij waren op zoek naar de originele kaas van Lesvos.Omdat wij de winkel in het andere dorpje niet konden vinden reed hij met zijn motor voorop om ons de weg te wijzen. Waar vind je dat nog? Bij het hotel ligt een heerlijk groot zwembad Met nieuwe heerlijke ligbedden.
met partner, 2012
"Heerlijk hotel"
Nel
22-9-2012
Voor de 5e keer in Pasphae en het blijft genieten in dit hotel. Lekker ontbijt, eenvoudige kamers met goede bedden, schoonmaak prima, tuin wordt goed onderhouden, mooi groot zwembad met genoeg ligbedden.
Heerlijke relaxte sfeer en vriendelijke mensen.
Mooie uitvalsbasis om het eiland te ontdekken.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Pasipha...
Verklein aantal aanbieders
met partner, Sept. 2012
"Fijne uitvalsbasis"
willembakker63
9-2-2013
Redelijk goed hotel alleen zijn de kamers erg gehorig, lekker zwembad, wij zijn er in het naseizoen geweest en het was er toen heerlijk rustig al kwamen er vrijwel aan elk einde van de dag familie van de eigenaar langs met kinderen die zich vermaakten in het zwembad, prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen en aan het einde van de dag nog even een verfrissende duik te nemen, ontbijt was prima te doen niet erg uitgebreid maar ruim voldoende, omdat wij in het naseizoen kwamen was de keuken 's avonds dicht maar in het dorpje is qua restaurants meer dan voldoende keus voor echt belachelijk lage prijzen, al met al een heerlijke tussendoor "uitrust" vakantie gehad en vrijwel alle bezienswaardigheden van het eiland gezien per scooter of auto.
met partner, Juli 2012
"Geweldig hotel"
ronald
Bekijk foto's
2-8-2012
prima hotel met geweldig zwembad airco en WIFI
Zeker de moeite waard qua faciliteiten en de rustige omgeving.
Het zwembad is top en de lunch is prima.
Vasilis is een goed gastheer die zeker de moeite neemt om het je naar de zin te maken. De ligging tov het dorp is ideaal. binnen 10 minuten heb je alle restaurants te pakken. Al met al een heerlijke vakantie gehad!
met jonge kinderen, 2012
"Goed hotel, prima uitvals basis"
Motoindo
18-5-2012
2 keer geweest, is een mooi hotel met een prettige ligging. De kamers zijn ok, geen ongedierte, schone bedden en goed sanitair. De keuken is redelijk, geen hoogstandjes. Alles is redelijk vers en de keuze bij het ontbijt is goed. Diner hebben we niet echt veel genoten omdat het strandje te gezellig is met al zijn kleine terasjes en eettentjes.
Het zwembad is geweldig, heerlijk om baantjes te trekken en groot genoeg om zonder de mede gasten al te lastig te vallen zo nu en dan een lastige puber in te verzuipen ( grapje)
Skala Kalonis is een grappig dorpje waar ondanks het feit dat de recessie ook hier keihard heeft toegeslagen de mensen ouderwets vriendelijk blijven. Het centrum, aan het strand, is op een 10 minuutjes lopen vanaf het hotel. Let erop als je gaat dat het er erg heet kan worden en de wandeling naar het strand dan een aardige beproeving kan zijn. Maar eenmaal aangekomen ben je na een koud Mythosje (bier) in notime weer helemaal chill.
met vrienden, Sept. 2011
"Fantastische plek!"
Pascall Maessen
25-9-2011
Heerlijke vakantie gehad in Griekenland. Het hotel is prijs-kwaliteitverhouding goed. Personeel erg vriendelijk. Kamer is schoon, douche is door de afmeting net aan voldoende. Ontbijt is goed, overige maaltijden ook prima. 's Avonds is er weinig te beleven, maar het dorpje is op loopafstand met leuke restaurantjes. Voor kinderen is er weinig te bieden. Een perfecte vakantie om lekker uit te rusten en te genieten van de gastvrijheid. Ben je een doener, dan kan je met een auto/scooterhuur het eiland verkennen. Dit was onze eerste keer, maar we gaan zeker terug.
met vrienden, Sept. 2011
"Fantastisch plek/hotel"
Dennis
25-9-2011
Fantatisch hotel/ ligging om lekker te ontspannen. Zeker in het naseizoen!
Het hotel heeft een groot zwembad met een leuke poolbar met leuke nederlandse bendiende natascha.
Het eten is prima en de servie ook.
Kortom prima hotel!
De kamers zijn simpel ingedeeld met bedden tafel en stoelen koelkast tv en airco, maar veel heb je niet nodig want je leef 99% buiten.
De douchegedeelte is ook simpel, douchecabine wc en wastafel.
Het dorp Skala Kalloni heeft genoeg eet tentjes om je buik te vullen.
Om te stappen hoef je hier niet te zijn in het naseizoen want dan is de enigebar die er zit gewoon leeg.
Het dorpje Kalloni is erg gezellig en hier zijn ook zat winkeltjes.
Kortom een prachtig eiland om lekker te onstpannen.
Je moet je zelf vermaken en dingen gaan ondernemen door auto jeep of scooter te huren.
Voor de foto toerist en ondernemer kan je hier los!
"Hotel waar je ontspannen kunt"
Parkiet
15-9-2011
Kamer is ruim met ruime koelkast. Douchecabine niet groot maar volop water om lekker te kunnen douchen. Wij hadden uitzicht op de tuin die goed werd onderhouden door 2 p. Hadden rustig gelegen kamer. Vlgs. mij 3x p.w. schoon beddegoed en handdoeken. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt: heerlijke broodjes (zondags hadden we vrij droog brood). Verder eenvoudig aanbod maar was genoeg. Ligbedden rond zwembad: erg hard, verschillende kapot. De sfeer was heel relaxed/vriendelijk. 's Avonds was er niets te doen. Tijdens ons verblijf waren er een paar maal groepen met Griekse toeristen, die een paar dagen bleven en weer vertrokken. Verder vooral Nederlandse, Britse en Duitse toeristen. Hotel ligt dichtbij strand en het centrum van S. Kallonis. Advies: neem een lampje of reflecterend iets mee dat je aan je mouw kunt bevestigen als je naar het centrum wilt lopen. Kalloni ligt 4 km. verderop. Wij vonden dit hotel zeer prettig en zullen zeer waarschijnlijk nog eens erheen gaan.
met vrienden, Aug. 2011
"Fijn hotel met heerlijk zwembad"
M.
17-8-2011
Het hotel is eenvoudig maar erg schoon. (elke dag schoonmaak)
Zwembad is heerlijk, lekker groot. Waterdiepte 1,1m - 3m.
Ligbedjes zijn hard, maar prima als je er een luchtbedje oplegt.
Dorpje is klein maar wel veel eetgelegenheden.
Geen feestdorp, het is er lekker rustig.
Strand grenst aan het dorpje, goed verzorgd.
Als je iets wilt zien moet je een auto huren, en is namelijk geen busverbinding.
Een hotel om lekker tot rust te komen.
volgende
Kaart Skala Kallonis
Foto's Skala Kallonis
Video's Skala Kallonis
Vraag en Antwoord Skala Kallonis
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie