Appartement Diamanti in Skala Kallonis Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Appartement

Beoordelingen Appartement Diamanti

avenida Diputaciã“, 81107, Skala Kallonis
Appartement Diamanti scoort een 8,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Diamanti? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Diamanti in Skala Kallonis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Appartement Diamanti vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Appartement Diamanti met andere accommodaties in Skala Kallonis.

15 beoordelingen over Diamanti

5,9
alleenreizend, Juni 2011
"Wat een heerlijke plek !"
i_temme
1-9-2011 De studiootjes zijn erg klein maar superschoon dankzij Persa. De eigenaren, Toula en Panajottis doen er alles aan om je je vakantie van je leven te bezorgen. De ligging aan het strand (alleen weg er tussen) is super en het beeldschone haventje is een lust voor het oog. De warme bakker aan het haventje heeft het lekkerste brood dat je je maar bedenken kunt en maakt elk ontbijtje een klein feestje.
's Avonds op het pleintje (ca. 100 m.vanaf Diamanti) zijn er veel restaurantjes waar je lekker en spotgoedkoop kunt eten. Zelf vind ik restaurant Mimis het leukst en de stifado is niet te missen !

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Klein maar fijn en erg schoon."
M. Søeborg
26-8-2010 Na 2 weken in Petra kozen wij ook voor 1 week in Skala Kollonis in appartement Diamanti. Die is klein maar alles in aanwezig en het is erg schoon! Mocht je kiezen om zelf te koken kan het hier, maar uit eten gaan is erg goedkoop.
Gezien de vlakker omgeving van Skala Kollinis hebben wij 3 dagen fietsen gehuurd.
De app. ligt tegenover het strand en om het hoek begint het centrum; haven en taverna's+restaurants. Wij hebben elke dag ligstoelen gehuurd en hier kan jij ook luchtbedden + strandspeelgoed gebruiken. Neem dus zelf niet alles mee.
De combinatie vakantie is erg goed bevallen en je betaal maar eur 25,00 om met de taxi van Petra naar Skala Kollonis te rijden, want je moet voor je eigen transfer zorgen.

alleenreizend
"Geweldig"
Cindy
11-7-2010 Dit was voor mij de 2e keer in vijf jaar op hetzelfde plekje.
Appartement niet groot,maar alles was aanwezig en heel schoon. Eigenaren zijn lieve en behulpzame mensen en ben enorm verwend met heerlijk eigengebakken caken. Ligging aan een prachtige zee, waar je goed kan zwemmen en van de rust kunt genieten.
Ik kom hier zeker voor de 3e terug en wacht hier geen vijf jaar meer op.

"Niet van deze tijd"
karel
26-6-2010 Een balkonnetje zonder enige zonbescherming waar je stoel maar op één manier kan staan. Om deuren te sluiten eerst de stoelen stapelen. Binnen een halve meter rond de bedden. Bij slecht weer konden we niets anders dan op bed gaan liggen. Nooit meer !

met vrienden, Sept. 2008
"Dicht bij het strand en de haven."
IJ. W. van der Mare...
14-9-2008 Gezellige locatie.
Aardige eigenaar die zelf ook nog op sardines vist.

met vrienden, Sept. 2008
"Erg leuk gelegen vlak bij het strand."
IJ. W. VAN DER MARE...
14-9-2008 De eigenaars zijn een hardwerkend echtpaar die beiden tevens een vissersbootje hebben waarmee hij op sardines vist.
Erg aardige mensen.

met partner, Juli 2008
"Aan te raden!"
van schaik
18-8-2008 prima apartement! ligging goed.strand en centrum (op loop afstand 2 min.) gezellig pleintje.vriendelijke grieken.

Peter en Olga
15-11-2007 Wij komen al jaren bij Toula en Panagiotis. Een geweldig stel dat hard werkt: Hij visser (veelal 's nachts) en zij verzorgt het complex. Eenvoudig, degelijk en (h)eerlijke mensen. Overigens is het ook goed toeven bij Jorgo en Jotta of bij de andere inwoners van dat mooie Skala Kalloni. Griekenland zoals wij dat graag zien.

Wil & Janny
22-9-2007 App. is heel goed.We komen er al jaren hele leuke familie die beneden wonen alles op loop afstand voor ons een topper,maar blijf wel hopen dat dit komplex weer bij een ander is te boeken,nu dat onze touroperator er niet meer is.

met partner, Juli 2007
"Prettige ervaring"
Pim
4-8-2008 Appartement was wat klein. Vooral het balkon stelt weinig voor. Echter wel netjes verzorgd. Skala Kaloni was heerlijk rustig. Ondanks dat, veel taferna´s met goed eten! Bijzonder aardige mensen overal op het eiland. Ezel excursie was erg leuk, Wild West tour was echter een teleurstelling. Weinig bijzonders gezien. Versteende woud was de reis niet waard. Daarbij hadden wij een slechte gids die er zelf weinig tot niets van snapte. Voor de rest hebben wij scooters gehuurd om het eiland te bekijken. Ondanks dat dit werd afgeraden door de hosstes, was dit prima te doen! In twee dagen bijna het hele eiland rond geweest. Wie niet zo van plantengroei in de zee houdt, kan beter een zwembad bij de accomodatie nemen. Plantengroei is namelijk rijkelijk aanwezig. Verder hebben wij het 11 dagen heerlijk naar het zin gehad. Ik raad het iedereen aan die een rustige, niet-zo-toeristische vakantie wilt. Hou je wel van toerisme dan is de noord kust (Molivos) meer the place to be.