Beoordelingen Skala Kallonis

Waardering
8,3
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,3
Omgeving
8,3
Stranden
7,7
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
7,9
Het weer

12  °C

27 november 2014

Skala Kallonis
8,3
212 beoordelingen
Beoordelingen Skala Kallonis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Skala Kallonis. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Skala Kallonis. Ben je zelf op vakantie geweest naar Skala Kallonis? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Skala Kallonis scoort een 8,3 uit 10, op basis van 212 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 5 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 1 Bungalow, 1 Pension en 1 Villa in Skala Kallonis. Op Zoover vind je bovendien 92 vakantiefoto's van Skala Kallonis. Je kunt 2 video's van Skala Kallonis bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Skala Kallonis. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

172 beoordelingen over Skala Kallonis

8,3
212 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Stranden
7,3
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,3
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Sept. 2014
"Zeer centraal op het eiland"vertalen
Leo
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

30-10-2014 Net voorbij het dorp is een aardig strand met gratis ligbedden. De zee loopt langzaam af. Vanuit Skala kan je goed het eiland verkennen. Er zijn niet echt veel toeristische plekken dus een verblijf van 10 dagen is lang zat.

Met partner, Sept. 2014
"Leuk dorpje!"vertalen
Fred en Nicole
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

07-10-2014 Skala Kallonis is een leuk klein vissersdorpje. Er is een centraal pleintje met terrassjes en restaurantjes. In de haven loop je gelijk tussen de lokale vissers die druk zijn met hun bootjes. Het is een gemoedelijk plaatsje

Sept. 2014
"Mooie centrale plaats om Lesbos te ontdekken."vertalen
mM. Post
Waardering
10,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

27-09-2014 Niet super levendig in september maar dat kan je opzoeken. Verder super locatie m.n Koloni Village.

Met partner, Sept. 2014
"Sfeervol"vertalen
Ruud Bakker
Waardering
8,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

24-09-2014 Een plek voor mensen die houden van rust, natuur, aangenaam weer, een pittoresk dorpje en heerlijk eten.

Met partner, Sept. 2014
"Rustig dorpje"vertalen
Nicole nijsten
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

23-09-2014 Het dorpje heeft genoeg restaurantjes en terrasjes, voor kinderen is er niet zoveel vertier, als je van rust houd is dit een prima plek. De zee loopt heel langzaam af het strand is niet zo schoon, maar er staan wel gratis ligbedjes. Een scooter of auto huren is wel aan te raden voor de omgeving te verkennen. Wij waren er in september en er waren veel oudere Engelse en uit Oostenrijk.

Met vrienden, Sept. 2014
"Gezellig plaatsje"vertalen
Bep Noorloos
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

22-09-2014 Skala Kallonis is een gezellig plaatsje met een paar behoorlijke winkels en terrasjes aan het strand.

Met partner, Sept. 2014
"Leuk plaatsje voor een kort bezoek"vertalen
Louis de Boer
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0

17-09-2014 Leuk maar zeer klein plaatsje waar binnen 10 minuten doorheen bent

Met partner, Sept. 2014
"Mooi vissers haventje"vertalen
maria Muller
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

23-09-2014 Klein dorpje met mooi haventje en heel veel restaurantjes.
Veel Nederlanders en Engelsen. Leuke winkeltjes.
(Zand)stranden die langzaam aflopen.

Met oudere kinderen, Aug. 2014
"Wij zijn hier nu voor de 14 keer geweest."vertalen
p. van Klaveren
Waardering
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

17-09-2014 Dit gedeelte van het eiland ligt centraal voor excursies en autotripjes en men kan hier goed fietsen.

Met jonge kinderen, Aug. 2014
"Heel gezellig plekje"vertalen
Julie
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

26-08-2014 Zandstrand, laag water ligstoelen, prachtige baai
Uiteraard veel honden en katten maar dat maakt het weer typisch Grieks!
Heel gezellig haventje, restaurantjes, gabrice is top, ijstent op plein ook!

Geen auto's 's avonds in het stadje

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Vind jij het leuk om landgenoten tegen te komen tijdens je wintersportvakantie?