Beoordelingen Skala Kallonis

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,3
Omgeving
8,3
Stranden
7,6
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,1
Het weer

34  °C

30 juli 2014

Skala Kallonis
8,2
190 beoordelingen
Beoordelingen Skala Kallonis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Skala Kallonis. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Skala Kallonis. Ben je zelf op vakantie geweest naar Skala Kallonis? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Skala Kallonis scoort een 8,2 uit 10, op basis van 190 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 5 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 1 Bungalow, 1 Pension en 1 Villa in Skala Kallonis. Op Zoover vind je bovendien 74 vakantiefoto's van Skala Kallonis. Je kunt 2 video's van Skala Kallonis bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Skala Kallonis. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

155 beoordelingen over Skala Kallonis

8,2
190 beoordelingen
Waardering
7,9
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Stranden
7,2
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,4
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2014
"Prima locatie om het eiland te verkennen."vertalen
Reg Waanders
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

24-07-2014 Skala Kallonis ligt centraal op Lesbos aan een meer dat rijk is aan vis. De restaurants bieden voor de liefhebber dan ook heerlijke gerechten. Ansjovis en sardines zijn de smaakmakers, maar proef ook de zwaardvis.
De vrij vlakke omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars, maar het huren van een scooter of auto brengt je over het gehele eiland met zijn heuvels en bergen.
Het klimaat en de vriendelijke bewoners maken het plaatje van een ontspannen vakantie compleet.

met partner, Juli 2014
"Top"vertalen
Erwin Jousma
Waardering
8,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

27-07-2014 Echt mooie omgeving om natuur en cultuur te verkennen

met oudere kinderen, Juli 2014
"Skala Kalonni; een klein sfeervol dorpje"vertalen
H.J. Nout
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

27-07-2014 Skala Kalonni is een klein dorpje, direct aan de baai van Kalonni. Het heeft een zandstrand, de zee wordt langzaam dieper. Het strand is redelijk verzorgd en er bestaat de mogelijkheid bij de eetgelegenheden gebruik te maken van bedjes.

met partner, Juni 2014
"Gezellig!"vertalen
Arts
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

12-07-2014 Skala Kalonis is een leuk klein dorpje,met een gezellig haventje,waar je lekker aan het strand wat kunt eten en drinken in de diverse Tavernes...wat winkels en een supermarkt.en een gezellig plein.

met partner, Juni 2014
"Ìn Skala kallonis weinig te doen"vertalen
richernie
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

12-07-2014 Skala Kallonis heeft een klein pleintje waar het in de avond druk lijkt door de mensen welke daar in de restaurantjes eten. Overdag is er niets te doen..is het stil.

met partner, Juni 2014
"Mooi vissersdorpje"vertalen
jain
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

27-06-2014 Skala Kalloni is een authentiek vissersdorpje, met een mooi strand

met partner, Juni 2014
"Mooie rustige plek"vertalen
lilian
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

22-06-2014 Mooie plek, erg rustig, geen druk uitgaansleven maar barretjes aan de zee.

met partner, Juni 2014
"Leuk vissersdorp met lekkere restuarants"vertalen
Peter Steinfort Sch...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

26-06-2014 Een bezoek aan Diana's kadoshop is een aanrader, niet alleen voor souvenirs maar ook leuke kleding etc.
Voor de lekkerste pizza moet je Sampo bezoeken bij de vriendelijke Jorgo.

met vrienden, Mei 2014
"Mooie locatie!"vertalen
essa
Waardering
10,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
10,0

30-05-2014 Er komen veel vogelaars. Het is een rustige omgeving.

met vrienden, Mei 2014
"Sfeervol dorpje aan de baai"vertalen
Jolanda
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
6,0

21-05-2014 Skala Kallonis is een heel leuk dorpje aan de kallonis baai. Er zijn veel leuke restaurants, de sfeer in het dorp is aangenaam.
Er zijn veel kleine winkeltjes waar je lokale producten kunt kopen. De bewoners van Skala Kallonis zijn ontzettend aardig en behulpzaam.
De ligging van Skala Kallonis is ideaal vanwege de centrale ligging. Veel natuurschoon in de omgeving. Voor de liefhebbers van cultuur is er ook genoeg te doen, maar daar moet je dan wel een uurtje voor rijden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?