Beoordelingen Skala Kallonis

Waardering
8,3
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,4
Omgeving
8,3
Stranden
7,6
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,2
Het weer

33  °C

27 augustus 2014

Skala Kallonis
8,3
198 beoordelingen
Beoordelingen Skala Kallonis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Skala Kallonis. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Skala Kallonis. Ben je zelf op vakantie geweest naar Skala Kallonis? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Skala Kallonis scoort een 8,3 uit 10, op basis van 198 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 5 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 1 Bungalow, 1 Pension en 1 Villa in Skala Kallonis. Op Zoover vind je bovendien 87 vakantiefoto's van Skala Kallonis. Je kunt 2 video's van Skala Kallonis bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Skala Kallonis. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

160 beoordelingen over Skala Kallonis

8,3
198 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,3
Cultuur
6,9
Omgeving
8,0
Stranden
7,3
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,5
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Aug. 2014
"Heel gezellig plekje"vertalen
Julie
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

26-08-2014 Zandstrand, laag water ligstoelen, prachtige baai
Uiteraard veel honden en katten maar dat maakt het weer typisch Grieks!
Heel gezellig haventje, restaurantjes, gabrice is top, ijstent op plein ook!

Geen auto's 's avonds in het stadje

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Zonde dat afval niet netjes opgeruimd wordt"vertalen
Denise valladares
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

21-08-2014 Mensen zijn weer zeer vriendelijk.
De meeste Stranden hebben helaas wel kiezel,dus neem waterschoenen mee.
Een echt oud bakkertje op skala kolonies die zelfs het hout voor de oven hakt.

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Prima uitvalbasis naar de rest van het eiland"vertalen
ingehe
Waardering
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

12-08-2014 Strenden veelal zand/kiezel , in de golf bij Skala Kalloni weinig / geen watersport te bekennen.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Relaxte verzorgde vakantie"vertalen
manuelaburggraaff
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

21-08-2014 Ondanks de vraag niet bij het restaurant een huisje te willen (na recensies te hebben gelezen qua drukte) zaten we er precies naast. Eigenlijk hebben we daar nauwelijks last van last gehad en was het verder handig als we eten bestelde, wat ze gewoon op je terras brachten en omdat de ketchup altijd vergeten werd was dat snel gehaald. Ook kon onze dochter tijdens de Griekse avond gewoon naar bed en hadden wij oog op ons huisje. Verder super lieve mensen, rust bij de zwembaden, veel Nederlanders wat handig is voor de kinderen. Eten niet perfect, maar zeker niet verkeerd en meer dan genoeg en niet te duur. Ontbijt op de vertrekdag mochten we niet uit hun winkeltje kopen, ze brachten de middag ervoor vers gebakken cake, broodjes en beleg. Top! Cadeautjes voor mee naar huis. Je voelt je er snel thuis. Met onze vakantievrienden elke middag om 4 uur een zwembadborrel en soms een gratis rondje van het personeel met chipjes. Wij kijken terug op een geslaagde vakantie!

met partner, 2014
"Prima locatie om het eiland te verkennen."vertalen
Reg Waanders
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

24-07-2014 Skala Kallonis ligt centraal op Lesbos aan een meer dat rijk is aan vis. De restaurants bieden voor de liefhebber dan ook heerlijke gerechten. Ansjovis en sardines zijn de smaakmakers, maar proef ook de zwaardvis.
De vrij vlakke omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars, maar het huren van een scooter of auto brengt je over het gehele eiland met zijn heuvels en bergen.
Het klimaat en de vriendelijke bewoners maken het plaatje van een ontspannen vakantie compleet.

met partner, Juli 2014
"Top"vertalen
Erwin Jousma
Waardering
8,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

27-07-2014 Echt mooie omgeving om natuur en cultuur te verkennen

met oudere kinderen, Juli 2014
"Skala Kalonni; een klein sfeervol dorpje"vertalen
H.J. Nout
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

27-07-2014 Skala Kalonni is een klein dorpje, direct aan de baai van Kalonni. Het heeft een zandstrand, de zee wordt langzaam dieper. Het strand is redelijk verzorgd en er bestaat de mogelijkheid bij de eetgelegenheden gebruik te maken van bedjes.

met partner, Juni 2014
"Gezellig!"vertalen
Arts
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

12-07-2014 Skala Kalonis is een leuk klein dorpje,met een gezellig haventje,waar je lekker aan het strand wat kunt eten en drinken in de diverse Tavernes...wat winkels en een supermarkt.en een gezellig plein.

met partner, Juni 2014
"Ìn Skala kallonis weinig te doen"vertalen
richernie
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

12-07-2014 Skala Kallonis heeft een klein pleintje waar het in de avond druk lijkt door de mensen welke daar in de restaurantjes eten. Overdag is er niets te doen..is het stil.

met partner, Juni 2014
"Mooi vissersdorpje"vertalen
jain
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

27-06-2014 Skala Kalloni is een authentiek vissersdorpje, met een mooi strand

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Terug van vakantie?

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?