Beoordelingen Skala Kallonis

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,8
Cultuur
7,3
Omgeving
8,2
Stranden
7,5
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
9,3
Het weer

21  °C

25 april 2014

Skala Kallonis
8,2
168 beoordelingen
Beoordelingen Skala Kallonis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Skala Kallonis. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Skala Kallonis. Ben je zelf op vakantie geweest naar Skala Kallonis? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Skala Kallonis scoort een 8,2 uit 10, op basis van 168 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 37 Appartementen, 5 Hotels, 1 Vakantiehuis, 2 Aparthotels, 1 Bungalow, 1 Pension en 1 Villa in Skala Kallonis. Op Zoover vind je bovendien 73 vakantiefoto's van Skala Kallonis. Je kunt 2 video's van Skala Kallonis bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Skala Kallonis. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

138 beoordelingen over Skala Kallonis

8,2
168 beoordelingen
Waardering
7,9
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
6,9
Omgeving
7,9
Stranden
7,1
Sfeer
8,2
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2013
"Dit nooit meer!"vertalen
Saidjes!
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
6,0
Sfeer
5,0

6-10-2013 Plek/omgeving lijkt stevig geraakt door de crisis. Weinig restaurants open en bijna geen winkeltjes. Kom je echt voor je rust dan zul je het naar je zin hebben!

met partner, Sept. 2013
"Kleinschalig gezellig, niet voor de jeugd"vertalen
Rob en Irma Scheen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

9-10-2013 Ben je op zoek naar een rustig eiland met veel authenticiteit dan is Lesbos een geschikt eiland.

met partner, Sept. 2013
"Vogels!!"vertalen
Eilidh63
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

25-9-2013 Prima verblijfsomgeving voor natuurliefhebbers

met vrienden, Sept. 2013
"Klein dorpje aan een haven"vertalen
melvee
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0

28-9-2013 Veel zwerfhonden en katten ,je wordt er verdrietig van.

met oudere kinderen, Sept. 2013
"Sfeervol dorpsplein,goede restaurants"vertalen
margreet en emma
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0

20-9-2013 klein en zeer rustig,verrassend dat er ondanks de kleinschaligheid, zoveel mensen in de restaurants en Cafe"s zich vermaakten,zowel grieken als toeristen. de grieken zijn vriendelijk, niet opdringerig, beleefd en attent. wij hadden het geluk een info avond voor de grieken mee te mogen maken,waar bij muziek en dans vertoond werd,heel sfeervol en gezellig,zowel inwoners als toeristen hebben tot laat gezellig gezeten op het plein. Skala Kallonis mist zo"n evenement,als ze dit wekelijks zouden organiseren trekt het meer toeristen,een Griekse avond valt altijd in de smaak.honden en katten in overvloed,geen hinder van gehad.leuke bar voor jongelui in haven,bij exodus gezellig met n cocktail het straatgebeuren bekeken,waarbij Theo de eigenaar met zijn attentheid en vriendelijkheid voor een fijne ontspannen sfeer zorgde,je kon daar overigens ook goed ontbijten of wat anders lekkers eten, het smaakte allemaal,zoals bij elke andere eetgelegenheid,de lekkerste knoflook-steak gegeten bij Dyonisos.

met partner, Sept. 2013
"Rustig dorp"vertalen
Daan van de Ketteri...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0

12-9-2013 rustig met genoeg eettentjes, gezellig rond het plein, nadeel kan zijn de vele loslopende honden en katten.

met partner, Sept. 2013
"Klein badplaatsje"vertalen
Daisy
Waardering
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

2-10-2013 Klein badplaatsje met een haventje en wat rommelige stranden. Er zijn restaurants, maar ook veel leegstand dus doet wat treurig aan. Een aantal minimarktjes en winkeltjes maar bijvoorbeeld geen bank of pinautomaat.
Wel centraal gelegen op het eiland dus voor uitstapjes prima.
Voor ons geen Skala Kallonis meer...

met partner, Aug. 2013
"Op strand na een aanrader"vertalen
ton smits
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0

29-10-2013 Als je puur voor een strandvakantie gaat en het strand voor de deur wilt is Skala Kalonis niet de meest geschikte plaats. Je kunt wel mooit gelijkmatig het water in maar er was veel los wier in het water waardoor de grond erg glibberig was en het soms ook te ruiken was als er veel wier op het strand gewaaid was.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Skala Kaloni , waar de tijd stil is blijven staan!"vertalen
Debbie Steygerwalt
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

1-9-2013 Leuk, schattig dorpje met compacte dorpskern. Alle mensen even vriendelijk . Roepen niet dat je bij hen moet komen eten. Alles zeer gemoedelijk en oprecht!

Aug. 2013
"Authentiek plaatsje"vertalen
anddro
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

26-8-2013 Uitstekende plak om uit te rusten van de hectiek in Nederland.
Voor een schappelijke prijsje kan je goed eten en drinken in het stadje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat doe jij met Koningsdag?