Appartement Arisvi in Skala Kallonis Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

vooraanzicht

Beoordelingen Appartement Arisvi

811 07, Skala Kallonis
Appartement Arisvi scoort een 8,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Arisvi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Arisvi in Skala Kallonis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Arisvi vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Appartement Arisvi met andere accommodaties in Skala Kallonis.

4 beoordelingen over Arisvi

met partner, Mei 2012
"Fantastische plek"
Jan van den Tillaar...
19-5-2012 Mooie verzorgde accommodatie met vriendelijke eigenaresse we werden hartelijk ontvangen met een leuk welkom presentje.
De kamers werden goed schoongehouden, de bedden verschoond en schoon linnengoed er was een eigen terras en een heel gezellig binnenplaatsje waar je ook gebruik van kan maken. Ook gratis WiFi en 'n tv met Nederlandse zender BVN. Eigenaresse laat je geheel je gang gaan maar staat ten alle tijden klaar voor tips en goede raad.
Op loopafstand van een gezellig vissersdorpje met goede restaurantjes en terrasjes wij hebben genoten en hopen nog eens terug te gaan!
Jan en Anita

"Fijne schone studio en aardige eigenaresse"
Marcel en Brenda
13-9-2011 Het gehele gebouw is volledig gerenoveerd. Nieuwe keuken, kasten, bedden, kunststof kozijnen met horren. Airco. Het wordt uitstekend schoon gehouden en de mensen zijn heel vriendelijk. Skala kallonis ligt in het centrum van het eiland, waardoor je overal naartoe leuke uitstapjes kunt maken (een huurauto is daarbij wel onmisbaar). Rond Skala kun je ook fietsen overigens.

Paul & Diana
22-5-2006 Niets te klagen over deze accomodatie (2004). Wordt prima schoon- en bijgehouden.
Eigenaar is zo vriendelijk geweest met ons naar een kliniek te rijden én bij ons te blijven toen we dachten dat iets in de zin van een blindedarmontsteking aan de hand was met mijn partner. Bleek uiteindelijk niet het geval maar een dikke plus. Alleen al hierom!

zo maar iemand
6-12-2003 Niet heengaan! Heel onaardige eigenaar die niets voor je wil doen. Harde bedden en de hele nacht door blaffende honden! Skala Kalloni is overigens een leuke plaats.