Vakantie Beoordelingen Plomari Lesbos vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Sfeer

29 mei 2012

Plomari

Beoordelingen Plomari

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Plomari. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Plomari. Ben je zelf op vakantie geweest naar Plomari? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Plomari scoort een 9,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 1 Aparthotel, 5 Hotels en 1 Villa in Plomari. Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Plomari. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Plomari. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos.

4 beoordelingen over Plomari

9,8
met jonge kinderen, Juni 2011
"Top locatie!"
Marja Brugel
Stranden
3-7-2011 Geweldig huis,heerlijke plek,prachtig strand op 200 meter(waren meestal de enige)tien minuten lopen lounge strand. Met door TO geregelde auto het indrukwekkende
Lesbos afgestruind.'

Alex
Stranden
24-3-2006 na 14 maanden gewoond te hebben, gaat mijn hart nog steeds sneller kloppen van Plomari en omgeving, er zijn teveel mooie geddeltes om dit in 900 tekens te melden, maar gastvrijheid staat hoog in het vaandel van veel grieken.

Ank
Stranden
11-2-2005 Plomari, is nog echt en puur, ben er 3x geweest in '88, '90 en 2003, heb er heel lieve mensen leren kennen die mij leerde baklava te maken bij hun thuis, en waar we menigmaal mochten aanschuiven, die gastvrijheid, daar kunnen wij nog wat van leren! vlakbij het kleine strand Amoudeli beach is een leuke taverne Mamma Catharina, net het dorpje uit richting Melinta, wij hadden een kamer schuin boven deze taverne, wat hoger gelegen, met 's avonds een prachtige zonsondergang. Bij helder weer is Chios goed te zien. Molivos is leuk, Plomari voor mij het einde! Huur een auto, als je het hele eiland wil zien, zeker de moeite waard!

rinze.visser@home.n...
Stranden
10-9-2003 nog niet overlopen door touristen,er komen wel dagelijks bussen,maar ook met grieken zelf.
het is nog vrij origineel,de opa,s zitten al vroeg op het terras op de platias,maar rond enen is iedereen weer thuis
Om een uur of vijf zijn ze weer terug
s avons verplaats alles zich langs de haven,vele eetgelegenheden zitten dan vol,jong en ook veel oud flaneert er op los tot in de lat uurtjes
plmari heeft eigen strandjes,maar het strandgebeuren is twee kilometer verdep inissodores,hoewel ik zelf het plaatse lijke strand bezocht
het patia platanos mag niet worden vergeten idere vrijdag levende muziek
Plomari een originele aan rader