Appartement Theofilos*** in Petra Griekenland beoordelingen 5.8 | Zoover

4,7
4,9
5,5

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Theofilos***

Petra, Lesvos, 81109 , Petra
Appartement Theofilos scoort een 5,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Theofilos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Theofilos*** in Petra, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Appartement Theofilos*** met andere accommodaties in Petra.

12 beoordelingen over Theofilos***

4,5
4,7
4,9
5,5
"Prima"
lana veldhuis
8-10-2008 Wij vonden het prima. Zwembad was goed en rustig, de ligging prima, het eten in het restaurant lekker en het personeel aardig. Nadeel: de kamer was zo laag dat we niet rechtop konden douchen en de schoonmaaksters wilden nogal eens schoonmaken met de franse slag.

met vrienden, Aug. 2007
frank
15-8-2007 Ligging is goed dicht bij plaatsje petra, gezellig dorpje, alleen service appartement minder en bovenste kamers net broeikasten.

met vrienden, Apr. 2007
MB
19-4-2007 Wij zijn hier een jaar of 13 geleden geweest en het was de meest afschuwelijke locatie waar we ooit vakantie hebben gevierd. Slechte en onfrisse kamer, verouderde badkamer met vaak geen warm water en ook niet schoon, chagrijnig personeel, slecht ontbijt, onrein zwembad en luidruchtige gasten die niet op hun gedrag werden aangesproken door de eigenaar omdat ze nogal wat geld aan de bar achterlieten. Molyvos is veel leuker en ook de accomodaties waren daar toen beter. Ik weet niet hoe het er nu is maar ik verbaas me niet over de slechte score die dit "hotel" nu nog krijgt.

Matthijs Keuning
24-3-2007 Aardig appartement, alleen wel erg klein. Op het balkon kon je eigenlijk niet eens zitten. Je had wel een keukentje maar dat was te klein en te primitief om er echt te kunnen koken. Het zwembad is heerlijk! Het restaurantje wat erbij zit is niet geweldig. De plek is redelijk goed, op zo'n 5 á 10 minuten lopen van het strand.

Monique
30-8-2006 ik ben hier een aantal jaren geleden geweest. En nog steeds denk ik hier met weinig plezier aan terug. Het personeel was ontzettend onvriendelijk. De kamers waren oud. Wij hadden eerst een kamer boven op het dak, wat net een oven was. En vrienden van ons beneden in de kelder.

Na heel lang klagen, en contact met de hostes kregen we andere kamers.

echt geen aanrader hoor. Petra is wel een heel leuk dorpje, waar je heerlijk kunt eten in de kleine steegjes, leuke excursies kunt maken, en heerlijk aan het strand kan liggen. Petra is wat rustiger dan Molyvos, absoluut een leuk dorpje

Esther
25-6-2006 wij zijn in de zomer van 2005 3 weken in theofilas geweest. De ligging is heel prettig van het hotel. Het zwembad is goed. De kamers waren verschillend. Over het algemeen niet te schoon en wij hebben 1 week zonder airco gezeten voordat we over mochten naar een andere kamer. De mensen in het hotel waren erg onvriendelijk. Verder waren er veel griekse (oudere) vakantiegangers die op doorreis waren en bleven voor 1 nacht.Het was er erg ongezellig en we raden het absoluut niet aan.

met partner, Juni 2006
Geert
5-7-2006 Wij hadden appartement 504, een ruim appartement, dat goed schoongehouden werd, om de andere dag schone handdoeken. Wij vonden de medewerkers erg vriendelijk, en wij behandelden hen ook met respect en vriendelijk (wat dus niet iedereen doet...). Het uitzicht op een binnen tuintje was niet geweldig, je zat op een afstand van ongeveer 8 meter tegenover een ander Theofilos-appartementengebouw. De inrichting van het appartement was eenvoudig. Wij boekten mét ontbijt, en dat hield o.m. in een gekookt eitje, brood/thee/koffie naar wens, ham/kaas naar wens, soms cake, cornflakes, melk, (slechte) jus'd orange en yoghurt, en dat voor de somma van 4 euro p.p. per dag.... Was dus prima. De afstand tot het centrum van Petra is zo'n 300 tot 400 meter, over een weg die vermoedelijk nog door de Romeinen is aangelegd (maar dat zie je meer in Grekenland). Al met al viel het ons niet tegen, zeker gelet op de negatieve berichten.

esther
22-7-2005 Dit complex is geen aanrader. Ziet er in de folder heel leuk uit maar toen wij aankwamen schrokken we ervan.
Kamers zijn klein en gehorig, personeel niet vriendelijk, bar is duur (in centrum betaal je minder voor een drankje). S'avonds zit er aan de bar niemand. Het enige positieve van dit hotel is de ligging, binnen een paar minuten sta je in het centrum. Het centrum vonden wij erg gezellig

Karel Ensink
1-7-2005 Zijn 15 dagen in Theofilos geweest. Appartementen vielen tegen. We hadden 2 kmr apt. In slaapkamer stond 2x 1 persoons bed en in de keuken een 2 persoonsbed.Klein balcon. Apt.was wel schoon.Handdoeken en beddegoed werden op tijd vervangen. S'avonds was er niets te doen.Ongezellige lounge Eigenaren wel vriendelijke maar daar had je het ook mee gehad. Ligging is prima, dicht bij de diverse terassen en eetgelegenheden. Zwembad is goed en er waren voldoende ligbedden. Gasten zijn overwegend Scandinavisch,Grieks en Nederlands. Hadden balkonuitzicht op daken, kerkje op rots en een stukje zee.

Alex
18-5-2005 Buiten het lekkere zwembad is alles aan dit appartementen complex matig. Wij kregen een appartement toegewezen wat uitkeek op een binnenplaatsje. Vrijwel altijd een penetrante rioollucht. Ongezellige lounge.Eigenaren deden niets om er iets leuk van te maken Alleen de plek waar het appartement staat is goed. Dicht bij de eetgelegenheden en terassen.