Appartement Stella** in Petra Griekenland beoordelingen 7.5 | Zoover

Appartement Stella** Petra

Beoordelingen Appartement Stella**

Cassopolis St 3252, 81109, Petra
Appartement Stella scoort een 7,5 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Stella**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Stella** in Petra, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Stella** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Appartement Stella** met andere accommodaties in Petra.

31 beoordelingen over Stella**

met vrienden, Juli 2011
"Prima appartement!"
Marleen
22-7-2011 Wij hadden een 2 kamer-appartement (nr 20), groter dan wij hadden verwacht! Ziet er allemaal netjes uit, voorzijde 2 balkonnetjes uitkijkend op het zwembad en achter een groter balkon met uitzicht op de monoliet. 2 keer p/wk handdoeken, wat ik zelf weinig vond, maar je kan zelf ook nog een extra van thuis meenemen. Afvalbakjes worden elke dag geleegd, wat fijn is ivm ongedierte en wcpapier, die je in Griekenland niet door het toilet mag spoelen. Lekkere bedden, airco in de slaapkamer was te huur voor 5 euro per nacht (is aan te raden). Badkamer is simpel, douchen in het bad. Een keiharde straal en over het algemeen warm water.
De ligging is prima: je loopt het complex uit en meteen rechts loop je de winkelstraat/steeg in. Op het plein zitten een aantal restaurants, gezellig. Verderop is de centrale hoofdweg met nog meer eettentjes. Zandstrand, strandbedjes gratis (mits je iets eet bij de eigenaar), vriendelijke mensen. Met de lokale bus naar Molyvos geweest, ook leuk om keer te zien.

"App. Stella is een prima keus."
Joop en Gerrie Boel...
23-6-2011 Wij troffen het appartement aan in een keurig nette staat.Schoonmaak was prima(Meer dan in de brochure was aangegeven).Ook wisseling bedlinnen en handdoeken gebeurde vaker dan aangegeven. Vriendelijk personeel. Enig minpuntje de balkonnetjes zijn wat krap.Ligging prima , 300 meter van het strand in vlak bij het zeer gezellig centrum - winkels en restaurantjes - van het dorpje.

"Simpel, veel Nederlanders!"
Kbt
12-6-2010 De ligging van Stella is prima. Als je het appartement uitloopt ben je direct in een gezellig steegje. De inrichting van het appartement is zeer Grieks, heel simpel. De algemene indruk van het appartement is goed.
De schoonmaak was echter zeer minimaal, zo werd steeds dezelfde badmat ongewassen weer neergelegd en kregen we handdoeken met gaten erin. Het complex is zeer gehorig, verwacht niet te veel privacy als je op je balkon zit. Wij hadden Stella onder andere uitgekozen omdat het een zwembad had, maar daar hebben we eigenlijk helemaal geen gebruik van gemaakt omdat het strand erg goed is (met gratis zonnebedden als je klant ben etc.). Ik zou zelf niet terugkeren naar Stella.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Stella** bij:

alleenreizend
"Goede prijs/kwaliteit verhouding "
G.T.
11-10-2009 appartement Stella: verwacht geen luxe, maar het is voldoende uitgerust. Lekker kleinschalig en rustig. Ideale lokatie: dicht bij strand, centrum, supermarkt en pinautomaat. De sfeer is Petra is heel gezellig en ( nog) niet te toeristisch

met oudere kinderen, Sept. 2009
"Matig 1 kamerappartement"
Carla
13-9-2009 We hadden een 1 kamer appartement op de begane grond. Weing privacy, veel herrie van de late thuiskomers. De kamer werd wel goed schoon gehouden, was erg basic ingericht. De keukeninrichting minimaal, niet om zelf te koken. De douche is heel klein en de doucheslang liet veel los waardoor de hele bad balnk stond.

De reis via Jiba geboekt, er was geen keuze in het aantal kamers. De ligging van het park is tov strand, horeca en winkels uitstekend. De ligging was heel rustig.

met jonge kinderen
"Fijn appartement"
Fam van der Wal
4-8-2009 Wij zijn nu voor de 2e keer op Lesbos geweest en dit appartement was een prima keuze. Ruim twee kamer appartement, met twee balkonnetjes.
Leuk uitzicht op bergen en onderbroken zeezicht. Het appartement was schoon op de keuken na maar die was er voor ons alleen voor een kopje koffie en een broodje als ontbijt. Top vakantie, mooi eiland. Heerlijk gegeten oa bij Traditional (super), Cristos en Steki. Top.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Prima appartement, netjes en perfecte ligging"
Tanja
26-6-2009 Heb op basis van voorgaande beoordelingen (waarvoor dank!) geboekt. En het viel me alleszins mee! Schoon, ruim, licht, smetteloos krakend beddegoed.. ok, simpel ingericht en klein balkon, maar wel mooi uitzicht. Zwembad schoon, keuken basic maar voldoende om elke dag in te koken (wat we ook deden) en Toula de eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Een basic grieks appartement, kortom.
Wat ik echter wel heel vervelend vond, was dat de badkamer erg gedateerd en gewoon vies was, met rioolvliegjes, bah! Die verdwenen vrijwel na een paar dagen omdat de badkamer intensief werd gebruikt, en rioollucht verdween ook. Maar de eerste indruk was er wel mee gemaakt. We hadden appartement 19, lekker ruim, maar ik vermoed dat de afvoer van de wc daar kapot is of zo.

met vrienden, Mei 2009
"Aanrader!"
marieke
5-6-2009 Zijn de laatste 2 weken van mei naar stella geweest. Goede ligging in het dorp en even lopen naar een zalig stand. Sympathiek is dat de ligstoelen doorgaans gratis zijn al je een drankje koopt. Geen harde muziek, geen bombarie of toeters en bellen in Petra. Je gaat terug in de tijd.
Geen luxe in het appartement, maar dat hoeft ook niet met het prachtige weer wat we hadden. Zeker een autootje huren om meer van het eiland te zien.
Als je niet van eenvoudig en veel poeha wilt in in en bij je accommodatie zou ik niet hier gaan zitten. We hebben een zalige vakantie gehad en met plezier gebruik gemaakt van de accommodatie.

Familie
"Super appartement"
mer
31-8-2008 de ligging is meer dan ideaal heel rustig maar zowat aan de hoofdstraat van petra
strand van petra is ongeveer 15 minuten lopen strand van anaxos is goed ook te lopen erg leuk om te doen over de stenen en rotsen
het appartement is pas opgeknapt dubbele beglazing bedden en meubulair ook pas nieuw ziet er erg verzorgd uit keuken gerei is wat smoezelig maar alleen 's ochtends een bord en mes is voldoende
zwembad is heerlijk en wordt min 3 keer per week geheel schoon gemaakt
Toula de eigenaressen is een leuk jong mens alleen de taal is soms een barierre ze spreekt niet al te goed engels maar was verder geen probleem
veel nederlanders tsechen en grieken
op deze lokatie

met partner, Aug. 2008
"Prima ligging"
manensteen
27-8-2008 Wij hadden een 1 kamer appartement (nr 6), klein maar goed genoeg voor 2 personen. Keuken(inrichting)heel simpel , geen afzuigkap, daarom niet aan te raden vaak te koken (maar wie wil dat nou als er zoveel lekkere restaurantjes zijn). Airco hadden we niet nodig omdat de hele dag de balkondeuren open konden staan, gordijntje ervoor,geen last van warmte of muggen. Als je privacy wilt moet je wel de luiken dichtdoen want het gordijn is niet meer dan vitrage.
Schoonmaak Grieks. Veel herrie van afzuigkap naastgelegen restaurant en van de waterpomp. Geen straatlawaai en ook de Disco hebben wij niet gehoord (is die nog open dan in Petra?)
Vriendelijke eigenaresse (Tula).
Prima accomodatie, niet te duur en lekker centraal gelegen.