Vakantie Beoordelingen Petra Lesbos vakantie, hotels, last minutes | Zoover

6,7

29 mei 2012

Petra

Beoordelingen Petra

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Petra. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Petra. Ben je zelf op vakantie geweest naar Petra? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Petra scoort een 8,2 uit 10, op basis van 136 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 51 Appartementen, 2 Aparthotels, 3 Bungalows, 3 Vakantiehuizen, 11 Hotels en 1 Pension in Petra. Op Zoover vind je bovendien 396 vakantiefoto's van Petra. Je kunt 22 video's van Petra bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Petra. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos.

130 beoordelingen over Petra

6,7
alleenreizend, Mei 2012
"Aardig voor een week"
mamegub3
Sfeer
20-5-2012 Dat van die zandstranden is niet helemaal waar...In mei is er niet veel te doen.Anaxos en Molivos goed te doen.Wandelingen in de natuur allemaal bergachtig,dus wel een beetje conditie hebben.openbaar vervoer nog niet op gang in mei.

met partner, Apr. 2012
"Sfeervol dorp met leuke terrassen"
Ida
Sfeer
5-5-2012 Petra is nog echt Grieks ondanks het toerisme. We hebben er erg lekker gegeten. Voor goed strand kun je beter naar Anaxos (zand) of naar de mooie baaitjes van Eftalou (kiezels).

met vrienden, Okt. 2011
"Mooi"
mvangarderen
Sfeer
14-10-2011 rustig strand en de vriendelijkste mensen ever! Fantastische vakantie gehad en ga er zeker nog eens terug!

"Variety of landscapes"
Van Appeldoom
Sfeer
21-10-2011 er zijn zeer nicerestaurants, sansibal in Molivos, veniselos in petri, enjoyinf tzatziki en Griekse salade,

"Mooi plaatsje om te relaxen!"
Dennis
Sfeer
10-10-2011 Pètra is een redelijk klein plaatsje op Lesbos. Het centrum bestaat uit een boulevard met een aantal restaurantjes, een klein pleintje met barretjes en een paar mooie smalle straatjes met winkeltjes. De restaurantjes zijn goed betaalbaar en onze ervaringen met het eten zijn goed. Bij het centrum is een grote rots waarop een kerkje staat, wat een uniek en bijzonder beeld oplevert.

Het strand van Pètra bestaat uit grof zand. Sommige mensen zien dat als nadeel (t.o.v. zand) maar ik vind het juist fijn want het groffe zand waait niet op. Aan de boulevard kun je gratis op een bedje gaan liggen (met parasol) als je wat besteld bij het restaurant/barretje dat erbij hoort.

Enkele tips:
Restaurants: Red Sun aan de boulevard
Voetballiefhebber: Bij Eden aan de boulevard zenden ze veel voetbal uit
Drinken: Bij de beach bar bij Cavo Christo kun je heerlijk wat drinken aan het strand
Huren van een auto/scooter: NUMBER 1 heeft Nederlandse medewerkers en is erg goed (naast het voetbalveld)

met vrienden, Sept. 2011
"Gezellig oud plaatsje,"
Bert
Sfeer
4-10-2011 uitstekende besteming voor de volwassen reizigers zonder kinderen.
Veel restaurantjes, maar geen echte uitgaansgelegenheden.

"Mooi"
Parkiet
Sfeer
17-9-2011 Toen wij in Skala Kallonis verbleven hebben we ook 2x Petra bezocht. Een leuke plaats. Zonsondergang daar is inderdaad erg mooi. Wij hebben 2x heerlijk gegeten bij restaurant Thalasso the Sea, ligt nog voor het sportveld. Als je daar iets gebruikt, kun je ook gratis gebruik maken van ligbedden en parasol. Gold trouwens voor bijna alle restaurants die ligbedden hadden.
Ook zag ik dat je bij zeker 2 restaurantjes gebruik kon maken van internet als je er iets dronk of at.

"App wat minder"
el noortman
Sfeer
26-8-2011 Wij zijn drie weken in petra geweest, lesbos is geweldig! we zijn met de quad gaan toeren geweldig, veel mensen ontmoet en vrienden gemaakt.
Onze kamer in thula viel enorm tegen, enorm klein, er is drie weken niet schoongemaakt, we weten dat de grieken daar niet zo naar kijken want we komen al jaren op de griekse eilanden, maar dit was toch wel heel erg, als je drie weken ergens bent en zelfs het toilet etc wordt niet gedaan.
De afvalemmer voor het wc papier is maar twee keer geleegd, heel jammer want de eigenaren waren erg aardig.
Het balkon stelde helemaal niets voor, je kon er niet zitten met twee pers en een stoel ervan was stuk en de tafel hebben we naar binnen gehaald omdat je anders helemaal niet kon zitten.
Bed was okee en er was warm water elke dag, wel opletten anders stond je kamertje blank.
Wij keren zeker terug naar petra, maar niet meer in dit appartement, je verwacht als je ergens drie weken reserveert iets meer service

alleenreizend, Aug. 2011
"Goede uitvalsbasis om het eiland te verkennen"
Norma van der Valk
Sfeer
4-12-2011 Petra heeft een gemoedelijke sfeer en van hier uit is het prima het eiland te verkennen. Het strand bestaat uit grove kiezel, maar steeds meer naar de haven wordt dat fijner en uiteindelijk zand. Ga eens met een taxi tegen de avond naar het piepkleine bergdorpje Petri om vanaf een terrasje (er zijn er maar 2) naar de zonsondergang te kijken! Het is maar 4 km, maar wel stijl tegen de berg omhoog. De taxi kost bijna niets.

"Toeristisch en gezellig in het noorden van Lesbos"
Eklefina
Stranden
23-7-2011 Wij huurden hier een Studio bij Islands en gingen vanuit daar met de scooter het eiland verkennen (gehuurd via Euromotors voor 10 euro per dag). In Petra heb je vele restaurantjes, de kwaliteit wisseld. Uit eten gaan is relatief goedkoper dan zelf de boodschappen doen in een van de mini markets.
Vanuit Petra ben je zo in het nabijgelegen Anaxos en Molyvos. Met name in Molyvos kun je leuk eten en winkeltjes bekijken. Petra zelf is sfeervoller dan Anaxos en heeft een fijner strand. Andere aanraders (die ook met de scooter goed te doen zijn): het versteende woud nabij Sigri, de orthodoxe kerk in Madamados, verse sardines eten in Skala Kallonis, de warme bron bij Eftalou, Skala Sikamineas (de 'off road' route langs de kust is mooi), het (zand)strand nabij Tsonia, kloosters te Limonos en Panagia Myrsiniotissas. Via touroperator deden wij een Jeeptour met gids Sigrid, die zelf op Lesbos woont, een aanrader!! De BBQ-boot zou ik niet aanraden: het is het net niet.