Hotel Olive Press*** in Eftalou/Molyvos Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Olive Press*** Eftalou/Molyvos

Beoordelingen Hotel Olive Press***

Molivos Beach, 811 08 , Eftalou/Molyvos
Hotel Olive Press scoort een 7,7 uit 10, op basis van 87 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Olive Press***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Olive Press*** in Eftalou/Molyvos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 122 vakantiefoto's van Hotel Olive Press*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Olive Press*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Hotel Olive Press*** met andere accommodaties in Eftalou/Molyvos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over Olive Press***

6,4
met partner, Mei 2012
"Fantastische romantische plek"
Reiny Damianos
21-5-2012 Een eenvoudig maar qua ligging een fantastisch hotel. Met een mooie binnenplaats. Wij hadden een kamer met zeezicht (geboekt met landzicht) en dan heb je de zee onder je raam. Je hoort dus iedere nacht de zee. Als je daar niet van houdt, moet je landzicht boeken. De kamers met zeezicht hebben geen balkon. Er zijn volgens mij niet veel kamers met balkon. Maar je kunt op de binnenplaats bij je kamer zitten. Fantastisch uitzicht met ontbijt (aan zee) en een hele leuke beach bar met heel vriendelijk personeel. Je kunt daar heerlijk lunchen en aan het eind van de middag een wijntje drinken. De zon gaat daar onder. Het ontbijt is inderdaad sober, maar wel lekker. (o.a yoghurt, cake, fruit). En het is ongeveer 3 minuten lopen naar het eerste restaurant en 7 minuten naar het ontzettend gezeliige stadje Molyvos.

"Unieke plek. aanrader"
Mitchell
7-10-2011 Wij waren er van 20 sept tot 5 okt. 2011. Hadden een kamer met zeezicht. Eerst een kamer zonder balkon, daarna een met klein balkon. Beide kamers waren super. Ontbijt was heerlijk. Ook de avondmaaltijden zijn er van goede kwaliteit en goed betaalbaar. De ligging is perfect. Je zit op loopafstand van Molivos (met heel veel restaurantjes)en je zit zowat in de zee. Wij hebben zelfs uit ons raam dolfijnen gezien. Wat wil je nog meer. Wat betreft de andere kamers. Deze heb ik zelf niet gezien, maar wel gehoord dat die nogal klein zijn.De zonsondergangen zijn absoluut ongelooflijk mooi. Hier hebben we elke avond vanaf het balkon van genoten.

"Vriendelijk en gastvrij!"
Henk
12-4-2012 Ik ben hier vorige zomer geweest met mijn vrouw, en heb ontzettend genoten. Wat is het hier goed vertoeven! Ontzettend vriendelijk personeel die je altijd te woord willen staan en altijd klaar staan om je te helpen. Verder zijn de kamers vrij modern en goed schoon. Ook de badkamer is keurig netjes. En de ligging is ook ideaal. Direct aan de heerlijk Griekse zee. Het eten is ook heerlijk! Echt een aanrader

met vrienden, Sept. 2011
"Helemaal kaasje"
Hans Rijken
11-9-2011 Eerst het negatieve: Kamer is klein.
Dan de positieve dingen: Prachtige ligging, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Prima eten. Nabij de stad. (nog geen 5 minuten lopen). Prachtige vakantie gehad.
Hotel heeft een hele mooie uitstraling.
Een echte aanrader.

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldige ligging, vriendelijk personeel"
lisette rien thoma ...
10-9-2011 OlivePress appartementen Hotel Ligt aan zee Vriendelijk personeel Goede service, wij kregen zelfs ontbijt mee de dag van vertrek.
We werden ontvangen door een receptioniste uit Belgie. Dus nederlandse taal.
Helaas zijn de kamers wel wat klein maar je leeft tenslotte buiten. Gratis bedden bij het zwembad. Ontbijt goed en eten op het terras met uitzicht op zee en molivos. Ook diner van de kaart is een aanrader.
Helaas voor mensen die slecht ter been zijn is het wat lastiger. Je moet inderdaad met je koffers de straat naar beneden lopen, want de bus kan er niet in. En veel trappen.
Maar voor wie niet te veel luxe verwacht is dit hotel zeker een aanrader.
Bij afscheid werden wij allemaal gekust door het personeel en de eigenaar. Wij waren erg tevreden over het complex.
Wij gaan zeker terug.

met partner, Mei 2011
"Nooit meer"
Eddy Vertommen
11-6-2011 In de kamer was een rioolgeur. Na één nacht een andere kamer gevraagd, daar trok de wc zeer slecht door en sijpelde er water door de afvoer. Ook waren er vochtplekken en was er geen verluchting in de (zeer kleine) badkamer

alleenreizend, Sept. 2010
"Mensen moeten niet zeuren"
Jos Meijers
18-9-2010 Ik ken de negatieve aspecten van het complex, ik ben er nu zelf geweest en kan uit eigen ervaring oordelen. Als je met twee personen op een hotelkamer zit, dan is er weinig ruimte. Dat klopt, de hotelkamers zijn ook klein te noemen. Maar daar staat tegenover dat de appartementen het ruimteprobleem compenseren, en als je in Residence geplaatst wordt, soms RUIM compenseren. Minpuntje is: als je op de eerste verdieping zit in Residence, dat het uitzicht naar beneden vanaf je balkon niet geweldig is, maar als je je balkon gebruikt waar het voor bedoeld is, heb je geen last van de omgeving.

Ik zag een foto van sanitair dat niet helemaal was zoals wij het in Nederland gewend waren. Laat ik net dat appartement hebben gehad. Ik heb geconstateerd dat het een ongeverfd deel is van de plek waar de afvoerbuis van het toilet de muur in ging. Maar om dat te kunnen zien, moet je je in rare bochten wringen. Badkamer was verder brandschoon.

Keuken: veel apparatuur, zelfs een afwasmachine.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima hotel"
leslie
15-8-2010 Prima hotel,schoon, elke dag nieuwe handdoeken,vriendelijk personeel.
Jannis ,de manager,maak eens een praatje met hem.Hij wil dat je als vakantieganger niks te kort komt.En je komt hier ook niks te kort!
Wij komen hier al 4 jaar,gewoon super hier kom je tot rust.

met jonge kinderen, 2010
"Perfecte Ligging"
Tom jansen
5-8-2010 Ik had veel negatieve verhalen gelezen maar ik had totaal iets anders gezien.Kamers niet te groot maar is normaal voor een tratitionele hotel.Perfecte ligging , eten is ook lekker en de mensen van de hotel vriendelijke en doen alles voor de klanten.Het is een hotel waar ik volgende jaar ga ik bezoeken met mijn kinderen.

"Niet goed"
susy schoofs
20-7-2010 kamers zijn veel te klein en gehorig en de bedden zijn zeer slecht - het zwembad blijkt een openbaar zwembad te zijn waar je echt niet van rust kan genieten.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende