Kies een internationale website
20 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Olive Press***
Molivos Beach, GR-81108, Eftalou/Molyvos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Olive Press*** in Eftalou/Molyvos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Olive Press*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Olive Press
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Olive Press*** in Eftalou/Molyvos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Olive Press***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Olive Press*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 139
vakantiefoto's
van Hotel Olive Press*** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Olive Press*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(1)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(86)
ALL
alleenreizend, Mei 2013
"Paradijselijke plek"
jmaussen
14-5-2013
Prachtig uitzicht over zee, op loopafstand van het levendige centrum van Molyvos en zeer vriendelijk personeel. Enige minpunt was de kamer: nog kleiner dan een studentenkamer, geen stoel en maar goed dat je vooral buiten leeft. Bed aan de harde kant.
met partner, Sept. 2012
"Keurig, netjes maar erg kleine kamers"
lisette
15-9-2012
fantastische ligging. Aan zee, dichtbij molivos. Vriendelijk en behulpzaam personeel.Heb je iets nodig, werd het binnen tien minuten gebracht. Prijs wat te hoog, kamers zijn erg klein. Bij je eigen kamer buiten zitten was een probleem. We hadden geen zitje. In de kamer maar 1 krukje. Wel werd de kamer iedere dag schoongemaakt en eventueel schone handdoeken als nodig. Restaurant is uitstekend. Geen locatie voor mensen die slecht ter been zijn.
met partner, Juli 2012
"Great!"
annette1018
21-8-2012
Great location, literally by the seaside.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Olive P...
Verklein aantal aanbieders
met oudere kinderen, Juli 2012
"Heerlijke locatie"
E. Blom
26-7-2012
Als alleenstaande moeder met een dochter van 13 vind ik het altijd weer spannend of er op de plek waar we komen ook genoeg aansluiting en leuks is voor mijn dochter. Wij verbleven 11 dagen op een hotelkamer en er waren in deze periode veel oudere kinderen te vinden. De kamers zijn eenvoudig maar prettig. De hele entourage van The olive press maakte ons verblijf helemaal goed. Er is een grote schaduwrijke tuin met zoutwaterzwembad en vele ligbedden. De locatie zit pal aan zee en er zijn veel watersportmogelijkheden die interessant zijn voor oudere kinderen. Het ontbijt kun je nuttigen op een heerlijk terras aan zee, met genoeg schaduw. Vlakbij het hotel is een openluchtbioscoop waar de nieuwste films draaien.
Er is een beachbar waar het heerlijk vertoeven is, met een boekje en een cappucino met uitzicht over zee..
Er is dagelijks een 4-gangen dagmenu, dit was goed en bijzonder goedkoop: 11 euro per persoon, inclusief 2 glazen wijn.
Voor ons was dit the place to be!
met partner, Juni 2012
"Slecht ter been ga hier niet heen."
jan
4-7-2012
Olive Press
3,5 sterren
Bent u slecht ter been dan heeft u uzelf opgezadeld met een probleem, de transferbus zet u af "boven" aan de doorgaande weg U moet deze (asfalt)weg nog een stukje afwandelen en dan linksaf via een kasseienweg (kasseien groot formaat) deze straat geheel uit lopen, met uw baggage. Voor mensen met kinderen er is alleen een zwembad (zoutwater) deze deelt u ook met de lokale bevolking. Het strand is onmiddelijk naast de accomodatie echter grove kiezel (waterschoenen aan?) Wij hebben onze kamer ervaren als versleten, echter wel schoon. De matrassen keihard en de bedveren voelbaar. (de laatste nacht had ik het idee dat ik op een stenen aanrecht lag.)
Het ontbijt is van 0:800 uur tot 10:00 uur. er is o.a. stokbrood bruin/wit. ei gebakken/hard gekookt . griekse yoghurt perzik op sap 1 soort kaas 1 soort vleeswaar, koffie/thee.
met partner, Mei 2012
"Fantastische romantische plek"
Reiny Damianos
21-5-2012
Een eenvoudig maar qua ligging een fantastisch hotel. Met een mooie binnenplaats. Wij hadden een kamer met zeezicht (geboekt met landzicht) en dan heb je de zee onder je raam. Je hoort dus iedere nacht de zee. Als je daar niet van houdt, moet je landzicht boeken. De kamers met zeezicht hebben geen balkon. Er zijn volgens mij niet veel kamers met balkon. Maar je kunt op de binnenplaats bij je kamer zitten. Fantastisch uitzicht met ontbijt (aan zee) en een hele leuke beach bar met heel vriendelijk personeel. Je kunt daar heerlijk lunchen en aan het eind van de middag een wijntje drinken. De zon gaat daar onder. Het ontbijt is inderdaad sober, maar wel lekker. (o.a yoghurt, cake, fruit). En het is ongeveer 3 minuten lopen naar het eerste restaurant en 7 minuten naar het ontzettend gezeliige stadje Molyvos.
met partner, Mei 2012
"Leuk hotel met een perfecte ligging"
Ton
11-6-2012
Hotel Olive Press is een leuk hotel, de ligging is uniek, direct aan zee. Het complex verdiend echter een grote onderhoudsbeurt. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, iedere twee dagen handdoeken wisselen en per 3/4 nachten de lakens en slopen. Het ontbijt zouden wij sober noemen, echter voor Griekse begrippen normaal. In de directe omgeving, ca. 3 min. wandelen de eerste restaurants en bars. Lekker gegeten bij Betty's op de berg en Galliano, dicht bij de haven (engelse eigenaar, indiase kok, bijna culinair italiaans). Het Kafenion links op de berg richting de enige echte warme bakker is een aanrader. Top was de cinemaavond met bbq en hapjes en drankjes door de vrouwen van Molyvos georganiseerd, echt tussen de griekse bevolking.
"Unieke plek. aanrader"
Mitchell
7-10-2011
Wij waren er van 20 sept tot 5 okt. 2011. Hadden een kamer met zeezicht. Eerst een kamer zonder balkon, daarna een met klein balkon. Beide kamers waren super. Ontbijt was heerlijk. Ook de avondmaaltijden zijn er van goede kwaliteit en goed betaalbaar. De ligging is perfect. Je zit op loopafstand van Molivos (met heel veel restaurantjes)en je zit zowat in de zee. Wij hebben zelfs uit ons raam dolfijnen gezien. Wat wil je nog meer. Wat betreft de andere kamers. Deze heb ik zelf niet gezien, maar wel gehoord dat die nogal klein zijn.De zonsondergangen zijn absoluut ongelooflijk mooi. Hier hebben we elke avond vanaf het balkon van genoten.
"Vriendelijk en gastvrij!"
Henk
12-4-2012
Ik ben hier vorige zomer geweest met mijn vrouw, en heb ontzettend genoten. Wat is het hier goed vertoeven! Ontzettend vriendelijk personeel die je altijd te woord willen staan en altijd klaar staan om je te helpen. Verder zijn de kamers vrij modern en goed schoon. Ook de badkamer is keurig netjes. En de ligging is ook ideaal. Direct aan de heerlijk Griekse zee. Het eten is ook heerlijk! Echt een aanrader
met vrienden, Sept. 2011
"Helemaal kaasje"
Hans Rijken
11-9-2011
Eerst het negatieve: Kamer is klein.
Dan de positieve dingen: Prachtige ligging, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Prima eten. Nabij de stad. (nog geen 5 minuten lopen). Prachtige vakantie gehad.
Hotel heeft een hele mooie uitstraling.
Een echte aanrader.
Kaart Eftalou/Molyvos
Foto's Eftalou/Molyvos
Video's Eftalou/Molyvos
Vraag en Antwoord Eftalou/Molyvos
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie