Pension Nassos Guesthouse in Eftalou/Molyvos Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.868 bezoekers online
Home > Griekenland > Lesbos > Eftalou/Molyvos > Pension Nassos Guesthouse

Beoordelingen Pension Nassos Guesthouse

10 februari 2012

Nassosguesthouse

Pension Nassos Guesthouse scoort een 8,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Nassos Guesthouse? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Nassos Guesthouse in Eftalou/Molyvos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Pension Nassos Guesthouse vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Pension Nassos Guesthouse met andere accommodaties in Eftalou/Molyvos.

4 beoordelingen over Nassos Guesthouse

met partner, Juni 2008
Heerlijk back to basic
Marc Bosman
30-7-2008 Prima stek met mooi uitzicht. basic kamers voor een acceptabele prijs. de moeite waard als je gewoon lekker op vacantie wilt en geen luxe om je heen wil..

met partner, Mei 2008
John Esmeijer
11-6-2008 Wij zijn een week te gast geweest en hebben genoten van het prachtige dorp molyvos. Wij werden goed en vriendelijk ontvangen door Tom, de beheerder van het guesthouse. Het guesthouse, een mooie villa die halverwege de berg ligt, is simpel van opzet maar alles is aanwezig, onze kamer was ruim, schoon en verzorgd. De ligging is prachtig! vanuit onze kamer hadden we een prachtig zeezicht en kan je de zon savonds in de zee zien ondergaan. Verder hebben we genoten van het heerlijke eten in de leuke restaurantjes in het oude vissershaventje. Het is een tip om een scooter te huren en tripjes te maken over het eiland, je komt op totaal verlaten strandjes waar je een lekkere duik kunt maken en in kleine dorpjes waar je kunt aanschuiven voor de lunch. Het was ons eerste bezoek aan Lesbos maar zeker niet het laatste en we gaan zeker terug naar Nassos Guesthouse!!

met partner, Juni 2007
max bokking
11-6-2008 Het was erg leuk in Nassosguesthouse.
We hebben 2 leuke weken gehad met andere leuke gasten die in het guesthose warenn.
Ook de eigennaar,TOM, een nederlander) vonden wij erg gezellig. Hij gaf ons veel tip omdat het onze eerste keer was. De kamers waren netjes(op z'n groieks) en dat wilde wij ook.
Tom kent leuke restaurantjes enlocaties om te kunnen schilderen..
Tom ,wij zijn er komend jaar weer.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Nassos Guesthouse bij:

Roos
27-11-2006 Heerlijk pension, voor diegene die tussen de Grieken wil wonen. Onze kamer was ruim, schoon, maar eenvoudig met een prachtig uitzicht op zee en de haven. Ligt centraal, maar moet redelijk goed ter been zijn, daar je wel een paar staatjes "omhoog" moet. Maar zeker de moeite waard.