Appartement Molyvos Hills**** in Eftalou/Molyvos Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Molyvos Hills****

29 mei 2012

Appartement Molyvos Hills**** Eftalou/Molyvos

Beoordelingen Appartement Molyvos Hills****

Sawmill Dr 317, 81108, Eftalou/Molyvos
Appartement Molyvos Hills scoort een 8,3 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Molyvos Hills****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Molyvos Hills**** in Eftalou/Molyvos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Appartement Molyvos Hills**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Appartement Molyvos Hills**** met andere accommodaties in Eftalou/Molyvos.

28 beoordelingen over Molyvos Hills****

met partner, Apr. 2012
"Heerlijke plek, voortreffelijk appartement"
Irene
8-5-2012 Het is een kleinschalig appartementengebouw met mooie appartementen voor gezinnen en volwassenen. Mooie ligging en van alle luxe voorzien. Als je voor de vogels komt, dan kun je de hele dag door vogels horen en zien. De familie tevens eigenaar zijn erg vriendelijk en behulpzaam.Er worden ook vaak handdoeken en linnengoed gewisseld. wat prettig is ,als het warm is. Als er wat is, proberen ze je steeds te helpen voor zover het in hun macht is. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. De accomodatie heeft geen restaurant, maar op een paar kilometer ligt Molivos en daar zijn genoeg restaurants voor elk wat wils.

met vrienden, Sept. 2011
"Verrassend"
leo.van.duijn
14-10-2011 Een niet Grieks app. qua inrichting. Afwasautomaat,wasautomaat,tv met BVN, stereo-installatie (usb aansluiting).In totaal 6 appartementen. De 3 pers. app. liggen op de begane grond en de 2 pers.app. boven. Ze zijn allemaal zeer ruim. Eigen vervoer heb je wel nodig.Het app. gebouw staat in" the middle of nowhere". De dichtst bijzijnde supermarkt ligt tegenover Panatella en dat is toch 4 km. weg. Hier vind je iedere ochtend vers brood en heeft een ruime sortering. We zaten hier 2 weken tegen een zeer scherpe prijs!

"Mooi ruim appartement met alles erop en eraan!"
D
8-8-2011 De apartementen waren allemaal heel ruim en heel compleet, er was een vaatwasser, wasmachine, 4 pits fornuis, oven, magnetron, broodrooster strijkplank en strijkijzer, airco en een bubbelbad (het bubbelbad was het enige wat niet werkte, verder werkte alles prima).
Het zwembad en kinderbad waren ook perfect (en schoon).
Wij hadden een appartement met een heel ruim dakterras en een gewoon balkon.
Wij waren er in het hoogseizoen en in alle appartementen zaten mensen met kinderen, van alle leeftijden (ook middelbare schoolleeftijd).
Je hebt hier wel een auto of scooter nodig, want het is een heel eind lopen naar Molyvos (zeker als het erg warm is), met de auto ben je binnen een paar min. in Molyvos en Petra.

met partner, Apr. 2011
"Uniek plekje op een prachtig eiland"
huibenria
4-5-2011 Een week genoten op Lesbos, met verblijf in Molivos Hills.

Pluspunten:
+ prachtige omgeving
+ ruim appartement
+ iedere dag schone vuilniszakken, twee keer schone handdoeken en lakens
+ voldoende serviesgoed
+ mooie tv en muzieksysteem (met USB-aansluiting, zodat we onze eigen muziek konden beluisteren)

Minpunten:
- jacuzzie deed het niet
- we moesten zelf vragen om nieuw toiletpapier, werd niet door de schoonmaakster aangevuld
- geen duidelijk aanspreekpunt, veel zelf uitzoeken
- weinig tot geen contact met andere vakantiegasten
- buitenluiken konden niet worden vastgezet, bij wind stond alles te klapperen
- voor ons niet van toepassing, maar bij kinderen niet handig: stopcontacten waren niet afgedekt

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Aanrader voor rustzoekers"
JPS
23-10-2010 Het huis ligt op een heerlijke rustige locatie en heeft 6 appartementen. Het 3k-appartement waar wij in zaten (nr 103) was ruim.
Voor ons is de ligging een dikke 8 waard, maar gasten die graag dichtbij voorzieningen willen zitten kan ik me een lagere beoordeling voorstellen. Gezien de rustige/wat afgelegen ligging is wel een auto/scooter nodig (een 4x4/jeep aan te raden om ook op mooie ongeasfalteerde plaatsen te komen). Met de auto ben je met 5-10 minuten in de dorpjes Molivos en Petra.

Het huis was nog niet zo oud en met veel voorzieningen opgezet (zelfs een wasmachine). Iets mooi opzetten en mooi houden zijn echter verschillende dingen en we hadden diverse zaken die niet (goed) werkten. Veel onderhoudsinvesteringen leken dus niet te worden gedaan maar misschien had dit ook met het einde van het seizoen te maken.

De verzorging/schoonmaak was prima in orde. Eindoordeel net geen 8 doordat het onderhoudsniveau tekort schoot. Een absolute aanrader voor rustzoekers dus.

met een groep, Aug. 2010
"Luxe en rustig ! Toplocatie"
Shi did it Gerriets...
20-8-2010 Zijn vandaag 20 aug teruggekomen: oma, dochter van 15, zoon 12 en ikzelf (moeder). Heerlijke accommodatie. kleinschalig in een rustige omgeving; beheerders "mama Tula en papa Dimitri "zijn zeer vriendelijk. Alles zeer schoon en goed onderhouden; regelmatige schoonmaak, schone handdoeken, verwisseling bed en linnengoed. Auto/scooter noodzakeliijk ! Willen z.s.m. weer terug naar ons appartement 106. Oma, Dewi,Tom en Shi 20 aug 2010

"Goed,maar de luxe moet er wel zijn en werken!!!!!"
ritha
28-6-2010 wel opletten of alles werkt en compleet is,wij hadden geen vaatwasser(in reparatie),t.v. moest gemaakt worden en het bad liep leeg al je er in ging zitten.`hebben geklaagt en kregen de tweede week een ander appartement.
Maar de problemen zijn in het andere appartement niet opgelost,dus je kan je wel als een luxe resort verkopen maar dan moet het ook wel kloppen.
Je betaald wel die 5 sterren.

"Zeldzaam mooi plekje"
Annie
8-5-2010 Molyvos Hills
Alleen het uitzicht al, wij zaten in app 102. Heel veel luxe voor weinig geld. Met de auto ben je zo in Molyvos of elders. Ga eens eten in Petri nog op authentieke manier bereid.
Wij hebben genoten van onze wandelingen, vogels spotten en de rust. Wij komen zeker over een paar jaar terug.

Wim en Annie

met partner, Okt. 2009
"Ruim appartement in mooie omgeving."
jjfikkert
18-3-2011 Wij hebben oktober 2009 twee weken in Molyvos Hills door gebracht. Wij hebben al heel veel appartementen in Griekenlandbezocht maar dit was wel lux, maar was de prijs ook naar. Een complete inrichting met alles erop en eraan.
Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het complex werd iedere dag goed schoon gemaakt, alleen was het zwembad helaas niet te gebruiken er waren problemen met de pomp. Wij hadden een hemelbed met goede matrassen.Een complete badkamer met bubbelbad wat niet werkte. Goed ingerichte keuken met vaatwasser en wasmachine. Een prive terras voorzien van een hardhouten eethoek. Vanaf het complex naar de haven is het ongeveer 4 km. Dus een auto is onmisbaar. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan het haventje van Skala Sykamnias. Je kan zowel aan de haven als in het centrum van Molyvos lekker eten. Molyvos Hills is een aanrader.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Super accomodatie maar het onderhoud.."
Chris en Sandra
12-6-2009 Wij zijn net met twee kleine kinderen (1,5 en 3) één week in een 3-kamer appartement geweest.
Pluspunten:
+ ruimte!
+ luxe en kleinschaligheid
+ heerlijk schoon zwembad met trap
+ leuk klein kinderbadje (schoon)
+ speeltuintje voor de kinderen
+ rustige ligging (je hoort vaak beesten blaten, bellen van geiten 's avonds, kikkers kwaken etc. erg leuk)
+ eitjes + sla + uitje uit tuin van de eigenaar (dus is nog steeds, maar je moet mazzel hebben)
+ behulpzame eigenaars

Minpunten:
- te weinig parasols en ligbedden
- ligbedden en stoelen gammel
- vaatwasmachine en wasmachine smerig
- keiharde bedden (beurse dijen)
- afgelegen ligging (ongeveer 4 km naar het centrum, auto onmisbaar)
- kinderbadje niet geschikt voor kindje van 1,5 jaar

Al met al een accomodatie die we anderen zeker aan zouden raden, hoewel het eiland niet echt heel handig is met zulke jonge kinderen ivm dat níets plat is.